Милата май все ме свързва с гадни манипулации и лекинко бяга от мен като дявол от тамян

Вече има малко поникнали косми на тила, където й беше брадавицата, която отрязаха по време на операцията. Много смешно й стои- като прическа на проскубан пънкар, че и не на място

И като цяло да видите "кожухчето" й, въпреки увисналата поза:

Слуша детето, чака си късмета кротко и безропотно, става все по-комуникативна и навън - заиграва се повече с други кучета, преди определено беше някакси по-дистанцирана и по-безразлична. Аз май писах и по-рано, но тя и играчките изобщо не ги знае за какво служат...
След ден-два свършва и курса с новите капки за уши. Като цяло има леко подобрение, защото секрета е намалял, но пък каналчетата са й все така тесни и почистването изглежда ще си остане неприятна и понякога болезнена процедура. На теория в подобни случаи може да се направи операция за разширяване на ушните канали, която реално представлява изрязване на част от тъканта там и освен, че самата операция за това е тежка, въстановяването също е много бавно и мъчително. Та, като цяло, това едва ли изобщо би бил вариант за Бони.
Внесох малко парички по сметката й в Добро Хрумване, та сега е "само" 103лв. Добре, че в така любимата ни клиника са търпеливи и с уникално отношение към немилите-недраги бездомчовци, че иначе не знам как и дали изобщо щях да се справя и съответно изобщо да се захващам с подобни случаи.
Вчера нямах много време и настроение за фотографски напъни, но все пак съм документирала муцата-гуца.
За вас

PS
За малко да забравя!!!
Мария ще трябва да пътува извън София за празниците, та търся временен вариант за Бончо-Бонбончо за няколко дни по Великден. Става въпрос за периода от петък (22.04) сутринта до вторник или сряда след това (26-27.04)!
По принцип вероятно ще мога да я настаня пак временно в Добро Хрумване на стационар, но това не само че пак ще струва пари, но и за нея все пак със сигурност би било по-добре да бъде в дом, а не в клетка.
Та, ако някой има възможност да я поеме като временно великденско агънце за компания - моля да ми пише!