Моля подарете ми хъски
Публикувано: 19 November 2010 - 05:26 PM

Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first.
Публикувано: 19 November 2010 - 05:37 PM
предлагам да съберем по 5 лева всичко в форума и да купим едно кученце на Mimsito_ , която кризата много здраво я е ударила(по главата вероятно)..
не се излагайте хораа, както казаха много хора не е достатъчно само желанието за куче а ти си и много притенциознен/на.. вземи някое куче от някой приют, прегледай темите "без дом" ии се ще си харесаш някое куче.. недей така
МОЛЯ ПОДАРЕТЕ МИ ХЪСТИ.. незнам да се смея или да плача..

If you wanna' be the best, first, you've gotta' take out the best..
Публикувано: 19 November 2010 - 05:46 PM

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.
Публикувано: 19 November 2010 - 05:51 PM
МОД:ако не се лъжа такива теми за търся да ми подарят не трябваше ли да се трият?

Публикувано: 19 November 2010 - 05:51 PM
Публикувано: 19 November 2010 - 05:57 PM
Относно "приличащите", има много обяви на символични суми. Макар да не го подкрепям, ама никак, може би за теб това е начина.
В крайна сметка, дори да намериш такова, което много да прилича, няма гаранция, какво ще стане като порасне.
Все пак и аз ще дам линк към едно кученце, което е просто великолепно и сигурно ще те дари с много любов - красавец!

Гореизложеното е лично мое мнение и не ангажирам никого с него!
Публикувано: 19 November 2010 - 06:01 PM

Публикувано: 19 November 2010 - 06:05 PM
виж да гледай себе си остави кучетата, знам, че ако не е чисто (родословно) куче няма да гледаш, а колко ще го гледаш е друг въпрос.. такива като теб не заслужават, да получават внимание озобщо, камоли нещо да им се даде.. да вярно по добре е някой всичко да ни поднесе на тепсия и ние да седим и чакаме, така е найй-добре, защо трябва да се потръдим малко да изкараме парички да вземем кученце.. когато видиж някое куче на улицата какво си милиш ? де**ба и помяра? незнам за какво ти е куче, което няма да бъде.. безотговорен човек.. нямам думи

Публикувано: 19 November 2010 - 07:11 PM
Mimsito_, в 19 November 2010 - 04:46 PM, написа:
Пич, не се отказвай - остави ги тези хора - не мога да ги разбера. Аз имам мъжко хъски и сега му търся мадама. Ако всичко се получи както трябва - имаш едно куче от мен. Е - надявам се дотогава да си намериш де.
Ето снимка на моя - сега ще го сложа и в темата за чифтосване:)

Датата на фотоопарата не е вярна. От зимата на 2010 е.

Everything in life I accomplish with no fear !
Публикувано: 19 November 2010 - 09:09 PM

Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first.
Публикувано: 19 November 2010 - 09:45 PM

Публикувано: 19 November 2010 - 09:49 PM