Фотогалерия и представяне:))
Публикувано: 27 February 2007 - 08:20 PM
Прикачени файлове
-
IMG_0242_1.JPG (61.1K)
Брой сваляния: 207
Публикувано: 27 February 2007 - 08:50 PM
От няколко месеца чета форума и някой неща са изумителни, но не в положителен аспект s)
Моето мишленце е едно истинско съкровище вече. Казвам вече, защото преди да попадне при мен е било при хора, който трябва да им се забрани въобще да се доближават до каквито и да е животни.
Публикувано: 27 February 2007 - 11:04 PM
Незнам какво не ви е харесало тук или кой, но ние винаги сме отворени към нови юзъри...Вие си имате мнение то си е ваше.
Форума е за да обсъждаме кучетата ни, да си даваме съвети за тях да говорим за тях, личните отношения не би трябва да се бъркат r)
Публикувано: 27 February 2007 - 11:15 PM
Радвам се че си вече част от нашето семейство !
Тук ГОСПОДАР Е НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР !!! 1super

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 28 February 2007 - 12:52 AM
Да Теди, ако някой е отдавна във форума няма как да забележи метаморфозата на някой, защото чете само новите съобщения, докато аз изчетах всяка една тема от самото й създаване до днес. Някои участници са се променили през годините и то не положително. Някои са забравили откъде са почнали и кои им е подал ръка. Теди някои тук наистина се вълнуват от проблемите на своите саладурчета, но други ги интересува само родословието или пък дали не му е клепнало ушенцето, защото о ужасен ужас няма да може да изкара пари. А какво да кажем за зависта и подлоста между собствениците на развъдници?! Теди бях сигурна, че Вие сте се отнесете мило към мен когато най-после реша да напиша нещо в която и да е от темите, защото всичко което съм чела написано от Вас е винаги мило и внимателно. Теди не знам от къде имате Триш (лъжа b) по снимките й мисля, че се досещам), но искам да Ви кажа, че аз преминах през един АД наречен "Йоркширски териер" докато слава Богу стигнах до моята ПРИНЦЕСА, а тя милата е минала през по-голям АД докато стигне до мен.
Публикувано: 28 February 2007 - 01:25 AM
Добре дошла!
Публикувано: 28 February 2007 - 01:59 AM
Публикувано: 28 February 2007 - 03:18 PM
Публикувано: 28 February 2007 - 05:15 PM
Поздравления за Николет наистина невероятно куче е, да Ви е жива и здрава.
Този път е случила на стопани, които се грижат за нея и и дават цялата любов на този свят.
Поздрави от нас с Триши victoryVVV
Публикувано: 28 February 2007 - 07:53 PM
Разгледах всички нови снимки всичките бебоци до един са номер едно,нека ви бъдат живи и здрави и все такива симпатиаги:)
ето и моиата малка Йори,която макар да е чистокръвна,без родословие(дори са я наричали пумярче)аз пак си я обичам,защото си е моето куче dribble
п.с. дано не съм объркала нещо пак с размера,а ако съм,изкренно се ИЗВИНЯВАМ!?!
Прикачени файлове
-
________.jpg (20.17K)
Брой сваляния: 195
Публикувано: 28 February 2007 - 10:56 PM
Цитат
Разгледах всички нови снимки всичките бебоци до един са номер едно,нека ви бъдат живи и здрави и все такива симпатиаги:)
ето и моиата малка Йори,която макар да е чистокръвна,без родословие(дори са я наричали пумярче)аз пак си я обичам,защото си е моето куче dribble
п.с. дано не съм объркала нещо пак с размера,а ако съм,изкренно се ИЗВИНЯВАМ!?!
Малката Йори е сладурче. Да Вие жива и здрава и много да Ви радва. b) А колкото до нашите разговори между Теди и другите имаме причина. Да и според мен всички от снимките са чудесни и всички заслужават да бъдат обичани. b)
Публикувано: 01 March 2007 - 02:08 PM
Публикувано: 01 March 2007 - 11:11 PM
Цитат
Да Теди, ако някой е отдавна във форума няма как да забележи метаморфозата на някой, защото чете само новите съобщения, докато аз изчетах всяка една тема от самото й създаване до днес. Някои участници са се променили през годините и то не положително. Някои са забравили откъде са почнали и кои им е подал ръка. Теди някои тук наистина се вълнуват от проблемите на своите саладурчета, но други ги интересува само родословието или пък дали не му е клепнало ушенцето, защото о ужасен ужас няма да може да изкара пари. А какво да кажем за зависта и подлоста между собствениците на развъдници?! Теди бях сигурна, че Вие сте се отнесете мило към мен когато най-после реша да напиша нещо в която и да е от темите, защото всичко което съм чела написано от Вас е винаги мило и внимателно. Теди не знам от къде имате Триш (лъжа b) по снимките й мисля, че се досещам), но искам да Ви кажа, че аз преминах през един АД наречен "Йоркширски териер" докато слава Богу стигнах до моята ПРИНЦЕСА, а тя милата е минала през по-голям АД докато стигне до мен.
Aс все още не знам (освен sladyr4eto tedy i Froska),дали сьм приета сьрдечно вьв форума.Аз гледам иоркшир от 17год.Тогава породата беше кьт в Софиа(бяха броики),а за родословие не бях запозната ,че е толкова важно да има.Имам случка в живота ми която доказа,че родословието не прави кучето да баде в нормите-според изискваниата на породата от литературата.Аз обичам страшно много моите сланчица,те за мен са всичко,но когато живота ти отнеме едното сланчице,разбираш колко нелепи са отношенията на хората,за мен това са наи умните душички,мили,любяшти и винаги всеотдаини-дори кам лошите хора.Много пати са ми отказвали да имаме поколение заради родословието,а тези които се сагласиха се родиха и пораснаха много дребни и (непонусимо красиви )иоркита.За тази порода си заслужават всички препятствиа-Lidiya,радваите се на всеки прекаран миг с Miis Nicoleta,застото времето отлита и после си мислим,че е можело още много неща да направим за стастието на нашите мишлета(нали са ловци на мишлета).Много се радвам че мога да споделя сьс сродни души,това преди беше невьзможно( без развитието на техниката).Ако сьм обаркала нешто или обидила някои от вас моля за искрени извинениа.Поздрави и на Iory;Lidiya;Sladyr4eto tedi;Froska i Little_sweet_di_and_Andi
Прикачени файлове
-
IMG_0308__erik_.JPG (22.61K)
Брой сваляния: 197

boikoadi@abv.bg
Публикувано: 02 March 2007 - 08:07 AM
Цитат
Цитат
Aс все още не знам (освен sladyr4eto tedy i Froska),дали сьм приета сьрдечно вьв форума.Аз гледам иоркшир от 17год.Тогава породата беше кьт в Софиа(бяха броики),а за родословие не бях запозната ,че е толкова важно да има.Имам случка в живота ми която доказа,че родословието не прави кучето да баде в нормите-според изискваниата на породата от литературата.Аз обичам страшно много моите сланчица,те за мен са всичко,но когато живота ти отнеме едното сланчице,разбираш колко нелепи са отношенията на хората,за мен това са наи умните душички,мили,любяшти и винаги всеотдаини-дори кам лошите хора.Много пати са ми отказвали да имаме поколение заради родословието,а тези които се сагласиха се родиха и пораснаха много дребни и (непонусимо красиви )иоркита.За тази порода си заслужават всички препятствиа-Lidiya,радваите се на всеки прекаран миг с Miis Nicoleta,застото времето отлита и после си мислим,че е можело още много неща да направим за стастието на нашите мишлета(нали са ловци на мишлета).Много се радвам че мога да споделя сьс сродни души,това преди беше невьзможно( без развитието на техниката).Ако сьм обаркала нешто или обидила някои от вас моля за искрени извинениа.Поздрави и на Iory;Lidiya;Sladyr4eto tedi;Froska i Little_sweet_di_and_Andi
Не се претеснявай те erik-pux бъдете сигурна, че някой тук са Ви приели, а за останалите да не Ви пука. Знаете вживота някой Ви харесва, а друг безпричино Ви мрази. Нормалния ритъм на живота. Бриджит Бардо казва, че е чиста загуба на време да се стремиш да се харесаш на целия свят. b) Колкото за миговете съм напълно наясно за две години съм погребала три кучета и колкото да си повтарям, че това е живота: раждаш се, живееш и накрая умираш, пак не мже да не ти е мъчно и да не се питаш достатъчно ли направих?!
Забравих те да напишите как се казва сладурчето от снимката.
Публикувано: 02 March 2007 - 11:50 AM
Прикачени файлове
-
220__800x600_.JPG (108.37K)
Брой сваляния: 186

boikoadi@abv.bg
Публикувано: 03 March 2007 - 12:42 AM
Цитат
Няма проблем винаги са съм насреща. b) Аз обичам всички животинки даже паяци и змии. Недейте обаче да показвате чуствителност и да плащате данък обществено мнение, защото във форумите за кучета са най-големите перковци. Защо ли не са станали архивари и те не зная. Във форумите за кучета ей богу ще те разкъсът да не ти пука. Тука из форумите се подвизават такива тотални комплксари, че слава богу, че от тях независи бъдещето на нацията b) Нацелувай твойте сладурче. Всяка нощ ме пазят не родословно издържните ми любимци и чак и училища са завършили, а уличните кучета които храня. Преди седмица кражбата в къщи не я предотвартиха родословните ми кучета, дето не само ми струват "чувал" с пари за да ги получа, "чувал" с пари е и "квалитетното" им обучение, а за екстри като шампоанчета, балсамчета и витаминчета какво да си говорим,а уличните ми помяри на които им хвърлам по малка хляб. Но тук става въпрос за "Йоркширски териер", които днес е твърде изнежен днес , но някога в графство Йоркшир на крастлство Велика Англия повярвай ми той е бил изключително издържливо ловно куче и със сигурност ще издържи днешните българските дребнави онтношение.
Бъдете щастлива и вашето йорки и да не Ви пука от нища b)
Публикувано: 03 March 2007 - 12:49 AM
Може ли ВИЕ най-накрая да спрете да обиждате тук пишещите,кой е комплексар и кой не живота го показва,това,че знаете коя съм означава,че вие се интересувате от мен,не съм аз комплексарката да търся кой кой е и да мешам името му със съвсем различна тематика,за която се пише тук.Не ВИ прави чест да се огласявате за толкова умна и интелигентна ,без комплекси и веща по всички въпроси и да плюете така хората,които тук са Ви приели най-добронамерено.Направих си труда да изчета всичко,което сте написали.......

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "