Фотогалерия и представяне:))
Публикувано: 01 May 2011 - 05:43 PM
Публикувано: 02 May 2011 - 07:56 AM

"The more I know about people, the more I love my Dog"
Публикувано: 02 May 2011 - 12:06 PM
iliev_st1, в 02 May 2011 - 05:56 AM, написа:
Мисля, че казахте, че не живеете в България ако не се лъжа. Та не мислите ли, че най-простичко и най-сигурно е да се обадите или в дадената федерация или в породния клуб към дадената федерация и да ги попитате какво предлагат в момента?
DiLqNkaa е права, все едно да сте в България и да си губите времето да разглеждате обяви, на разни махленски развъждания на подобяващи на породата. Пускате ни все снимки от сайт подобен на нашите тук, където можете да видите огромно количество мелезчета.
Не си губете времето. Ако искате истинско йорки просто потърсете координатите на клуба им и говорете с отговорника им по развъдна дейност.
Публикувано: 02 May 2011 - 02:57 PM

http://www.the-kenne...rkshire+Terrier А това е списъкът с акредитираните развъдчици на Йоркширски териери по региони

http://www.the-kenne...rier.findapuppy Тук по картата директно ти излизат къде има кученца от акредитирани развъдници .. както и датата на раждане на кучилата..
Само внимавай, трябва да имат цветенце пред името, което означава, че кучилото е на развъдчик, който е акредитиран и е част от този предишния списък (от втория поред линк)

Супер е сайтът като цяло! Много лесен за употреба и доста информативен!
Публикувано: 02 May 2011 - 04:03 PM

Публикувано: 02 May 2011 - 04:06 PM

Публикувано: 02 May 2011 - 04:10 PM

Публикувано: 02 May 2011 - 04:11 PM
Mrs E Kennedy Enniskillen, County Fermanagh с кучило от 15/02/2011
..... Като си решил да си взимаш куче от подобни обяви като тези, които гледаш в Гъмтрий.. успех

Само дето се занимавах да ти ровя списъци с легитимни развъдници и прочие ...

Едит: Не знам как очакваш някой да ти каже по тези обяви, които пускаш кое точно кученце да вземеш и от кой... Ако тези последните наистина имат легитимни документи и прочие - проверяваш ги в горния сайт, който дадох и си правиш преценката сам за себе си...

Публикувано: 02 May 2011 - 04:15 PM
DiLqNkaa, в 02 May 2011 - 12:57 PM, написа:

http://www.the-kenne...rkshire+Terrier А това е списъкът с акредитираните развъдчици на Йоркширски териери по региони

http://www.the-kenne...rier.findapuppy Тук по картата директно ти излизат къде има кученца от акредитирани развъдници .. както и датата на раждане на кучилата..
Само внимавай, трябва да имат цветенце пред името, което означава, че кучилото е на развъдчик, който е акредитиран и е част от този предишния списък (от втория поред линк)

Супер е сайтът като цяло! Много лесен за употреба и доста информативен!
тук съм гледал и се обадих в момента в моя окръг няма

Публикувано: 02 May 2011 - 04:25 PM

Публикувано: 02 May 2011 - 04:42 PM
iliev_st1, в 02 May 2011 - 02:25 PM, написа:

Е няма защо да се ядосвате. След като си търсите PET class нормално е да Ви предложат кастрирано кученце. Разбира се това означава, че кученцето е над 7 месеца, което е също добре, защото е завършило растежа си и ще сте наясно какво си купувате.
И ние тук обмисляхме тази практика, която е доста разпространена в цивилизования свят, но българина не е още узрял.
И имам едно предложение, без да се обиждате. Да прехвърлим този дебат в темата "Всичко за йоркширския териер", тъй като тази тема е основно новите и старите потребители да си публикуват снимки на кучетата.
Публикувано: 02 May 2011 - 04:47 PM
lidiya, в 02 May 2011 - 04:42 PM, написа:
Даже може да се направи нова тема относно обявите или съвети откъде да се вземе кученце..може да се направи нещо като списък с признаци, че една обява е измамна или пък "по какво да познаем добрия развъждач" ... Не знам дали идеята ми ще Ви допадне, но ако да, може да преведа и един материал от една книжка за йоркита (само че се отнася за Американския пазар), която скоро четох, където са поместени точно такива съветчета

Публикувано: 02 May 2011 - 04:54 PM
DiLqNkaa, в 02 May 2011 - 02:47 PM, написа:
lidiya, в 02 May 2011 - 04:42 PM, написа:
Даже може да се направи нова тема относно обявите или съвети откъде да се вземе кученце..може да се направи нещо като списък с признаци, че една обява е измамна или пък "по какво да познаем добрия развъждач" ... Не знам дали идеята ми ще Ви допадне, но ако да, може да преведа и един материал от една книжка за йоркита (само че се отнася за Американския пазар), която скоро четох, където са поместени точно такива съветчета

идеята ви е супер

Публикувано: 02 May 2011 - 05:01 PM
lidiya, в 02 May 2011 - 02:42 PM, написа:
iliev_st1, в 02 May 2011 - 02:25 PM, написа:

Е няма защо да се ядосвате. След като си търсите PET class нормално е да Ви предложат кастрирано кученце. Разбира се това означава, че кученцето е над 7 месеца, което е също добре, защото е завършило растежа си и ще сте наясно какво си купувате.
И ние тук обмисляхме тази практика, която е доста разпространена в цивилизования свят, но българина не е още узрял.
И имам едно предложение, без да се обиждате. Да прехвърлим този дебат в темата "Всичко за йоркширския териер", тъй като тази тема е основно новите и старите потребители да си публикуват снимки на кучетата.
Никога не бих кастрирал каквото и да е животинче.Бих разбрал,ако кастрират мелези,но чисти кученца?