Фотогалерия и представяне:))
Публикувано: 18 April 2009 - 09:37 PM
Аз мисля че е добре да напишете АЗ И МОЙТЕ ДВЕ ПРИЯТЕЛКИ:))

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 24 April 2009 - 03:18 PM
James също е много красив
Да ви е жив и здарв.
Нашата дрисла както обичам да я наричам,след 4 дни става на 3 месеца,остава ни последна ваксина преди празниците и започваме да се разхождаме навън
Много съм доволна,че ще имам цяла седмица на разположение да се занимавам само с нея и да я свикна на първите разходки навън.
Ето една снимка от сутринта

Нашата дрисла както обичам да я наричам,след 4 дни става на 3 месеца,остава ни последна ваксина преди празниците и започваме да се разхождаме навън

Много съм доволна,че ще имам цяла седмица на разположение да се занимавам само с нея и да я свикна на първите разходки навън.

Публикувано: 24 April 2009 - 04:41 PM
**БИЖУ**, в Apr 24 2009, 01:18 PM, написа:
James също е много красив
Да ви е жив и здарв.

ух колко е пухкава!!! много е сладка

Публикувано: 24 April 2009 - 09:05 PM
dorka, в Apr 23 2009, 03:03 PM, написа:
Сами , като за първи път горе- доло е добре. Даже ако бяхме на фризьор сигурно щяхме да сме по накалцани.
Така е, справили сте се прекрасно

Всички кученца са толкова сладки, не мога да си представя каква игра би настанала ако ги съберем на едно място

Публикувано: 29 April 2009 - 12:28 PM
Саша и Ники, в Apr 29 2009, 08:39 AM, написа:
[b]цветен = "# 0000FF"] [B] Добър ден! Той иска да покаже снимки на моите прекрасни кучета, но за съжаление не разбирам-хау. Бъди мил, Бърз моля !!![/ B] [/ цветен]b]
http://forum.dog.bg/...showtopic=23352

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 01 May 2009 - 06:37 PM
На 28.04.09г станахме на 3 месеца.
Вчера бихме последната трета ваксина и като се затопли времето и спре да вали почваме с първите разходки
Чистихме ушичките,обезпаразитиха ни,претеглиха ни - тежим 730гр,но правим бели за 73кг куче хихих
Ето малко снимки от преди час

Вчера бихме последната трета ваксина и като се затопли времето и спре да вали почваме с първите разходки

Чистихме ушичките,обезпаразитиха ни,претеглиха ни - тежим 730гр,но правим бели за 73кг куче хихих
Ето малко снимки от преди час

Публикувано: 04 May 2009 - 01:24 PM
[quote name='**БИЖУ**' date='May 1 2009, 04:37 PM' post='618648']
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
малее...голяма красавица...еее честито за 3тата ваксина...ще е много щастлива когато я разхождаш ....поздрави

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
малее...голяма красавица...еее честито за 3тата ваксина...ще е много щастлива когато я разхождаш ....поздрави