Dog.bg Форуми : Фотогалерия и представяне:))

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (168 Страници) +
  • « Първа
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Фотогалерия и представяне:))

#581 Потребителят е офлайн   Irra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 27 February 2007 - 08:18 PM

Ама Триш наистина е голяма кукла!!! Да ти е жива и здрава! bravoS b)

#582 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2007 - 08:20 PM

И още една специално за теб скъпа

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#583 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2007 - 08:50 PM

Благодаря на Sladyr4eto Tedi. Много сте мила за разлика от повечето тук. Искам да се извиня и за размера на снимките си, но всяко начало е трудно. b)
От няколко месеца чета форума и някой неща са изумителни, но не в положителен аспект s)
Моето мишленце е едно истинско съкровище вече. Казвам вече, защото преди да попадне при мен е било при хора, който трябва да им се забрани въобще да се доближават до каквито и да е животни.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#584 Потребителят е офлайн   sladyr4eto_tedi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2007 - 11:04 PM

Наистина всяко начало е трудно...
Незнам какво не ви е харесало тук или кой, но ние винаги сме отворени към нови юзъри...Вие си имате мнение то си е ваше.
Форума е за да обсъждаме кучетата ни, да си даваме съвети за тях да говорим за тях, личните отношения не би трябва да се бъркат r)
User's Signature

TOTALLY ADDICTED KENNEL
*Колкото Повече Опознавам Хората, Толкова Повече Обиквам Кучето си*
тел. +359 878 292 441 ; e-mail: totally.addicted.kennel@gmail.com

Facebook
Панделки

#585 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2007 - 11:15 PM

lidiya найстина си добре дошла !!!
Радвам се че си вече част от нашето семейство !
Тук ГОСПОДАР Е НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР !!! 1super
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#586 Потребителят е офлайн   sladyr4eto_tedi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2007 - 11:16 PM

ето за това гостоприемство говорих bravoS bravoS bravoS
User's Signature

TOTALLY ADDICTED KENNEL

Facebook
Панделки

#587 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2007 - 12:52 AM

Благодаря YORK ANASTASIA b) b) b) Бъди сигурна, че радост сте се присъединя към част от семейството и бих помогнанала до колкото мога тази част да стане по-голяма.
Да Теди, ако някой е отдавна във форума няма как да забележи метаморфозата на някой, защото чете само новите съобщения, докато аз изчетах всяка една тема от самото й създаване до днес. Някои участници са се променили през годините и то не положително. Някои са забравили откъде са почнали и кои им е подал ръка. Теди някои тук наистина се вълнуват от проблемите на своите саладурчета, но други ги интересува само родословието или пък дали не му е клепнало ушенцето, защото о ужасен ужас няма да може да изкара пари. А какво да кажем за зависта и подлоста между собствениците на развъдници?! Теди бях сигурна, че Вие сте се отнесете мило към мен когато най-после реша да напиша нещо в която и да е от темите, защото всичко което съм чела написано от Вас е винаги мило и внимателно. Теди не знам от къде имате Триш (лъжа b) по снимките й мисля, че се досещам), но искам да Ви кажа, че аз преминах през един АД наречен "Йоркширски териер" докато слава Богу стигнах до моята ПРИНЦЕСА, а тя милата е минала през по-голям АД докато стигне до мен.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#588 Потребителят е офлайн   Little_sweet_di_and_Andi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2007 - 01:25 AM

Привет и от нас с Анди на lidiya и нейната малка принцеса! Добре сте дошли в нашето, а вече и вашето местенце в интернет пространството. Хубаво е когато има нови попълнения в голямото и красиво семейство на Йоркшира. Да вярно е, че не всеки е със 100% чисти и откровенни написани думи, но пък има и хора които се стремят така нареченото ни семейство да съществува без проблеми и приоритет да ни бъде само и единствено доброто на нашите съкровища. Радвам се, че след като си прочела целият форум си намерила нещо, което те е накарало да се присъединиш към нас.
Добре дошла!
User's Signature

Качена снимка

#589 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2007 - 01:59 AM

Благодаря ти Littel sweet di Andi от мое име и от името на моята принцеса Miss Nicoleta, която аз наричам НИКИ, когато е била послушна и НИКИТААААААААА когато ми е прочела вестника преди мен l) l) l) . Леле колко дълго, дано не съм се изложила и да съм го объркала l) l) l) Сте се радвам ако имате ако имате по кратичко обръщане, защото и и Вие както Теди сте от моите любимци от форума и разбира се Тя или Той сте? l) l) l)
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#590 Потребителят е офлайн   kasiel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 28 February 2007 - 03:18 PM

Ирра. аз искам да кажа, че кученцето е толкова хубаво, че е нормално развъдчиците да завиждат. 1super И аз в началото останах с впечатление, че искат форума да е само за техните кучета и дори получих доста обидни ЛС. Такаче не го приемай лично и да не ти пука. Сама си сравни кученцето с другите тука, които понякога са от развъдници. wink

#591 Потребителят е офлайн   sladyr4eto_tedi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2007 - 05:15 PM

Благодаря за милите думи lidiya, аз съм на мнението че пишем тук за да се съветваме, да научим нещо повече, както и да заформин някакви нови контакти, приателства а не да се чудим с кой да се заядем днес, че ни е криво, или нещо не сме допрочели wink Затова се радвам на всеки, на неговите кученца независимо от потеклото им, нали са от една порода салдки и красиви...
Поздравления за Николет наистина невероятно куче е, да Ви е жива и здрава.
Този път е случила на стопани, които се грижат за нея и и дават цялата любов на този свят.
Поздрави от нас с Триши victoryVVV
User's Signature

TOTALLY ADDICTED KENNEL

Facebook
Панделки

#592 Потребителят е офлайн   iory Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 February 2007 - 07:53 PM

Здравейте,зачетох се във форума (аз редовно го следя) и останах силно фектирана от вашия разговор (мисля че между Теди,Лидия и вжсички останали),аз от скоро имам йорки,да ниама родословие,но питам за всичко което ми доиде на ум по отношение на неговото развитие,защото винаги съм мечтала за такова куче,но поради една или друга причина не съм могла да имам. И сега когато най-после моето желание се збъдна аз съм повече от щастлива.И в този ред на мисли искам да ви кажа,че такива спорове са абсолютно излишни всички кученца са уникални сами по себе си и красиви особено когато става дума са вашето си кученце:)с най-добри чуства казвам всички това w)

Разгледах всички нови снимки всичките бебоци до един са номер едно,нека ви бъдат живи и здрави и все такива симпатиаги:)
ето и моиата малка Йори,която макар да е чистокръвна,без родословие(дори са я наричали пумярче)аз пак си я обичам,защото си е моето куче dribble

п.с. дано не съм объркала нещо пак с размера,а ако съм,изкренно се ИЗВИНЯВАМ!?!

Прикачени файлове

#593 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2007 - 10:56 PM

Цитат

Здравейте,зачетох се във форума (аз редовно го следя) и останах силно фектирана от вашия разговор (мисля че между Теди,Лидия и вжсички останали),аз от скоро имам йорки,да ниама родословие,но питам за всичко което ми доиде на ум по отношение на неговото развитие,защото винаги съм мечтала за такова куче,но поради една или друга причина не съм могла да имам. И сега когато най-после моето желание се збъдна аз съм повече от щастлива.И в този ред на мисли искам да ви кажа,че такива спорове са абсолютно излишни всички кученца са уникални сами по себе си и красиви особено когато става дума са вашето си кученце:)с най-добри чуства казвам всички това w)

Разгледах всички нови снимки всичките бебоци до един са номер едно,нека ви бъдат живи и здрави и все такива симпатиаги:)
ето и моиата малка Йори,която макар да е чистокръвна,без родословие(дори са я наричали пумярче)аз пак си я обичам,защото си е моето куче dribble

п.с. дано не съм объркала нещо пак с размера,а ако съм,изкренно се ИЗВИНЯВАМ!?!

Малката Йори е сладурче. Да Вие жива и здрава и много да Ви радва. b) А колкото до нашите разговори между Теди и другите имаме причина. Да и според мен всички от снимките са чудесни и всички заслужават да бъдат обичани. b)
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#594 Потребителят е офлайн   sladyr4eto_tedi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2007 - 02:08 PM

Голяма салдурка е Йори, а относно постовете ми по-горе исках да кажа, че няма значение дали кучета е родословно или не важно е, че е нашето куче което ни обича и ни се радва и което ние боготворим 1super
User's Signature

TOTALLY ADDICTED KENNEL

Facebook
Панделки

#595 Потребителят е офлайн   erik-pux Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2007 - 11:11 PM

Цитат

Благодаря YORK ANASTASIA b)  b)  b) Бъди сигурна, че радост сте се присъединя към част от семейството и бих помогнанала до колкото мога тази част да стане по-голяма.
Да Теди, ако някой е отдавна във форума няма как да забележи метаморфозата на някой, защото чете само новите съобщения, докато аз изчетах всяка една тема от самото й създаване до днес. Някои участници са се променили през годините и то не положително. Някои са забравили откъде са почнали и кои им е подал ръка. Теди някои тук наистина се вълнуват от проблемите на своите саладурчета, но други ги интересува само родословието или пък дали не му е клепнало ушенцето, защото о ужасен ужас няма да може да изкара пари. А какво да кажем за зависта и подлоста между собствениците на развъдници?! Теди бях сигурна, че Вие сте се отнесете мило към мен когато най-после реша да напиша нещо в която и да е от темите, защото всичко което съм чела написано от Вас е винаги мило и внимателно. Теди не знам от къде имате Триш (лъжа b)  по снимките й мисля, че се досещам), но искам да Ви кажа, че аз преминах през един АД наречен "Йоркширски териер" докато слава Богу стигнах до моята ПРИНЦЕСА, а тя милата е минала през по-голям АД докато стигне до мен.

Aс все още не знам (освен sladyr4eto tedy i Froska),дали сьм приета сьрдечно вьв форума.Аз гледам иоркшир от 17год.Тогава породата беше кьт в Софиа(бяха броики),а за родословие не бях запозната ,че е толкова важно да има.Имам случка в живота ми която доказа,че родословието не прави кучето да баде в нормите-според изискваниата на породата от литературата.Аз обичам страшно много моите сланчица,те за мен са всичко,но когато живота ти отнеме едното сланчице,разбираш колко нелепи са отношенията на хората,за мен това са наи умните душички,мили,любяшти и винаги всеотдаини-дори кам лошите хора.Много пати са ми отказвали да имаме поколение заради родословието,а тези които се сагласиха се родиха и пораснаха много дребни и (непонусимо красиви )иоркита.За тази порода си заслужават всички препятствиа-Lidiya,радваите се на всеки прекаран миг с Miis Nicoleta,застото времето отлита и после си мислим,че е можело още много неща да направим за стастието на нашите мишлета(нали са ловци на мишлета).Много се радвам че мога да споделя сьс сродни души,това преди беше невьзможно( без развитието на техниката).Ако сьм обаркала нешто или обидила някои от вас моля за искрени извинениа.Поздрави и на Iory;Lidiya;Sladyr4eto tedi;Froska i Little_sweet_di_and_Andi

Прикачени файлове

User's Signature

boikoadi@abv.bg

#596 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2007 - 08:07 AM

Цитат

Цитат

Благодаря YORK ANASTASIA b)  b)  b) Бъди сигурна, че радост сте се присъединя към част от семейството и бих помогнанала до колкото мога тази част да стане по-голяма.
Да Теди, ако някой е отдавна във форума няма как да забележи метаморфозата на някой, защото чете само новите съобщения, докато аз изчетах всяка една тема от самото й създаване до днес. Някои участници са се променили през годините и то не положително. Някои са забравили откъде са почнали и кои им е подал ръка. Теди някои тук наистина се вълнуват от проблемите на своите саладурчета, но други ги интересува само родословието или пък дали не му е клепнало ушенцето, защото о ужасен ужас няма да може да изкара пари. А какво да кажем за зависта и подлоста между собствениците на развъдници?! Теди бях сигурна, че Вие сте се отнесете мило към мен когато най-после реша да напиша нещо в която и да е от темите, защото всичко което съм чела написано от Вас е винаги мило и внимателно. Теди не знам от къде имате Триш (лъжа b)  по снимките й мисля, че се досещам), но искам да Ви кажа, че аз преминах през един АД наречен "Йоркширски териер" докато слава Богу стигнах до моята ПРИНЦЕСА, а тя милата е минала през по-голям АД докато стигне до мен.

Aс все още не знам (освен sladyr4eto tedy i Froska),дали сьм приета сьрдечно вьв форума.Аз гледам иоркшир от 17год.Тогава породата беше кьт в Софиа(бяха броики),а за родословие не бях запозната ,че е толкова важно да има.Имам случка в живота ми която доказа,че родословието не прави кучето да баде в нормите-според изискваниата на породата от литературата.Аз обичам страшно много моите сланчица,те за мен са всичко,но когато живота ти отнеме едното сланчице,разбираш колко нелепи са отношенията на хората,за мен това са наи умните душички,мили,любяшти и винаги всеотдаини-дори кам лошите хора.Много пати са ми отказвали да имаме поколение заради родословието,а тези които се сагласиха се родиха и пораснаха много дребни и (непонусимо красиви )иоркита.За тази порода си заслужават всички препятствиа-Lidiya,радваите се на всеки прекаран миг с Miis Nicoleta,застото времето отлита и после си мислим,че е можело още много неща да направим за стастието на нашите мишлета(нали са ловци на мишлета).Много се радвам че мога да споделя сьс сродни души,това преди беше невьзможно( без развитието на техниката).Ако сьм обаркала нешто или обидила някои от вас моля за искрени извинениа.Поздрави и на Iory;Lidiya;Sladyr4eto tedi;Froska i Little_sweet_di_and_Andi

Не се претеснявай те erik-pux бъдете сигурна, че някой тук са Ви приели, а за останалите да не Ви пука. Знаете вживота някой Ви харесва, а друг безпричино Ви мрази. Нормалния ритъм на живота. Бриджит Бардо казва, че е чиста загуба на време да се стремиш да се харесаш на целия свят. b) Колкото за миговете съм напълно наясно за две години съм погребала три кучета и колкото да си повтарям, че това е живота: раждаш се, живееш и накрая умираш, пак не мже да не ти е мъчно и да не се питаш достатъчно ли направих?!
Забравих те да напишите как се казва сладурчето от снимката.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#597 Потребителят е офлайн   erik-pux Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2007 - 11:50 AM

Lidiya много благодаря за прекрасните думи много ме зарадваха.Казва се Ерик.Много сажелявам за загубата,ку4етата за разлика от хоратата са винаги искрени,лубяшти и всеотдаини през краткиа престои на земята,за това винаги сам сапри4астна кам вси4ко сварзано с тях.

Прикачени файлове

User's Signature

boikoadi@abv.bg

#598 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2007 - 12:42 AM

Цитат

Lidiya много благодаря за прекрасните думи много ме зарадваха.Казва се Ерик.Много сажелявам за загубата,ку4етата за разлика от хоратата са винаги искрени,лубяшти и всеотдаини през краткиа престои на земята,за това винаги сам сапри4астна кам вси4ко сварзано с тях.

Няма проблем винаги са съм насреща. b) Аз обичам всички животинки даже паяци и змии. Недейте обаче да показвате чуствителност и да плащате данък обществено мнение, защото във форумите за кучета са най-големите перковци. Защо ли не са станали архивари и те не зная. Във форумите за кучета ей богу ще те разкъсът да не ти пука. Тука из форумите се подвизават такива тотални комплксари, че слава богу, че от тях независи бъдещето на нацията b) Нацелувай твойте сладурче. Всяка нощ ме пазят не родословно издържните ми любимци и чак и училища са завършили, а уличните кучета които храня. Преди седмица кражбата в къщи не я предотвартиха родословните ми кучета, дето не само ми струват "чувал" с пари за да ги получа, "чувал" с пари е и "квалитетното" им обучение, а за екстри като шампоанчета, балсамчета и витаминчета какво да си говорим,а уличните ми помяри на които им хвърлам по малка хляб. Но тук става въпрос за "Йоркширски териер", които днес е твърде изнежен днес , но някога в графство Йоркшир на крастлство Велика Англия повярвай ми той е бил изключително издържливо ловно куче и със сигурност ще издържи днешните българските дребнави онтношение.
Бъдете щастлива и вашето йорки и да не Ви пука от нища b)
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#599 Потребителят е офлайн   bonboni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 March 2007 - 12:49 AM

ОФФ

Може ли ВИЕ най-накрая да спрете да обиждате тук пишещите,кой е комплексар и кой не живота го показва,това,че знаете коя съм означава,че вие се интересувате от мен,не съм аз комплексарката да търся кой кой е и да мешам името му със съвсем различна тематика,за която се пише тук.Не ВИ прави чест да се огласявате за толкова умна и интелигентна ,без комплекси и веща по всички въпроси и да плюете така хората,които тук са Ви приели най-добронамерено.Направих си труда да изчета всичко,което сте написали.......
User's Signature

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Качена снимка MASTERPIECE OF BALKAN-NEWFOUNDLAND KENNELКачена снимка

#600 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2007 - 01:13 AM

Гледам и се чудя!?! wink

Прикачени файлове

• Прикачен файл  Archo.jpg (41.24K)
    Брой сваляния: 200