Като истински екшън герой вече е имал няколко премеждия, между които залавяне от Екоравновесие преди около 3 седмици и блъскане от автомобил преди една седмица.
Добри жени се грижат за него, взимат си го обратно от Сеславци (не е кастриран все още, защото е много малък) и искат да му помогнат след инцидента. Свързаха се с мен, но пътувах и не можах да откликна. Благодарение на Ася, един страхотен човек, Чочко е опериран по спешност в събота. Ася, благодаря ти!

Какво предстои: надявам се Чочко да се пребори и докторите да спасят крачето. Ще се погрижа да бъде обезпаразитен, ваксиниран, с паспорт и чип. Ще му търся дом като домашен любимец. Знам, че е почти невъзможно, но имам надежда, благодарение на хората тук, които успяват да помогнат винаги.
Молба за помощ: Чочко не бива да се връща на улицата, там няма да има шанс. Следва да му намерим приемен дом, където да се възстанови от операцията. Ще сме много задължени и двамата с него, ако някой може да отвори дома си за едно изключително добро и послушно куче.
Чочко е много добричък, гальовен, послушен, спокоен, търпи всички манипулации. И е много чистичък и добре гледан, при дадените обстоятелства.
Сед операцията на счупената раменна кост, са поставени две пластини. Тази седмица със сигурност ще остане под наблюдение, прогнозата ще е ясна след сряда, когато докторите ще дадат становище дали/кога може да го изпишат. Така или иначе няма да се необходими специални грижи, просто много любов, добра храна и разходки.
Стискайте му плаци да не се наложи ампутация и да му намерим приемен дом! Всякакви идеи и помощ са добре дошли.