Dog.bg Форуми : Какво мислите за боя с кучета...

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (14 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Какво мислите за боя с кучета...

#21 Потребителят е офлайн   D032091 Икона

• Група: Потребители

Публикувано: 24 May 2006 - 09:29 PM

Боят с кучета е отвратително нещо. Твърдо - НЕЕЕЕ! a)

#22 Потребителят е офлайн   pitbul Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 May 2006 - 07:13 PM

Твърдо съм против боя! n)
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]Дакота,кучето котка и КЕРА кучето астроном!!!

#23 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 30 May 2006 - 08:17 AM

Цитат

[SIZE=7][COLOR=red]tezi,koito karat ku4etata si da se biqt ,trqbva da se nakajat. a) a) a)

Скоро ще ги пандизят, но и ще евтаназират кучетата сигурно....Щото няма друго- записано е - изземват се в полза на държавата.... n)
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#24 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 May 2006 - 02:51 PM

Цитат

Щото човеците ,мила, си умират да се правят на Бог- така си мислят, че владеят нещата и са мноого велики като управляват съдби! n)
Тия с боевете са обикновено тъпи първобитни простаци ,за които нищо не е от значение, освен тяхната хвалипръцковщина .Измет, която се наслаждава да гледа агонизиращи животни и ако особeно тяхното ( за живота ,на което не им дреме ) е убиващото - лелеее ,кви сме мъжееее.....после взимаме кинтите от залозите и след последната ракия сме хванали Онзи за шлифера...
А - има и един друг вид първобити- тия не го правят толкова за кинти - тяхното си величие се изразява, според тях самите, в това ,че са "вникнали дълбооко в същността" на пит кучетата или други от биещите се - и им правили добро като им осигурявали начин да си употребяват инстиктите- този вид първобити се характеризират с употребата на "научно" разработени хранения ,тренировки, натоварвания и некакви тайни сакрални анаболи ,стероиди и прочее необходимости - ма пак за да се бият, бе....не за да умират - те са прoтив !Но за битките- "ми то кучето искало ,за тва било пит, азиатец или ненам кво- то му било в природата ,за тва било създадено - вземете си пудел, като не искате да ви е гад от битки" - казват винаги....
Резултатът винаги е - кучето все някога си отива на арената и се бие защото неговия човек се кефи!И ако се е било дълго и самоотвержено става "Легенда" за кръговете на първобитите ,за него се говори с богоговение и потомците му се купуват скъпо.
Резултатът- забранете тези гадни кучета, че поредния дрислив некадърен политик ще си подобри рейтинга...

По-добре не можеше и да го кажеш! Абсолютно заставам зад теб! Това е истината. Истинско отвръщение!!! n)
User's Signature

EPAGNEUL BRETON KENNEL От РАЙЧЕВ

Качена снимка

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека

#25 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2006 - 03:14 PM

Скоро се запознах с един болен мозък (разбрах го вчера).Ето с какво ми се похвали той.
Ако е необходимо ще си изтрия поста!

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#26 Потребителят е офлайн   gani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 June 2006 - 03:02 PM

БОЯТ С КУЧЕТА
НАЙ-ДОХОДНИЯТ БИЗНЕС
Боят с кучета с всеки изминал месец се превръща в най-доходния бизнес у нас-без плащане на данъци,без големи загуби и най-бърза печалба.От една битка между четириноги собственикът на победителя прибира до 2500евро за максимум половин час ,при това без каквито и да е банкови формалности,направо не ръка.
Това установи репортерска проверка на "Уикенд",направена в наколко вилни зони край София,където вечеима добре известни на хората в този "бизнес" ферми за развъждане на питбули и обучението им в гладиаторство.
Добра печалба пада още в Пловдив и Шумен,където също се уреждат кучешки битки.Всички обаче са нелегални.Според наредбите на кметовете те са забранени.Въпреки това няма нито един санкциониран,макар че от години не един и двама собственици на кучета убийци трупат добри пари от килърската природа на своите "домашни" любимци.
Битките между кучета с наддавания се правят край София в Симеоново,Бояна и дори край мономента Камбаните.По неписано правило се организират винаги нощем,осветяват се с преносими прожектори,тъй като публиката е все от хора,заложили тлъсти суми да гледат боя.Най-малката стъпка в наддаванията е 100лв.От една схватка,продължила 15 минути,стопанинът на победитела може да спечели 2500евро.
Собственикът на малка ферма за питбули край столицата склони да разкрие част от тайните на този бизнес пред "Уикенд".32-годишният мъж категорично отказа да застане пред камера.Склоно да бъде заснет само в гръб по време на тренировка със своя фаворит и шампион в 24 битки,а и истинска златна мина,4-годишният питбул Харлей Галант Оникс.
Собственикът на четириногото,наречен условно Боян,твърди,че не се страхува от полицията,но се безпокои да не бис разкриването на някои от вътрешните неща на този бизнес да загуби клиенти.
"Борбите с кучета наистина са най-печелившият бизнес в момента.Инвестициата в него се връща стократно стига да знаеш как да влезеш в кръга на хората,които го движат.Най-удобни,тъй като са лесни за отглеждане и непретенциозни са питбулите.С тях човек няма никакъв проблем,ако започне правилно да ги обучава още от малки.Искаш ли бойно куче,трябва да забравиш,че имаш домашен любимец.Палето не трябва да се гали,ако опита да се милва,се плясва по муцуната още от самото начало.Позволи ли му се волност,изгубени са ти парите"-разкрива Боян.
Най-често смъртоносното състезание е между питбули.Има двама пловдивчани,които понякога пискат своите дого аржентино.Въпросът е да намериш връзки и гарант,който да те вкара в този бизнес.
Питбулче,туко-що отбито от майка му,върви между 400 и 680евро според соя на родителите.По разказа на фермера за кутретата от неговия развъдник вече има трима чакащи купувачи.След като го обучи обаче,стопанинът на малдото животно трябв ада намери контакт със съответната група,организираща борби в неговия район и да брои гаранция 1000евро,за да бъде допуснат любимецът му до кучешки бой.Парите са своеобразна застраховка да не се раздрънка пред непознати.
"Застраховката" може да се плати докато кучето е малко,но те не се пускат на борба докато не навършат две и половина години.За елитно се смята животно,чиито родители са без загубени мачове и с нормално тегло.Едни от най-добрите селекции в България на питбули са в Шуменско и Пловдивско.Организаторите и присъстващите на боевете са силно затворена общност от млади хора на възраст между 18 и 35 години.
Внесените бойни екземпляри от тази порода от чужбина,предимно САЩ, са по $1000-3000 в зависимост от родословието.Сумата зависи и от типа питбул-дали се бие предимно с гърди(файтър),дали с глава(стопер),или напада основно задния крак на противника(стифлър).Селектираните в България питбули вървели по $500.
"Боят с кучета е спорт,както и лочът.В САЩ е забранен,НО да не използваш питбула си за това, е все едно да имаш ловно куче и да не го пускаш в гората",разказа вносителят,който се занимава с бойни питбули от 12г..В Щатите залозите при бой с кучета достигали до огромни суми-например за един двубой ,продължил 8,35ч.,са били заложени $115 000.В България мизите не са чак толкова големи-варират от 200 до 25 оо евро,разказа събеседникът ни.
Кутретата се приучават да харесват миризмата на кръв още от малки.Обичайна практика на стопаните,подготвящи своя "домашен" любимец за бъдещ бизнес партниор,е вместо гумена топка в кварталната градинка да му пускат жива котка за настървяване.
Шампионът в кучешките борби,4-годишният Харлей Галант Оникс,е обучаван точно така.Той е внесен от Мексико още като 3-месечно кутре.Баща му е бил елитно куче,надвило не един и два дого аржентино,прозвището ми било Ада.
Стопанинът на Харлей разказва,че когато питомецът му захапе чуждо куче за врата не по време на борба се налага да му отварят устата със специална дървена кама,която той носи винаги със себе си за подобни случаи.
"Питбулът е атакуващо куче,не дава инициативата на противника си и затова печели.А когато захапе,не пуска.Има една приказка-питбул и акула не се отказват,като надушат кръв!",казва компетентно собственикът.Харлей Галант Оникс,подобно на своите събратя от породата усещал само 20% от болката.
"Когато го ритна,той си мисли,че го галя",хвали се стопанинът му.Признава,че води този "звяр" без намордник,но не рискува да го пуска без каишка дори в собствения си двор,най-вече заради жебата и децата си.Заради големите пари,които се въртят в боевете с питбули контролът е невъзможен дори от полицията.Боян не крие,че той има точно правилния човек не когото плаща "хонорарче".Срещу тази "заработка" човекът има единственото задължение да не докарва колегите си от полицията в района на мястото,когато се провеждат борбите.За да е разсеян неговия човек получава от 300 го 500лева.Сумата е по-голяма,когато боевете са в ноще,когато се очакват и участници от чужбина.
Организацията е направена предварително-от изравняването на терена с пясък.Това се прави не за удобство на животните,а защото в него кръвта на умъртвените бойци попива и се изгребва по-лесно само с няколко изгребвания с лопата

Взето от вестник "Уикенд"
User's Signature

°¤«_Golden_Retriever_Best_Fan_«¤°[br]Качена снимка

#27 Потребителят е офлайн   gani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 June 2006 - 03:06 PM

Надявам се инфото да ви е послужило за отговор на въпросите,че иначе ще се гръмна-един час го писах bl) b)
User's Signature

#28 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 14 June 2006 - 10:44 AM

gani,хубаво че си го пуснала.Ми това - супер реклама- най- доходния бизнес-без вложения и данъци- ЮРУШ на кинтите....Кучешки живот ли- хахахаха- да умират там хайваните - готини хорица ...Много често около ринга има жени и деца, има дебели момчета ,охрана затворен кръг от садисчета, полицайчета ...и мили статиийки .....На които онези се хилят - ако могат да четат.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#29 Потребителят е офлайн   gani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 June 2006 - 11:28 AM

Аз направо акто прочетох статията и ми идеше не знам какво да направя!Никога не бих причинила това на кучетата-те са социални животни,как така няма да погалиш нито веднъж....????
А това накрая с пясъка-направоо,по-лесно е да изгребват кървищата и червата на животните!Тия хора не заслужават да живеят a) cl)
User's Signature

#30 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 14 June 2006 - 11:54 AM

А това, че им пускат живи котки вместо топки как звучи bl) ........ аз лично нямам думи! Хора, които се отнасят така към живи същества не заслужават да живеят!

#31 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 June 2006 - 12:09 PM

И все пак сме в България....Едва ли някой се изненадва от статията....Лошото е,както каза agalina,че го представят като най-доходния бизнес и едва ли не тези кучета немогат нищо друго освен да убиват

Цитат

НО да не използваш питбула си за това, е все едно да имаш ловно куче и да не го пускаш в гората

Всички с питоподобни в тоза форум се опитваме да докажем,че нашите кучета не са убиици,че могат да бъдат и СА идеални домашни любимци,стига да имаш търпение и воля.И какво става-появява се някой многословен чичко който казва

Цитат

НО да не използваш питбула си за това, е все едно да имаш ловно куче и да не го пускаш в гората

Идва ми да се гръмна......На къде отива този свят....ХОРА живеете в 21 век.Боевете с кучета вече отдавна трябваше да са забравени.....забавлявайте се с друго a) НЕ УБИВАЙТЕ ТЕЗИ ПРЕКРАСНИ СЪЗДАНИЯ

Прикачени файлове

• Прикачен файл  3.jpg (11.38K)
    Брой сваляния: 166

User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#32 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2006 - 10:09 PM

Преди доста години когато дъщеря ми беше към 5-6 годишна един приятел на мъжа ми имаше пит и ни го даваше за ден да го гледаме тъй като дъщеря ми се беше влюбила в него.Човекът не го водеше по битки.
Това е истинска идеотщина.Тези ,които го правят са истински съдисти.Богати,алчни "чичковци" или "мамини" синченца.Простащина!!! cl) a)
Колко мъка има на този свят, Боже... s)
User's Signature

Beagle
[br]БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ БИГЪЛ - bkkbeagle@gmail.com

#33 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2006 - 10:03 AM

Цитат

Наденце- има - веднага се сещам за няколко...Но те му викат "тестове"...Аууууу.....

аз съм за тестовете не за боя то смърт?Никога не съм глетал организиран бои виж просто бои межту кучета много.Мисля че има огромна разлика межту боя на туркменски алабаи и питбул,като се започне от мотивите и целите и се стигне то краиния резултат нямат почти нищо общо
и после ...колко точно сте против боевете с питбули,бихте ли се разтелили с тях имено зарати това или просто не сте съгласни че ги има.
ако не можете значи сте лицемери ..........така излиза ,не мислите ли ?
User's Signature

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"

#34 Потребителят е офлайн   tedito Икона

• Dogo lover
  • PipPipPip
  • Interests:Ветеринарна медицина!

Публикувано: 18 June 2006 - 01:51 PM

Познавах едно момче което гледаше пит в последствие разбрах че го гледа за бой!бях отвратене от него!!!кучето беше наистина страхотно!сега чувам че е почнал да ги развъжда и то пак за бой!
Немога да си обясня как може да гледаш куче без да се влюбиш в него!
Незнам как може да се кефиш докато гледаш как кучето ти убива, или как убиват "твоето" куче!
Немога да го възприема!

#35 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 20 June 2006 - 10:20 PM

На какво се натъкнах

Цитат

prodavam myjki pit bull na 2,6godini ima rodoslovno darvo biese.maika i bashta boici s prof.borbi

User's Signature

Качена снимка
Бъдещето принадлежи на тези , които вярват в красотата на мечтите си ...!

#36 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2006 - 11:46 AM

Цитат

Цитат

Наденце- има - веднага се сещам за няколко...Но те му викат "тестове"...Аууууу.....

аз съм за тестовете не за боя то смърт?Никога не съм глетал организиран бои виж просто бои межту кучета много.Мисля че има огромна разлика межту боя на туркменски алабаи и питбул,като се започне от мотивите и целите и се стигне то краиния резултат нямат почти нищо общо
и после ...колко точно сте против боевете с питбули,бихте ли се разтелили с тях имено зарати това или просто не сте съгласни че ги има.
ако не можете значи сте лицемери ..........така излиза ,не мислите ли ?

АУУУУУУУУ,лицемери значи
User's Signature

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"

#37 Потребителят е офлайн   baska Икона

Публикувано: 25 June 2006 - 02:28 PM

i az s1m protiv.tova e gol1ma kompleksar6tina.az gledam melez ot karaka4ana i amstaff.otrasnalo e s pit bull i amstaff.mnenieto 4e sa ku4eta ubiici e l1ja.ubici sa stopanite ne ku4etata.za selqnite izpolzva6ti ku4etata za bitki i oronva6ti prestja na bulldoga trqbva da ima zatvor.

#38 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 June 2006 - 01:02 PM

baska аз може ли да попитам кой ги прави тези смески каракачанка/амстаф ...... да си поприказвам с него малко..... вчера ме спира един селтак и ме пита дали сам знаела някой по-нисак питбул,че искал да си заплоди Як териера с питбул oleeee много яка смеска било ouu ouu
User's Signature

#39 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 June 2006 - 03:14 PM

Цитат

baska аз може ли да попитам кой ги прави тези смески каракачанка/амстаф ...... да си поприказвам с него малко..... вчера ме спира един селтак и ме пита дали сам знаела някой по-нисак питбул,че искал да си заплоди Як териера с питбул oleeee много яка смеска било ouu ouu

Каза ли ти ли се закво му е такъв пес?

А "селяните"за които говориш са в големите градове наи вече.
User's Signature

#40 Потребителят е офлайн   ivan_tonchev Икона

Публикувано: 27 June 2006 - 08:33 PM

az nemislq che boq s kucheta e hubavo neshto,no sashto taka ne sam i protiv nego!6tom sa sazdadeni tiq porodi ku4eta zna4i ima nqkakav smisal i nqkakva cel.divite givotni kak se izbivat pomejdusi-za6to?ami za6toto gospod taka e re6il da otceleqt nai-silnite!za6to da nqma boi mejdu ku4etata?dori i uli4nite se biqt!?nie horata vseki den se biem i izbivame , a kakvo ostava za edno jivotno,koeto mu e v kravta i mu e geneti4no zalojeno???

• (14 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни