Стар познайник търси (СПЕШНО!) отново дом.Питбулът Бруно. СПЕШНО!

Публикувано: 27 August 2011 - 08:51 PM
						Сега и аз да си кажа мнението :) 
като за начало брунски е прекрасен и мек като преце можеш да го пипаш и правиш каквото искаш , по време на раходката и наи вече в началото независимо че за първи път водя кучето и е събрал енергия (много е силен ) подлежи на доста проста корекция. В последствие успяхме да стигне до стадии ходя не се дърпам .
С риск да засегна мои блъзък приятел който го няма вече БРУНО Е СТРАХОТЕН

като за начало брунски е прекрасен и мек като преце можеш да го пипаш и правиш каквото искаш , по време на раходката и наи вече в началото независимо че за първи път водя кучето и е събрал енергия (много е силен ) подлежи на доста проста корекция. В последствие успяхме да стигне до стадии ходя не се дърпам .
С риск да засегна мои блъзък приятел който го няма вече БРУНО Е СТРАХОТЕН

Публикувано: 18 September 2011 - 10:05 AM
						малко игра 
този прекрасен прекрасник, който, освен, че е прекрасен и хубав и красив и интелигентен и невероятен, още няма дом. няма хора - не намираме.
голямата част от вас знаят, че аз съм супер заблудена коткарка. ми виждате какво супер заблудената коткарка прави с кучето. хайде моля да намерим точния кучкар за него

този прекрасен прекрасник, който, освен, че е прекрасен и хубав и красив и интелигентен и невероятен, още няма дом. няма хора - не намираме.
голямата част от вас знаят, че аз съм супер заблудена коткарка. ми виждате какво супер заблудената коткарка прави с кучето. хайде моля да намерим точния кучкар за него

Публикувано: 10 January 2012 - 10:28 AM
						С Агалина ходихме да видим Бруно,въпреки всички катаклизми при Гери,нали имаше бебета заразени,жената е дезинфекцирала цялата къща,на всички кучета са правени проби и всичко е отрицателно,кучовците са добре,здрави,щастливи и защитени!В момента жената им дава пробиотици и имуностимулатори за нейна сметка,за което сме е благодарни адски много!Гери благодаря ти,че така добре се грижиш за всички наши животни! 
 Силно се надявам Новата година да донесе най на края дългоочаквания дом на Бруно! Той си мисли вече,то няма как иначе,че е куче на Гери,гледа я в очите,спи при нея,изпълнява всичко каквото изисква от него.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Публикувано: 23 January 2012 - 05:45 PM
						Да напомня за Бруно, това слънчево момче,.което чака ли чака човека си.Много обича Гери, факт, но е крайно време да има свой собствен дом.
Признавам ,че не е редно - но Бруно е моят любим, най-любимият .Бих го избрала от хиляди други.Не е професионално, знам ,но и аз към човек

Признавам ,че не е редно - но Бруно е моят любим, най-любимият .Бих го избрала от хиляди други.Не е професионално, знам ,но и аз към човек

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Публикувано: 23 January 2012 - 06:11 PM
						Знаем се, коткарка съм, не разбирам от кучета. Ама тоз верно много влиза под кожата! Видях го на живо вчера. Кратунчо с огромно желание да си има негов си човек. Толкова му личи, че иска да е близо до хората, прекрасен 

*
Толкова по-зле:
"Пуснете вкъщи кучето, покрито с кал. 
И толкова по-зле за хората, които не обичат 
нито кучетата, нито пък калта.
....
Не могат никога да се измият тези,
които казват, че обичат кучета, 
но при условие, че... "
Жак Превер, Превод: Иван Бориславов

Публикувано: 27 January 2012 - 08:31 AM
						Да вдигнем темата!
Ама наистина мноого време мина! Брунката си чака,ли чака.Не се е отчаял! Знам,че и на неговата улица ще изгрее слънце.Заслужава го! Толкова мило куче! Който го вземе-няма да съжалява и за миг!
Не,че му е зле в компанията на 3 Ротки и 10 бебета,ама иска да си има човек,само за себе си!Ще го дари наистина с много, много любов!
Ето го и ТУК

Ама наистина мноого време мина! Брунката си чака,ли чака.Не се е отчаял! Знам,че и на неговата улица ще изгрее слънце.Заслужава го! Толкова мило куче! Който го вземе-няма да съжалява и за миг!
Не,че му е зле в компанията на 3 Ротки и 10 бебета,ама иска да си има човек,само за себе си!Ще го дари наистина с много, много любов!
Ето го и ТУК

Вход

Темата е заключена

Горе
 Цитиране +