- (9 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Стар познайник търси (СПЕШНО!) отново дом.Питбулът Бруно. СПЕШНО!
Публикувано: 21 November 2010 - 12:54 PM
Може би помните тази сага :
http://forum.dog.bg/...B7%D0%B5%D0%BD/
Много ми е тежко да пиша това ,но:
БРУНО ТЪРСИ ДОМ.
Това не е свързано с кучето ,с поведението му и пр. За съжаление, член от семейството има здравословен проблем и се налага да се разделят с Бруно. Такъв му бил късметът на животното, беше много щастливо с тези хора, но това е животът.
И така Бруно е красив, в чудесно здраве , много спортен и много печен пич.Кастриран.
Отличен с хора ,c непознати и много привързан към деца.Абсолютно надежден семеен куч.С кучета обичайното - с непознати мъжки нежелателен контакт ,с женски е ОК.
Търсим човек с опит ,да не му е първо куче е добре.Ще е важно този опит да помогне на Бруно да превъзмогне раздялата и да бъде щастлив с новите си стопани.Кучето е преживяло много перипетии за краткия си живот и е време да намери сигурен дом завинаги.
http://forum.dog.bg/...B7%D0%B5%D0%BD/
Много ми е тежко да пиша това ,но:
БРУНО ТЪРСИ ДОМ.
Това не е свързано с кучето ,с поведението му и пр. За съжаление, член от семейството има здравословен проблем и се налага да се разделят с Бруно. Такъв му бил късметът на животното, беше много щастливо с тези хора, но това е животът.
И така Бруно е красив, в чудесно здраве , много спортен и много печен пич.Кастриран.
Отличен с хора ,c непознати и много привързан към деца.Абсолютно надежден семеен куч.С кучета обичайното - с непознати мъжки нежелателен контакт ,с женски е ОК.
Търсим човек с опит ,да не му е първо куче е добре.Ще е важно този опит да помогне на Бруно да превъзмогне раздялата и да бъде щастлив с новите си стопани.Кучето е преживяло много перипетии за краткия си живот и е време да намери сигурен дом завинаги.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 29 November 2010 - 07:26 PM
И аз да кажа - видях се с Бруно миналата седмица. Същия лигльо е, че и по-голям
Всичко си му е наред на момчето, няма и помен от онова слабо дете от Сеславци. Слуша много, особено като има лакомства е готов и кълбо да направи
Публикувано: 13 February 2011 - 07:20 PM
Милия ми главун,колко тъжно
остава му една седмица и това е,до 20.02 ще го гледат и толкова,след това кучо на къде?До вчера на диван и уж обсипван с грижи и внимание, а от утре не се знае.Кофтито е ,ако се наложи да го настаним на хотел,стреса за животното ще е безумен.Така,че никой ли не иска един прекрасен пит за домашен любимец?

Публикувано: 14 February 2011 - 09:02 PM
оказа се, че не мога да взема Бруно, защото ще взимаме мъжко куче :) не е породисто .. ала е мъжко и ме е страх да не се здавят иначе не не са ми кастрирани кучетата но им давам хапчета протиф бременност :) за да не се разгонят имам предвид .. съжалявам много че ви подлъгах, но това куче беше много слабо и го прибрахме .. кръсих го чернио :)
Публикувано: 15 February 2011 - 02:58 AM
ansinka, в 14 February 2011 - 08:07 PM, написа:
им давам хапчета протиф бременност :)
Няма по-лош избор.

Давид срещу Монсанто
Няма Проблем!

Стига сме повтаряли старите грешки! Време е да си вземем поука и да правим нови!
Публикувано: 16 February 2011 - 10:21 AM
Здравейте, аз съм от Панагюрище.Мой познат ми е поставил задача да му намеря куче. За домашен любимец става въпрос. Има изисквания към породата-питбул или ротвайлер. Ще го гледа добре. Бруно ми харесва и още повече търси дом и стопанин. Моля Ви, пишете къде е кучето, в кои град, ако е в София-аз ще бъда в събота и неделя, повече информация. Давам скайп - keici56 или тел. 0887522428. Ще чакам да се свъжете с мен.
Публикувано: 16 February 2011 - 11:35 AM
здравейте,нека вашия приятел да се регистрира във форума и да пише,все пак той иска кучето.Питбул и ротвайлер са корено различни породи,пишете ,че го иска за домашен любимец, какъв опит има с кучета той,на каква възраст е и още куп въпроси ще имаме към него.Но това няма да стане с препредаване на инфото.

Публикувано: 20 February 2011 - 10:24 AM
По- горе пишеше че Бруно се разбира със женски кучета. Но пак е индивидуално и докато не се срещнат животните няма как да е сигурна работата. Днес е 20.02 - крайният му срок - какво стана с Бруно? Дано да е в новия си дом и от вълнение да няма време за писане по форумите.
- (9 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »

Вход

Горе
Цитиране +