Днес най-накрая успях да отида да видя бонБончето пак наживо
Не бях я виждала точно 10 дни и трябва да ви кажа, че направо останах приятно изненадана!
Първо, козината й определено изглежда по-добре - никне нова на смешни туфички, кожата й не е така мазна и Бони въобще не смърди така ужасяващо като преди. Е, леко си понамирисва, но просто няма нищо общо с това, което беше! Де факто за кожата и козината не са й прилагани лекарства, просто животинката е на сухо и топло, хапва прекрасна храна и са й бити две противогъбни ваксини. Просто е повече от ясно, че влагата и въобще условята навън са й причинили това състояние, а и най-проблемни зони си й бяха дупето, задните крака и лаките на предните крачета - частите, които са били на земята като сяда и ляга. Разбира се, все още не мога да кажа, че е станала Мис Голямата Косматка, но за това се изисква повече време.
Ушичките да й мнооого по-добре (вече е на второ шишенце капки), дори помагах за едното почистване и накапване - пак хем ми беше жал, хем смешно, че скрибуцаше леко обяснително, но стоеше сто пъти по-кротко от моите откачалки. Освен това е още по-забавна, че сега като са й по-чистички, ги "отваря" и мърда повече насам-натам и редовно изглежда като Мастър Йода от Междузвездни войни
Другото, което много ме впечатли е, че определено е станала по-социална и по-весела някак, повече се радва и регира на човешко внимание. Преди със сигурност беше по-апатична, не се дърпаще или нещо такова, но просто през повечето време сякаш й бе по-безразлично. Докато сега една такава скачка, бута се, върти полуокосменото си опашле

Ух, а да знаете само как сладичко си нарежда... Понеже докато стигна до клиниката, вече бях супернамръзнала и уморена, та първо седнах вътре малко да се очовеча. Да, ама Бони иска навън! И дърпа към вратата и скимуци, ама така някак обяснително като човешки ги нарежда.

Обаче и мозъкът ми беше прекалено замръзнал изглежда и изобщо не се сетих да направя клипче. Разходих я малко навън, но за кратичко, че не издържах много. После се върнахме пак вътре да се гушкаме, черпим и да си говорим... и с докторките, и с Бони, де.
Не ми се искаше пак да говоря за пари, но не мога да не се похваля, че и
Ina Gencheva 
е спонсорирала плюшката ни! Приносът й е съвсем добре дошъл, защото с него сметката до момента поне й е напълно покрита (беше малко повече, защото имаше още едни капки). Бонита е безкрайно благодарна, сигурна съм! И ако имаше как да ви нагушка всичите, щеше!
Пусках още няколко обяви, спамя из Фейсбук и не само. Направих си и банерче, можете да го видите в края на всеки мой пост. Засега поне - без резултат
Имам малко снимчици, но не са нещо блестящо, защото с нямах "личен асистент", тоест приятелят ми. Хванах дори любимата Д-р Бо да ни снима, а аз се опитвах да укротя Бони да позира... мишън полупосибъл беше. Слагам и няколко, които не са много на фокус, но пък се вижда как се гушихме с бонбончето.
Пак й занесох малко вкусни подаръчета - освен стандартните бисквитки и солетки, занесох и от новия хит -
Kiffles - страхотни вкуснотии за нашите любимци (кхъм, а някои са и за нас). Момичетата правят хубавинки като кексчета, бисквитки (т.нар. хрупки) и съвсем гурме ястия за домашни любимци - със съвсем естествени съставки, подходящи за кучета и котки, без консверванти и всякакви вредни за животинките ни неща!
Бони "намаза" от там едно свинско сушено нещо, хрупки с риба и бананови кексчета. От всичките най-много май хареса рибените неща, които ако знаете само ка смърдяяят

Ама на кучовете мй точно това им харесва, де - не са като мен да не обичат такива неща
Ето я и плюшената Бони:
Ъм, тук не душа "мастър Йода", просто я обръщам към фотото
Хам-хум... Ей, голяма лакомница е - малко преди да я прибера, щеше да си избие клетката отвън навътре, понеже там вече я чакаше купа, пълна с гранули
Гуши-муши
И как й е козинката