Фотогалерия и представяне:))
Публикувано: 26 July 2009 - 09:02 PM
Zdraveite na vsi4ki!!!
Mn krasivi ku4enca Mitko ,neveroqtni :)
Az ot izvestno vreme si tursq yorkie i se nadqvam v nai skoro vreme da se sdobiq s edno ot tezi prekrasni su6testva!!!
Ako nqko ima ku4enca za prodan da mi pi6e na li4ni :)Blagodarq predvaritelno!
Iskam su6to da vi pozdravq za foruma ima mn informaciq za yorkitata i mi e dosta polezen :) Iskam purvo da sum dobre podgotvena predi da si vzema ku4ence :)
Izvinqvam se mn za 6rifta, no komputara mi e kupen ot 4ujbina i nemoga da mu instaliram kirilica :(
Mn krasivi ku4enca Mitko ,neveroqtni :)
Az ot izvestno vreme si tursq yorkie i se nadqvam v nai skoro vreme da se sdobiq s edno ot tezi prekrasni su6testva!!!
Ako nqko ima ku4enca za prodan da mi pi6e na li4ni :)Blagodarq predvaritelno!
Iskam su6to da vi pozdravq za foruma ima mn informaciq za yorkitata i mi e dosta polezen :) Iskam purvo da sum dobre podgotvena predi da si vzema ku4ence :)
Izvinqvam se mn za 6rifta, no komputara mi e kupen ot 4ujbina i nemoga da mu instaliram kirilica :(
Публикувано: 26 July 2009 - 10:07 PM
Толкова прекрасно е чувството,когато видиш че и други хора се радват за твоето щастие....БЛАГОДАРЯ на всички!.....нямам думи... повярвайте че в напрегнатото ми ежедневие в момента,само приятелката ми,кучетата ми и ВИЕ от форума ме карате да забравя за проблемите!
П.С. Мария1111 бебоците са невероятни,на мене три ми се струваха много,нямам представа как сте се чувствали вие!
П.С. Мария1111 бебоците са невероятни,на мене три ми се струваха много,нямам представа как сте се чувствали вие!
Публикувано: 27 July 2009 - 10:03 AM
Malkaта сънливка е страхотна станала Бижу!!! Митко е на това му се казва добре свършена работа
защо не вземеш да пробваш професията на хендлер много добре поставяш куче в стойка виждам да имаш усет
бебетата ни са страхотни да са живи и здрави и бъдат горда придобивка на умни и любящи хора!!!
Мимка виждам че пак е пораснало семейството !!! Да са ти и на теб живи и здрави бонбоните и само радостни моменти с тях да имаш!!!
Аз да си позволя само да кажа .... виждам тенденция да става модерно лепенето на уши....
Митко специално познавайки линията на твоте бебета няма смисъл от подобна манипулация... рискуваш в тази възраст да им направиш грешна постановка ...
Мимка преди третия месец аз не лепя уши .... но както решиш !
Поздрави и целувки на всички от слънчев Сплит !!!

Мимка виждам че пак е пораснало семейството !!! Да са ти и на теб живи и здрави бонбоните и само радостни моменти с тях да имаш!!!
Аз да си позволя само да кажа .... виждам тенденция да става модерно лепенето на уши....
Митко специално познавайки линията на твоте бебета няма смисъл от подобна манипулация... рискуваш в тази възраст да им направиш грешна постановка ...
Мимка преди третия месец аз не лепя уши .... но както решиш !
Поздрави и целувки на всички от слънчев Сплит !!!

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 28 July 2009 - 08:47 AM
Pozdrawi i ot nas !!! Mnogo se radvam ce вече има снимки на красивият Тоби тук!!!!

Публикувано: 28 July 2009 - 08:50 AM

Публикувано: 28 July 2009 - 02:50 PM
Цитат(YORK ANASTASIA @ Jul 28 2009, 07:50 AM) <{POST_SNAPBACK}>
А някой си пеят "Ах морето!!!"