Dog.bg Форуми : Фотогалерия и представяне:))

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (168 Страници) +
  • « Първа
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Фотогалерия и представяне:))

#2161 Потребителят е офлайн   petiofi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 28 August 2009 - 04:54 PM

Цитат(lidiya @ Aug 28 2009, 02:38 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(jimmy_ivanov @ Aug 28 2009, 09:49 AM) <{POST_SNAPBACK}>
на 01.09.,а на 31 имам час за почистване на зъбките и малко мие притеснено,че с тези упойки...,само това не успях да я науча,като види четката за зъби и направо полудява,няма одържане,чак ме изненадва от къде й идва такава сила да се дърпа.

Митко, защо слагат упойка на кучето, като му чистят зъбите?

И аз знам от една моя приятелка, която също има йорки, че почистването на зъбния камък се прави с упойка. На Томи все още не съм му чистила зъбките.

User's Signature

SWEET ADDICTION KENNEL
petia@sweetaddictionkennel.com
facebook: Petya Pesheva
+359888236324
http://sweetaddictionkennel.com/

#2162 Потребителят е офлайн   petiofi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2009 - 05:00 PM

Цитат(lidiya @ Aug 28 2009, 02:42 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ето и част от нашето семейство след изморителна игра

Страшни сладури виждам тук, Лидия може ли да обясниш кой кой е, да се запознаем един вид r_181.gif
User's Signature

SWEET ADDICTION KENNEL
+359888236324

#2163 Потребителят е офлайн   jimmy_ivanov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2009 - 10:17 PM

Цитат(lidiya @ Aug 28 2009, 05:42 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Лиде,големи сладура са!А мойта лигла изобщо не дава да и барат зъбите,а и ще ги чистят с ултра звук.

#2164 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2009 - 10:29 PM

Цитат(jimmy_ivanov @ Aug 28 2009, 08:17 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(lidiya @ Aug 28 2009, 05:42 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Лиде,големи сладура са!А мойта лигла изобщо не дава да и барат зъбите,а и ще ги чистят с ултра звук.

Постарай се да я научиш. Слагането на упойка всеки път не е хич здравословно. Жалко, че не сте тук наблизо. Щях да реша проблема.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#2165 Потребителят е офлайн   jimmy_ivanov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2009 - 10:50 PM

Това ще е втора упойка,първата беше когато й вадиха млечните кучешки зъби.След раждането й се развалиха зъбите,до тогава си бяха бели и чисти.До колкото знам има специален инстумент за ръно премахване на зъбния камък.Гледал съм на видео как става и ще се опитам да намеря такъв инструмент,за да се пробвам и аз.
Направо ме е срам,не мога да си подредя мислите,в къщи съм си при родителите ми и се виждам с праятелката след двумесечно отсъствие,а и утре сме на концерт на най-великата- Мадона.

#2166 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2009 - 10:53 PM

И аз знам от една моя приятелка, която също има йорки, че почистването на зъбния камък се прави с упойка. На Томи все още не съм му чистила зъбките.
[/quote]

Зъбния камък с упойка се чисти на породи принадлежасти към Молосите, т.е. кучета от големите породи: кане корсо, българско овчерско куче, кавказка овчарска и т.н.но пък при големите породи това не е често срещано явление. Натрупването на зъбен камък е срещано явление при дребните, декоративни породи и особено при селекционираните. Почиственето е задължително, тъй като след време води до пародонтит, вследствие на който се налага вадене на зъби поради това, че те започват да се клатят и водят до неправилно хранене на животното. Почистването става задължително с лазер, не е препоръчително почистването с кюрета. Манипулацията не е болезнена, а по-скоро неприятна. Желателно е колкото се може повече да се избягва поставянето на пълна упойка при животнотно. Пълалната упойка е "нож с две остриета" както при хората, така и при хората. Съгласна съм, че пълната упойка е по-удобна на ветринарите, но не съм съг

ласна тяхното удобстово да е за сметка на здравето на моите кучета. Аз чистя зъби 2 пъти в годината, но никога до сега с упойка.

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#2167 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2009 - 11:16 PM

Страшни сладури виждам тук, Лидия може ли да обясниш кой кой е, да се запознаем един вид r_181.gif
[/quote]

От ляво на дясно - Анастасия Йорк Гангстер, Анастасия Йорк Аертон Сена, Анастасия Йорк Умбро. Към днешна дата Аертон Сена вече е член на ново любящо семейстово, а Гангстер утре отива в един прекрасен уютен дом да радва една прекрасна млада двойка. Звездите в очите на новите собственици не попиват сълзите в моите. Те винаги ще си имат своето местенце в моето сърце и аз винаги ще помагам на техните нови семейства те да растат здрави и щастливи. Обичта ми към тях е безкрайна и те ми покзаха, че го знаят.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#2168 Потребителят е офлайн   petiofi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2009 - 11:20 PM

Да пълната упойка наистина е нож с две остриета, знам това, но според мен прага на чувствителността е различен при хората, може и при кучетата да е така. Когато си махам зъбния камък почти всеки път на предните долни и горни зъби имам жестока непоносимост и слагам упойка.
Нищо не каза за кучетата ти Лиде.
User's Signature

SWEET ADDICTION KENNEL
+359888236324

#2169 Потребителят е офлайн   petiofi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2009 - 11:27 PM

Сега видях, че си отговорила за твоите красоти, чак след като пуснах моя отговор. Извинявам се , за което.
Прекрасно си го казала, докосна ме и направо ме трогна.... надявам се да има повече хора като теб на тази земя!!!
Прекрасни имена имат!!! Да са живи и здрави и много много щастливи с новите си семейства!
User's Signature

SWEET ADDICTION KENNEL
+359888236324

#2170 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2009 - 01:13 AM

Цитат(petiofi @ Aug 28 2009, 09:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Сега видях, че си отговорила за твоите красоти, чак след като пуснах моя отговор. Извинявам се , за което.
Прекрасно си го казала, докосна ме и направо ме трогна.... надявам се да има повече хора като теб на тази земя!!!
Прекрасни имена имат!!! Да са живи и здрави и много много щастливи с новите си семейства!

не се и съмнявам, че ще бъдат щастливи и добре гледани, но пак ми липсват и ще ми липсва завинаги. Такъв е живота някой е щастлив, а друг нещастен. За да бъдат щастливи новите собственици, ние които сме ги произвели страдаме. Нашите "деца" напускат домът ни. Остава ни надеждата, че сме им намерили добър нов дом където ще бъдат обичани и щастливи. Аз не давам просто така кучета.
Колкото до зъбния камък, след като моя си махам без упойка, а кучето доказано има по-висок праг на чувствителност към болката отколкото човека, считам, че е безмисленно да се натоварва организма му с упойка за такава рутинна манипулация. Разбирам, че всяко куче което е единствено при собственика си е супер разглезено. И аз съм започнала с едно куче и впоследствие когато бройката им започна да се увеличава разбрах какви грешки съм допускала и че не съм била права да неслушам хората с опит.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#2171 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2009 - 12:20 PM

Аз също съм за махане на зъбен камък без упойка! Никога няма да забравя как едвам върнах към живот една женска на две години!!!
Ако искате ето кординати на доктори който нямат страх да правят това в името на здравето на кучето:
02/ 856 21 95
д-р Лазарова

Доста известна в средите с йоркшири !

Разполагат с пълна апаратура!!!
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#2172 Потребителят е офлайн   jimmy_ivanov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2009 - 12:55 PM

Мерси за информацията,ще се възползвам!

#2173 Потребителят е офлайн   petiofi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2009 - 02:21 PM

Цитат(lidiya @ Aug 29 2009, 12:13 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(petiofi @ Aug 28 2009, 09:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>

не се и съмнявам, че ще бъдат щастливи и добре гледани, но пак ми липсват и ще ми липсва завинаги. Такъв е живота някой е щастлив, а друг нещастен. За да бъдат щастливи новите собственици, ние които сме ги произвели страдаме. Нашите "деца" напускат домът ни. Остава ни надеждата, че сме им намерили добър нов дом където ще бъдат обичани и щастливи. Аз не давам просто така кучета.
Колкото до зъбния камък, след като моя си махам без упойка, а кучето доказано има по-висок праг на чувствителност към болката отколкото човека, считам, че е безмисленно да се натоварва организма му с упойка за такава рутинна манипулация. Разбирам, че всяко куче което е единствено при собственика си е супер разглезено. И аз съм започнала с едно куче и впоследствие когато бройката им започна да се увеличава разбрах какви грешки съм допускала и че не съм била права да неслушам хората с опит.

Да наиситна го има този момент с разглезването, въпреки, че се опитвам да не е така smile.gif
Именно за това трябва да се вслушваме в хората с доста повече опит и аз съм отворена да го правя.
Благодаря за информацията, когато му дойде времето ще се възползвам!
Благодаря и на Мария за координатите на д-р Лазарова.
User's Signature

SWEET ADDICTION KENNEL
+359888236324

#2174 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2009 - 03:25 PM

Мария забрави да уточни, че д-р Лазарова е в София. Така, че Митко ако идваш до София за чистене на зъбен камък ми се обади да се видим, ако разбира се нямаш нищо напротив.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#2175 Потребителят е офлайн   radinaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 29 August 2009 - 09:05 PM

Петя извинявай за закъснението,ама ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ НАС af_089.gif af_089.gif af_089.gif Да ти е здраво и все така красиво момчето и дълги години да си се радвате ug_119.gif

#2176 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2009 - 09:31 PM

Цитат(lidiya @ Aug 29 2009, 12:13 AM) <{POST_SNAPBACK}>

Ехе,малко преувеличи де md_064.gif Не може човек да е нещастен и още по-малко да страда,щом съществата които обича са щастливи.
User's Signature

Качена снимка

#2177 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2009 - 10:06 PM

Ехе,малко преувеличи де md_064.gif Не може човек да е нещастен и още по-малко да страда,щом съществата които обича са щастливи.
[/quote]
е винаги го има момента, дали нещо няма да сбъркат, хората са щастливи, а то също ли се чувства така и т.н. и няма как да не ти е мъчно, когато нещо ти се откъсва от сърцето. И сега Мария пак ще ме нахока, защото така и не се научих, че момента е неизбежен и трябва да гледам само от към хубавия ъгал, който е, че още нещо създадено с любов отива да живее обградено с любов. Все ми се се струма, че не съм направила достатъчно, дали не съм забравила някоя важна препоръка. dry.gif
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#2178 Потребителят е офлайн   mama na Bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 August 2009 - 09:17 AM

Здравейте! Да ви се представим след първата разкрасителна процедура! Благодарности на Светлето! flagbg.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#2179 Потребителят е офлайн   jimmy_ivanov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 August 2009 - 12:01 PM

Цитат(lidiya @ Aug 29 2009, 04:25 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Мария забрави да уточни, че д-р Лазарова е в София. Така, че Митко ако идваш до София за чистене на зъбен камък ми се обади да се видим, ако разбира се нямаш нищо напротив.

Лиде,няма да е сега,но за по-нататък ще се измисли нещо.Пък и смятам да спирам със сезонната работа,че пет-шест месеца без почивка вече ми идва в повече.
Бари е голям симпатяга,да ви е жив и здрав!

#2180 Потребителят е офлайн   jimmy_ivanov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 September 2009 - 09:27 AM

Ето снимки на вчерашната рожденичка.Нямаше голямо парти,но една нова играчка я прави истински щастлива,трепери от нетърпение да играе с нея.Така бяга и скача,че накрая езика й стига до земята ab_041.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

• (168 Страници) +
  • « Първа
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111