Мъжки пит търси дом оставен в Сеславци от стопаните си
Публикувано: 27 July 2012 - 11:08 AM
препрочитах темата и се пощипвах да се уверя, че е истина...толкова си мислех, че никой няма да поиска Вутенце, защото е грозен, смърди, яде си повода, има постоянно разстройство, прегъната му е опашката, възпаляват му се ушите и незнам какво още...а си знаех, че със собствения си човек ще бъде тотално различна картинка и то взе, че стана така, както само несмело си мечтаехме с Конярска. много съм щастлива за Вутко и семейство.
Публикувано: 22 August 2012 - 03:48 PM
albena, в 27 July 2012 - 12:08 PM, написа:
...толкова си мислех, че никой няма да поиска Вутенце, защото е грозен, смърди, яде си повода, има постоянно разстройство, прегъната му е опашката, възпаляват му се ушите и незнам какво още...а си знаех, че със собствения си човек ще бъде тотално различна картинка и то взе, че стана така, както само несмело си мечтаехме с Конярска. много съм щастлива за Вутко и семейство.
Толкова МНОГО съм го искала Вуте, че когато разбрах, че си има дом съм ревала и от радост и от мъка

Обичам го това момче!!!
Преди няколко дни имах и щастието най-сетне да го нагушкам и да се запозная с прекрасната му стопанка (по-скоро майка)...няма такова щастие просто! Вуте е АНГЕЛ

Нинче, Вотане, бъдете щастливи и честити заедно завинаги!

Ели Баранова - Sari4ka, в момента собственик на Adonis Of Angel's Staff
и свидетел на всичко в т.нар. "българска кинология" от 2005-та година насам.
Публикувано: 03 September 2012 - 11:59 AM
И пак снимка от нас
Вутко се опитва да тренира, колкото и да му е неприятно, няма избор. Трябва да го докараме до по-малко коремче и повечко мускулна маса, а и двамата с него сме такива спортисти, че не е истина

When the ignorant punish the innocent... it`s called BSL!
Публикувано: 28 November 2012 - 12:30 AM
Такаа... докладвам окончателно
Мисля, че Вутски до голяма степен стана това, което трябва да бъде - и като физика, и като психика. Търтей си пада момчето, ама нищо. Много се гордея с факта, че превъзмогнахме предубеждението на околните (стопани предимно) към породата, в началото ми беше трудно да им обясня, че кучето не е страшно и не е нужно да бягат с техните, виждайки че той идва. Вече служи за пример навън и всички го чакат с нетърпение за игра - децата го мачкат, всякакви кучета му се качват на главата - той е тотално ок с всичко, което мърда около него и мре от лиготия
Има хора, които общувайки с него драстично промениха отношението си към думата "питбул" в положителна насока, а за мен по-хубаво от това няма. Откакто е при мен и двамата "израснахме" много... Колкото и тъпо да звучи, отговорно мога да кажа, че това куче промени живота ми, надявам се и аз неговия. Та поздрави от безбожно лигавия Вут и моа

Има хора, които общувайки с него драстично промениха отношението си към думата "питбул" в положителна насока, а за мен по-хубаво от това няма. Откакто е при мен и двамата "израснахме" много... Колкото и тъпо да звучи, отговорно мога да кажа, че това куче промени живота ми, надявам се и аз неговия. Та поздрави от безбожно лигавия Вут и моа

Публикувано: 11 March 2013 - 05:42 PM
eeeeee няма такива снимки
разкошен

разкошен

Публикувано: 14 March 2013 - 03:14 PM
Не му давам, той сам си взима! Само чака да обърна поглед от чашата и ми изпива бирата
Айде, накачурвам последно снимки и няма да прекалявам повече
Най-добрата му приятелка, познати като личната охрана на един пинчер

Умира си да има гости!

... но още повече си умира да краде дъвки, нищо, че са в устата ми... примерно

Малката беше за кратко вкъщи, взех я за временен дом и Вути я пазеше като очите си. Всъщност и очите си не пази така.

Айде, накачурвам последно снимки и няма да прекалявам повече

Най-добрата му приятелка, познати като личната охрана на един пинчер

Умира си да има гости!

... но още повече си умира да краде дъвки, нищо, че са в устата ми... примерно

Малката беше за кратко вкъщи, взех я за временен дом и Вути я пазеше като очите си. Всъщност и очите си не пази така.

Публикувано: 27 May 2013 - 12:28 PM
Ъпдейт
Малката много я е страх от кучета, плаче, крие се при майка си, но с Вути си паснаха перфектно. Детето дойде, докато той беснееше с една гума. Като се доближи до него, на момента легна, остави се да го мачка и не посмя да мръдне - супер внимателен е с дечурлига.

Taка изглеждат "тези страшните" в нормално състояние - детска му работа

И да покажем колко сме красиви

Малката много я е страх от кучета, плаче, крие се при майка си, но с Вути си паснаха перфектно. Детето дойде, докато той беснееше с една гума. Като се доближи до него, на момента легна, остави се да го мачка и не посмя да мръдне - супер внимателен е с дечурлига.

Taка изглеждат "тези страшните" в нормално състояние - детска му работа

И да покажем колко сме красиви