Здравейте,както вече разбрахте "песа" е при мен

,а как стана...просто си търсех дребно кутре и видях снимката,за което благодаря на Катя( както и за залавянето),обадих се на Бени и тя организира нещата. Бени-благодаря за бързото съдействие! Съответно и на Деси-за бързата "доставка"!
И така. Кутрака-Хадес,е много готин, доверява ми се напълно,спокоен,не хапе,лае,вие и т.н. Без проблеми още вчера вечерта "позволи" да бъде опипван,"разчекван" за рентгенови снимки,да му се ровим из устата-на мен и на ветеринарите.При първото качване в колата се наложи да го гушна,при повторното-сам си влезе-хареса му. Ходи на повод.Храни се добре,но не лакомо. Обезпаразитихме се-вътрешно и външно. Беше "бъкан"-не само с глисти!. По този повод-един съвет: Би било добре,преди да се прибере куче или коте от улуцата,при положение,че го храните,да се пробвате да му "подхвърлите" хапченца. Хадес си ги хапна с топче сурова кайма-без проблем. С мойте кучета още не съм го събирала,под карантина е. Когато се разминава с тях,покрай клетките,не се впечатлява. Не обръща внимание и на котките.
Записан му е час за операция в четвъртък на обяд-за крачето и кастрация. За крачето -докторките,ще се пробват,оказва се,че травмата не е от 10-на дни,по мнение на доктора в Пловдив,доста по-стара е . Има и Фаренгит,който ще лекуваме,но не е страшно.По нататък-ваксинка.А,забравих! Хадес е на около 3-4 години,според структурата на костите -мнение на рентгеноложката- Теди от ВИВА ВЕТ.Благодаря и на нея за съдействието,да дойде специално, след работно време да му направи снимките! Нямах друга възможност,а нещата не търпят отлагане.За сега е това,когато мога ще пиша.Иначе поддържам тел.връзка с хора от форума.