Клубен живот на КК Приятели на Йоркширският териер
Публикувано: 30 October 2009 - 01:46 PM
Не разбирам защо искате да внесете някакав комфликт и намесвате името на Светла Димова! Преди два дена получих извинително писмо от друг наш вече бивш член който се смяташе за виновен и центар за настъпилите промени!
Няма значение ще Ви дам кратко пояснение на въпросите от уважение към това че сте наш член на форума!
Г-жа Димова "напусна" пиша го в кавички тъй като това официално ще се приеме на събранието, доброволно клуба!
За нейните мотиви с който аз лично не бях съгласна и дори я посъветвах в момент на емоция да не взима такива решения който в бъдеще биха умаловажили дългогодишният и труд!
Но разбира се клуба ни е доброволна организация и както всеки има право да придобие членство така и всеки има право да подаде оставка тя доколкото разбирам избра второто!
В поста си пишете, че ние не сме разрешавали развитието на членовете си или поне аз така го разбрах ... но обръщайки поглед две години назад не виждам някой да е спъвал или възпрепядствал някой за каквото и да било !
Лично аз смятам че Светла ходеше спокойно по изложби развъждаше, намираше нови собственици на бебета си изразяваше се в груминг услуги и т.н .... Всичко това се правише със удобрението на клуба !
Казвате че не се работило в този клуб ... ми ето драга Г-жо, Светла е работила в клуба като не смятам клубът да е добивал някакви финансови дивиденти от нейния "Бизнес" освен да е подкрепял !
Навлизането на нови правила в клуба са подтикнати от прекомерното внасяне и развитие на "пазарски" кучета както и приемането ни в ФЦИ където правилата не са лъжица за всяка уста !
Разбира се в разговор с нея аз и обясних да изчака и да не обрича дейността си на провал защото не знам Вие откога я познавате но ние се познаваме от 16 години който повярвайте не са малко време.
Аз не мога и нямам право да съдя никой от приятелите, неприятелите си или членовете на клуба уважавам всяко едно решение и ако го сметна за неправилно мога да кажа собственото си мнение както съм го направила.
Но ако Светла е решила да продължи развитието си сама или като основател на нов клуб аз немога да обвинявам в нищо напротив пожелавам и да се развива все по напред и нагоре.
Относно сайта найстина търпим критика защото бяхме подведени веднъж да го платим но сайта не беше изработен затова пък никога не е бил излишен форума ни и винаги както е станало и навик всички хора са научавали новините за дейността ни от тук.
С цялото си уважение към Вас Ви моля да спазвате добрия тон както е било до сега и се надявам за в бъдеще силите и амбициите да се обеденят в развитието и изявите на нашата любима порода вместо да хвърляме енергията си в излишни спорове и дразги!!!
Промените са наложителни затова моля никой да не се оприличава със събитията нито да замесва имената на други хора .... повярвайте ако трябва да се цитират имена нямам страх да го направя!
С Уважение Мария Цанева

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 26 November 2009 - 07:01 PM
Желаем и много успех, и с качество да представя името си !!!!

MADE IN MEASURE KENNEL
Публикувано: 26 November 2009 - 10:18 PM
Честито и на всички новоприети членове в клуба ни няма да ги споменавам поименно но се радвам че се увеличаваме напук на душманите

Публикувано: 27 November 2009 - 05:37 PM
Публикувано: 18 December 2009 - 12:57 AM

Публикувано: 21 March 2010 - 02:03 AM
Публикувано: 21 March 2010 - 03:15 AM
Исках да попитам,срещата само за членове на клуба ли е?

Публикувано: 21 March 2010 - 08:34 AM
Исках да попитам,срещата само за членове на клуба ли е?
всеки е добре дошъл
Публикувано: 21 March 2010 - 01:00 PM
Йеее, най-накрая
Публикувано: 21 March 2010 - 09:55 PM
Йеее, най-накрая
От мен организацията от вас присъствието. Мисля, че на всички ще ни бъде приятно и има какво да си бъбрим.
Публикувано: 23 March 2010 - 04:16 PM
Йеее, най-накрая
От мен организацията от вас присъствието. Мисля, че на всички ще ни бъде приятно и има какво да си бъбрим.
Да! Хайде да се съберем, супер идея, Лиде
Публикувано: 23 March 2010 - 04:38 PM
Йеее, най-накрая
Да! Хайде да се съберем, супер идея, Лиде
може, може
Публикувано: 28 March 2010 - 08:03 AM
То хубаво да се съберем и времето да е като вчера, но някъде из форумите мернах заглавие : "Забранява се разхождането на кучета в парковете от 9 до 18". Сега не мога да го намеря да видя дали е просто слух и за кой град се отнася. Дано не е истина. Да не забравите да си носите пликчета и ръкавици за еднократна употреба.
Публикувано: 28 March 2010 - 08:10 PM
Публикувано: 29 March 2010 - 03:44 PM
Предстои в следващия брои да излезе интервю с Мария и моя милост като съдии по породата .
Аз лично смятам това за огромен успех на клуба и контактите които имаме защото да попаднеш на страниците на това списание означава 4е си забелязан 4е работата ти се следи и оценява и има какво да се покаже ..
С риск да прозвучи нескромно гордея се с това което аз и Мария правим за клуба и породата в България а ето че доиде времето в което сме взети на сериозно и материяла за клуба беше публикуван в издание на 4 езика с тираж на 10 000 читатели ....
За сега мога да предоставя само линк към превю веднага щом получа списанието ще сложа и самата статия
http://www.yorkyclub...15_Preview.html

MADE IN MEASURE KENNEL
Публикувано: 30 March 2010 - 07:28 AM
Предстои в следващия брои да излезе интервю с Мария и моя милост като съдии по породата .
Аз лично смятам това за огромен успех на клуба и контактите които имаме защото да попаднеш на страниците на това списание означава 4е си забелязан 4е работата ти се следи и оценява и има какво да се покаже ..
С риск да прозвучи нескромно гордея се с това което аз и Мария правим за клуба и породата в България а ето че доиде времето в което сме взети на сериозно и материяла за клуба беше публикуван в издание на 4 езика с тираж на 10 000 читатели ....
За сега мога да предоставя само линк към превю веднага щом получа списанието ще сложа и самата статия
http://www.yorkyclub...15_Preview.html
Благодаря Кате. Ще чакаме с нетърпение и самата статия. Отдавна много хора не само в България, но и извън нейните предели оценяват подобаващо труда на теб и Мария по отношение на породата.
Публикувано: 02 April 2010 - 10:47 PM

Вход

Горе
Цитиране +