Хранене на Йоркширския териер
Публикувано: 29 November 2008 - 09:53 AM
Жив пример за това са моите йоркшири от домашни играчки станаха питбули хапват всичко дори в повече пазят като немски овчарки бият се дебнат - страшна работа ...
извода е .... няма виновно куче за поведението си има виновни собственици!!! ;)

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 01 December 2008 - 11:59 AM
Публикувано: 01 December 2008 - 11:30 PM
Публикувано: 08 January 2009 - 01:36 AM
Публикувано: 15 February 2009 - 09:20 PM
Публикувано: 16 February 2009 - 05:23 PM
Публикувано: 17 February 2009 - 10:48 AM
Публикувано: 21 February 2009 - 09:28 AM
Опитайте Мерадог, Роял Канин или Еукануба резултатите са подобри.
Ако не изяжда цялото количество смалете количеството също така е хубаво да обезпаразитите кученцето някой път именно това води до безапетитие.
Поздрави :)

Публикувано: 25 March 2009 - 12:12 PM

Ние сме на 50 дена-ядем бебешката на royal сanin или пастетчета.От прочетеното до тук разбрах че това е дажбата(1л гранули+1ч л пастет)-само не ми стана ясно смесва ли се?Иначе той е страшен дивак-омита всичко. Аз до сега му давах или само гранули или само пастет...проблема с гранулите е ,че не ги дъвче всички-повечето ги гълта!
Вторият ми въпрос е за калция-последно трябва ли да му давам отделно или не?
При лекаря ни дадоха едни таблетки витамини(миришат ужастно но ги схрускваме с кеф)
Искам да попитам и за козинката-тази паста за имунната с-ма достатъчна ли е или трябва и други препарати за мазане да ползваме?
Исками се да му купя четка за ресане(но тези телените които видях ми се струват зловещи направо

Въпрос за чистенето на ушичките-аз мога ли да го правя?Как и с какво или трябва ветеринар да се погрижи?
Предварително ви благодаря за отговорите :)
Поздрави
Mартина и Benjamin
Публикувано: 26 March 2009 - 09:06 AM
martina_a, в Mar 25 2009, 11:12 AM, написа:

Ние сме на 50 дена-ядем бебешката на royal сanin или пастетчета.От прочетеното до тук разбрах че това е дажбата(1л гранули+1ч л пастет)-само не ми стана ясно смесва ли се?Иначе той е страшен дивак-омита всичко. Аз до сега му давах или само гранули или само пастет...проблема с гранулите е ,че не ги дъвче всички-повечето ги гълта!
Вторият ми въпрос е за калция-последно трябва ли да му давам отделно или не?
При лекаря ни дадоха едни таблетки витамини(миришат ужастно но ги схрускваме с кеф)
Искам да попитам и за козинката-тази паста за имунната с-ма достатъчна ли е или трябва и други препарати за мазане да ползваме?
Исками се да му купя четка за ресане(но тези телените които видях ми се струват зловещи направо

Въпрос за чистенето на ушичките-аз мога ли да го правя?Как и с какво или трябва ветеринар да се погрижи?
Предварително ви благодаря за отговорите :)
Поздрави
Mартина и Benjamin
Честито за малкия сладур. Дажбата на royal сanin Yorkshire Terrier 29 junior e 50 г, на всеки пакет има таблица по колко се дава за дадената възраст. Аз храня мойте кучета с Ел Кануба и не им давам допълнително калции. Желателно е четката да няма топчета, тъй като къса косъма. Можете да започнете да го "тренирате" с чистетенето на уши за да свикне с манипулацията. Не се притеснявайте, тъй като ушния канал на кучето не е прав като при хората, а е под ъгъл. За истинското почистване на ушите по нататък може да ползвате на Вирбаг Епи Отик. Капвате изчаквате и после почиствате. Колкото повече неща се научите да правите сама, толкова по-малко ще ви се налага да плащате на ветринари.

Публикувано: 09 April 2009 - 11:11 AM
Моето кученце е на 6 месеца и половина. Сега сменя зъбките. От една седмица отказва да яде през деня, пробвам вече трети вид храна, овкусявам с пастет. Само вечер яде. Иначе е жизнено, ходим на разходки по 4 пъти на ден. След разходка само пие вода. Към 8 часа вечерта си изяжда малко повече от половината дажба. Теглото му е 1,950. Това е снимка на момчето. Да го водя ли на лекар или ? Ако може някой да ме посъветва ще му бъда много благодарна

Публикувано: 09 April 2009 - 12:16 PM
Първо бъдете упорита само върху един вид храна.... смяната на храната не е добро, а една храна давана поне 6 месеца дава свойте реултати.
Йоркшира има капризен стомах затова и сам определя колко му се яде. Аз имам много кучета който ядът само по един път на ден в ивестен период... така че няма място а безпокойство!!!

Публикувано: 09 April 2009 - 07:45 PM
За първи път ги чувам,защото си храня големите мечоци предимно с гранула и варен ориз със месо,никога не съм давала такива неща,но ми се ще да купя за проба на малката.

Публикувано: 09 April 2009 - 09:17 PM