Каракачанското куче
Публикувано: 16 March 2008 - 03:01 PM
Цитат
Здравеите!!!Каква порода трябва да си вземем като 6те отглеждаме стадо кози! :izcherven:Аз мисля 4е трябва да е карака4анка,а Вие? :blink: За6тото имам кавказка и се 4удя коя от 2те породи е по добра за това.
Някои 6те ми обарне ли внимание!!Благодаря предварително. :kisel:
Публикувано: 16 March 2008 - 03:05 PM
Цитат
Цитат
Здравеите!!!Каква порода трябва да си вземем като 6те отглеждаме стадо кози! :izcherven:Аз мисля 4е трябва да е карака4анка,а Вие? :blink: За6тото имам кавказка и се 4удя коя от 2те породи е по добра за това.
Публикувано: 16 March 2008 - 03:11 PM
Цитат
Цитат
Публикувано: 16 March 2008 - 03:16 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Публикувано: 16 March 2008 - 03:23 PM
От Унгария ;D ;D ;D,опа грешка,от Холандия,едни беше казал,че навремето 40 година,един каракачан се преселил там да живее и взел и кучетата си и там били най- запазените каракачански кучета сега,че сега тои пък си взел от там куче,тук при нас е ;D ;D ;D и човека и кучето.
Публикувано: 16 March 2008 - 05:06 PM
Цитат
Що така бре Миме? Шо стана?
Що бе Жел,нищо лошо не е станало. Събрали се хората,взели решение ,съобразили се с устава на организацията и го осъществили.Какво му е лошото? Според мен даже много добре са направили,защото ако се замислим всяка организация е като една машина,която се нуждае от време на време от ремонт. Е хората си ремонтирали машината,друг е въпроса дали ремонта е качествен,това времето ще покаже.Но ми се струва,че има още машини за основни ремонти.
п.п На новия председател на МОКК- Тихомир Кунев / Муртап/ ,както и на целия нов управителен съвет пожелавам,бепристрасна и целенасочена работа . :palec: :palec: :palec: