Игра на Въпроси и Отговори
Публикувано: 09 May 2006 - 10:15 PM
Мавин? bl) Русенски някакъв май беше ...
То се вижда вече, че е с 2 качула, ама се чудя и за белослатински?
То се вижда вече, че е с 2 качула, ама се чудя и за белослатински?
Публикувано: 10 May 2006 - 10:24 AM
ristis, намерих твоя собствен отговор в нета b) b) :
Добрички преметач
http://photo-forum.n...6&USER_ID=13434
Туй май не е честно да се брои, а? Дай нов въпрос.
ПП: Интересни неща открих в нета за гълъбите, макар да са малко източниците.
Имаме доста български породи.
Тази порода я наричат Добруджански преметач.
Има и други преметачи, не е единственият любител на пируети.
А пък един от нашите модератори е ентусиазиран гълъбовъд/вед, що ли не отговори пръв bl) Туй-то, няма скрито-покрито в нета!
Добрички преметач
ПП: Интересни неща открих в нета за гълъбите, макар да са малко източниците.
Имаме доста български породи.
Тази порода я наричат Добруджански преметач.
Има и други преметачи, не е единственият любител на пируети.
А пък един от нашите модератори е ентусиазиран гълъбовъд/вед, що ли не отговори пръв bl) Туй-то, няма скрито-покрито в нета!
Публикувано: 10 May 2006 - 10:42 AM
Цитат
ristis, намерих твоя собствен отговор в нета b) b) :
Добрички преметач
Добрички преметач
Аз пък мисля, че си заслужаваш правото - от вчера ходя "по петите" на ристис из нета l) и не можах да го намеря! А ти си успяла, така че -давай ти!

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 10 May 2006 - 11:03 AM
Хайде пак за птички.
Тази птичка живее в Австралия и е една от беседковите. Има най-невероятния размножителен ритуал.
Мъжкият строи съоръжение, подобно на арка. Занимава се със строежа и поддръжката 9 месеца в годината! Богато го декорира с предмети - своеобразни съкровища, които други мъжки непрекъснато се опитват да му откраднат. Щом се появи женска, той й показва своето творение, танцувайки наоколо. Тя трябва да влезе в беседката и чак тогава може да стане сватба.
На снимката е показана женската на един вид беседковица. Мъжкият има красив ярък цвят.
Въпрос: Как декорира беседката, за да привлече женската?
Тази птичка живее в Австралия и е една от беседковите. Има най-невероятния размножителен ритуал.
Мъжкият строи съоръжение, подобно на арка. Занимава се със строежа и поддръжката 9 месеца в годината! Богато го декорира с предмети - своеобразни съкровища, които други мъжки непрекъснато се опитват да му откраднат. Щом се появи женска, той й показва своето творение, танцувайки наоколо. Тя трябва да влезе в беседката и чак тогава може да стане сватба.
На снимката е показана женската на един вид беседковица. Мъжкият има красив ярък цвят.
Въпрос: Как декорира беседката, за да привлече женската?
Прикачени файлове
-
Satinbowerbirdfemale.jpg (44.31K)
Брой сваляния: 89
Публикувано: 10 May 2006 - 11:10 AM
за съжаление е много трудно да се снима как прави салто във въздуха, но гледката е уникална. върти се като ненормален. на тавана на тъщата е пълно с гълъби, ето някои гадове, които сигурно някои от вас не са виждали:

1super брои се, важното според мен е да има повече въпроси за животни, итс йор търн Мил
drink
-----------------------
ей много сте бързи
1super брои се, важното според мен е да има повече въпроси за животни, итс йор търн Мил
drink
-----------------------
ей много сте бързи
Публикувано: 10 May 2006 - 11:39 AM
1super
Мъжкият има красив син цвят и декорира беседката с всякакви предмети в цвета на оперението си.
Мъжкият има красив син цвят и декорира беседката с всякакви предмети в цвета на оперението си.
Прикачени файлове
-
satinbower.jpg (28.94K)
Брой сваляния: 84
Публикувано: 10 May 2006 - 11:42 AM
Откакто цивилизацията се е намесила, измежду съкровищата му могат да се намерят всякакви чудни неща: капачки, опаковки, дори метални стружки - все сини. Открийте на снимката четката за зъби b)
В Австралия заради синята беседковица престанали да правят сини капачки на бутилките за мляко. Тези капачки имали ринг, който може да се наниже на шията на птичето и да причини неприятности.
кремена76, твой ред е.
В Австралия заради синята беседковица престанали да правят сини капачки на бутилките за мляко. Тези капачки имали ринг, който може да се наниже на шията на птичето и да причини неприятности.
кремена76, твой ред е.
Прикачени файлове
-
Bowerbd_satin_bower.jpg (33.93K)
Брой сваляния: 86
Публикувано: 10 May 2006 - 11:45 AM
Познах! Аз ли съм на ход?
Бяхте казали да запазя един ненавременен въпрос за ... когато у дойде времето. Ето го:
Ето още един слузест въпрос:
Как си решават бабите на село проблема с голите охлюви, които оставят много сладки блестящи пътечки след себе си?
С какво ги посипват, за да станат общо взето на слуз?
Бяхте казали да запазя един ненавременен въпрос за ... когато у дойде времето. Ето го:
Ето още един слузест въпрос:
Как си решават бабите на село проблема с голите охлюви, които оставят много сладки блестящи пътечки след себе си?
С какво ги посипват, за да станат общо взето на слуз?

Вход

Горе
Цитиране +