На 12ти взех Бончо от Гери и я закарах обратно при Мария, която се беше върнала в България. Някакси успях да платя хотела до край, както и разните лекарства, лосион, обезпаразитяващи. Вчера дори се изсилих и погасих последните останали висящи сметки и на Бони, и на другото куче, за която имах неплатени суми в клиниката.
Бонбонка като цяло се чувства добре, беше се разсополила и кихаше няколко дни, но пресякохме настинката с Вит Ц., гушкане на топло и внимание. Ще се наложи пак да я настаня на стационар за няколко дни от 1 до 4ти март, защото Мария ще отсъства. Не съм и проверявала дали мога да я закарам при Гери пак за тогава, защото в раб. ден така или иначе няма как да стигна до нея, а и за 4 дни наистина не си заслужава разкарването, при положение, че Бони си знае докторите от ДХ, свикнала е с тях и не дава вид да се чувства зле там. Ушите са наистина по-добре, но не и идеални. Ще използвам възможността, че пак ще бъде в клиниката и ще помоля за хубав обстоен преглед - те все пак много добре следят случая й и са наясно кога как е било положението.
"Рекламираме" я в чужбина, имаше даже едно доста обнадеждаващо запитване, но за съжаление жената се отказа. Времето си минава, Бони за съжаление не става по-млада. Цялото това чакане само "изяжда" парченца от времето, което й е останало и в което тя може да бъде щастлива и спокойна в един постоянен дом, където и хората да могат да й се радват пълноценно и с идеята, че тя си е тяхното куче. Въпреки че у Мария тя се чувства много у дома си, си мисля, че усеща, че все пак не всичко е супер - все пак редовно я разнасяме насам-натам по стационари, хотел...
Стискайте палци и това е.
А ако още някой има желание и възможност да помогне да я предложим още някъде, моля да ми пише и ще му дам подготвена конкректна информация и снимки, които може да се използват и съответно мои контакти.
Не трябва да забравям да благодаря отново на Юкануба България, които все още изхранват съвсем безвъзмездно милата ни баба плюш! Поради ограничени складови количества, този път не й дадоха Eukanuba, а друга марка хипоалергенна храна за кожни проблеми, с агнешко и ориз. Подариха й един голяяям чувал (мисля, че беше 13 или 15кг), който би трябвало да й стигне за около 2мес.
За завършек - пак кратко клипче (хора, Бони е УЖАСЕН модел! Мрази да я снимат, само се обръща, цупи и бяга...)