Моля подарете ми хъски
Публикувано: 28 November 2010 - 07:51 PM

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...
Публикувано: 28 November 2010 - 09:54 PM
Публикувано: 29 November 2010 - 10:30 AM
В никой случай , те както и хъскитата... единственото им хубаво качество е че носят на бой .
Виж обявите за изгубени кучета кои породи са там ... те са най глупавите ...
Ако искаш умно куче което - то да те глези теб !!! - вземи си пекинез .
Дребно куче - малки ядове .
Сега постоянно емигрират хора , и търсят на кой да си подарят кучето , така че гледай обявите , а също обиколи
местата за изоставени кучета , там се появяват хубави псета , но трябва предварително да оставиш рушвет ,
за да ти запазят някое .

Публикувано: 29 November 2010 - 11:01 AM

Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first.
Публикувано: 29 November 2010 - 01:13 PM
emilvr, в 29 November 2010 - 07:35 AM, написа:
В никой случай , те както и хъскитата... единственото им хубаво качество е че носят на бой .

Сега постоянно емигрират хора , и търсят на кой да си подарят кучето , така че гледай обявите , а също обиколи
местата за изоставени кучета , там се появяват хубави псета , но трябва предварително да оставиш рушвет ,
за да ти запазят някое .

Какъв изобщо е тоя коментар???????

Публикувано: 29 November 2010 - 02:29 PM
Публикувано: 29 November 2010 - 04:48 PM
Mimsito_, в 28 November 2010 - 06:49 PM, написа:
Че ти какво очакваше? Аплодисменти да не би? Или че стопаните на хъскита ще се надпреварват да ти подаряват бебета, а ти ще сидиш и ще избираш най-красивото? Събуди се, момиче.
Има толкова изхвърлени и изоставени нещастни кучета вече, защо не си осиновиш едно от тях, като искаш хъски на аванта? Ако ти беше истинска мечта това щеше да направиш: да четеш, да ходиш по изложби и площадки за обучение, да говориш с дресьори и развъдчици, да се подготвиш към проблемите в отглеждането и да прецениш сто пъти преди да предприемеш подобна крачка. Че аман вече от гледката на нещастните хъскита, които не са били никога пускани от повод или от хилави създания, изхвърлени, защото някоя мечтателка някъде се е наиграла и е видяла зор в отглеждането.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 29 November 2010 - 06:42 PM
emilvr, в 29 November 2010 - 09:35 AM, написа:

за да ти запазят някое .

Абе, ти добре ли си!!!!
Публикувано: 29 November 2010 - 07:30 PM
Всеки си има предпочитание относно породите , филмите , гаджетата , заведенията .... аз мн пъти не съм харесвала някоя порода куче до момента в които от близко се запозная с такова куче и от най-тUпата порода ...не ми стане една от любимите даже .
ХUскитата са мн сладyрски псета и на мен не са ми фаворити , но пък си имат своя чар и своите плюсове
Публикувано: 29 November 2010 - 07:37 PM

Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first.
Публикувано: 29 November 2010 - 07:54 PM

"Гробарю,когато копаеш гроба ми,нека бъде плитък,за да усещам дъжда."
Публикувано: 29 November 2010 - 07:57 PM
emilvr, в 29 November 2010 - 09:35 AM, написа:

за да ти запазят някое .

E,ne tochno!
Публикувано: 29 November 2010 - 08:04 PM
А SuZeNCeTOoo , къде съм обидила хъскитата? Не са ми любима порода , но не съм ги и обиждала, нарекох пекинезът - породата - темерут, освен това не бих защитила и не бих перпоръчала моята порода куче на някой, защото не всеки иска това което аз харесвам и с което аз мога да се справя ... различни хора, различни интереси

Публикувано: 29 November 2010 - 08:04 PM