Цитат
Здравейте на всички ! Аз от скоро съм във форума на йоркширския териер, въпреки че отдавна отглеждам куче от тази порода, и все не ми оставаше време да вляза и да си поприказвам с останалите участници в форума или иначе казано да изкажа мнение по някой въпроси! Много ме заинтригува във фотогалерията на форума от вчера някои спорове които един господ знае защо се водят. Тука виждам някаква надпревара, на кои бабата на кои дядото, едни леки и целенасочени заяждания които явно са от хора , нямащи цял ден работа.....
Скъпи собственици на тази очарователна и красива порода, обичайте си кучетата, гледайте си ги такива каквито са, а не кой е по- най от другия, защото завистта не носи нищо хубаво, напротив принизява човека и го прави елементарен, а това мисля , че на никой не му се иска да бъде такъв! Извинявам се ако някой съм засегнала по някакъв начин. Е все пак форума е хората да си споделят, а не да злорадстват един срещу друг. Надявам се много да мислят като мен!!! r) r) r)
Напълно съм съгласна с теб. Един добронамерен пост провокира у някои не завист, а просто някакъв вид злоба. И аз съм на мнение, че място за изразяването и не е тук а в очите на този, който имаш нещо против.
Дано форума пак стане място за споделяне, а не за нападки.
Безкрайно обичам кученцето си, не заради "кръвта" му, а заради самото него както повечето хора пишещи във форума.
Благодаря ти че сподели мислите си.