Игра на Въпроси и Отговори
Публикувано: 30 May 2008 - 04:11 PM
Аа чакай загряха раутаните. ;D Разбрах те и явно е възможно да има такова куче,извинявам се,че прибързах. :wub:

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 19 June 2008 - 09:48 PM
Е-е-е! Най-готината игра е отекла. Изобщо не я играете както е замислена. Тя е образователна и хитра, не "кой ви е любимия филм?"... И неаполитанският мастиф изобщо не е най-голямото куче, а вълкодавът най-високото и санбернарът най-тежкото.
Играе се ето така:
ВЪПРОС: Когато испанските конкистадори пристигнали в Новия Свят, те намерили животно, което не били виждали никога преди. Кръстили го "ел Лагарто". Как се нарича това животно сега???
Който намери правилния отговор го пише и задава следващия смислен и интересен въпрос.
Играе се ето така:
ВЪПРОС: Когато испанските конкистадори пристигнали в Новия Свят, те намерили животно, което не били виждали никога преди. Кръстили го "ел Лагарто". Как се нарича това животно сега???
Който намери правилния отговор го пише и задава следващия смислен и интересен въпрос.
Публикувано: 19 June 2008 - 09:58 PM
El Lagarto = алигатор.
Въпрос: Колко вида ретривъра има и избройте техните имена?
Въпрос: Колко вида ретривъра има и избройте техните имена?
Публикувано: 19 June 2008 - 10:02 PM
Точно така, давай следващият!
Мен повече време ми отнема съставянето на въпрос, отколкото намирането на верния отговор на зададения от теб въпрос... :rolleyes:
Мен повече време ми отнема съставянето на въпрос, отколкото намирането на верния отговор на зададения от теб въпрос... :rolleyes:
Публикувано: 19 June 2008 - 10:10 PM
Опа! Уж редактирах, а пък си изтрих въпроса. Нищо, без това ми хрумна по-добър:
ВЪПРОС:
Кое е по-особеното на белугата, че е така успешно приспособена за живота си под леда?
[glow=red,2,300]Редакция:[/glow]
Отивам да спя и утре чак вечерта ще съм във форума.
ОТГОВОР:
Белугата има особено големи количества китова мас /пропорционално мас-габарити/, особено големи очи и си няма гръбна перка.
Хайде, който има интересен въпрос е на ход!
ВЪПРОС:
Кое е по-особеното на белугата, че е така успешно приспособена за живота си под леда?

[glow=red,2,300]Редакция:[/glow]
Отивам да спя и утре чак вечерта ще съм във форума.
ОТГОВОР:
Белугата има особено големи количества китова мас /пропорционално мас-габарити/, особено големи очи и си няма гръбна перка.
Хайде, който има интересен въпрос е на ход!
Публикувано: 20 June 2008 - 06:51 AM
Цитат
Охо! /потрива ръчички доволно/
1. Кърли коут
2. Флет коут
3. Чезапик бей
4. Лабрадор
5. Голдън
6. Дък-толинг
7. Нова-скотия
Май нямаше други?
1. Кърли коут