Каракачанското куче
Публикувано: 16 March 2008 - 07:16 PM
Цитат
Зададох ти въпрос на които ти не ми отговори . Ако бе го направила, сега нямаше да коментираме нищо. От името на кого ги пишеш тези неща? Много ще ми е интересно след няколко дни като мине Общото събрание на МАКК. Аз съм говорил едно и също - ми това е добре, значи съм последователен.Виж си постовете , кадето и да е, и сама ще видиш смяна на виждания и позиции. Аз не кандидатсвам за субсидиики и не веднъж съм изказвал положително мнение за /ваши/ кучета. Пиша ВАШИ , да не ме съди някои ;D. Въпреки че маи ползвате /НАШИ/.Ако МАКК остане без твоите приятели ти какво ще правиш.? Ще си направите нова порода ли? ...........Мисли моме , мисли , моята е лесна. ;)
Публикувано: 16 March 2008 - 07:20 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Добре де, нали Кара е започнал темата? Неможели да даде повече яснота по случая с МОКК. :(
Имам го на Сидер искаш ли го ;D
Публикувано: 16 March 2008 - 07:23 PM
На мен? Що ми е на мен ;D.
Публикувано: 16 March 2008 - 07:24 PM
М.О.К.К не е нова организация, а старата МАКК.Понеже МАКК е с лиценз за развъдна дейност според последните промени на "Закона за животновъдство" смяната на думата "асоциация" с "организация" е задължително условие и просто сме длъжни да го изпълним.Нищо друго не се е променило.
Публикувано: 16 March 2008 - 07:25 PM
Цитат
М.О.К.К не е нова организация, а старата МАКК.Понеже МАКК е с лиценз за развъдна дейност според последните промени на "Закона за животновъдство" смяната на думата "асоциация" с "организация" е задължително условие и просто сме длъжни да го изпълним.Нищо друго не се е променило.
Публикувано: 16 March 2008 - 07:27 PM
Цитат
Цитат