Здравейте!
Пиша във този форум, защото имам огромна нужда от помощ. Преди около два месеца ми подариха ирландска сетерка. Чистокръвна е, няма родословие.
Проблемът е следния: вкъщи гледахме сетерка 13 години, тя беше член от семейството, почина преди около 7 години. Винаги съм искала отново да имам куче, но бях пределно наясно с факта, че не мога да предложа на което и да е животно подходящите условия и нямам възможност да се грижа за куче. Приех този необмислен подарък, защото бях в абсолютен шок (сбъдната мечта и така нататък). Но колкото повече време минава, колкото повече тя расте, толкова повече разбирам, че не мога да и предложа условията, от които се нуждае.
Много се надявам темата ми да не бъде изтрита, наистина от сърце искам да намеря човек, който да я обича и да се грижи за нея, тя е уникална!
Моля, ако някой се интересува сериозно, или ако има въпроси, да ми пише тук във форума на лични.
Ирландска сетерка търси дом и обичлив стопанин
Публикувано: 07 December 2010 - 07:11 PM
Здравейте!
Благодарение на този прекрасен форум и на няколко загрижени човека, намерихме дом на Тара. Силно се надявам да е много щастлива и много обичана там, отива в провинцията, на село, в къща с голям двор, където ще може да тича до насита. Няма човек, който да я е видял и да не се е влюбил в нея, така че съм сигурна, че новите и стопани ще се грижат отлично за нея.
Благодаря Ви!
Благодарение на този прекрасен форум и на няколко загрижени човека, намерихме дом на Тара. Силно се надявам да е много щастлива и много обичана там, отива в провинцията, на село, в къща с голям двор, където ще може да тича до насита. Няма човек, който да я е видял и да не се е влюбил в нея, така че съм сигурна, че новите и стопани ще се грижат отлично за нея.
Благодаря Ви!
Страница 1 от 1