Цитат
Барса, обяснявам ти за тези субсидии за да не се спекулира излишно.
Субсидиите не ги дава нито Светлин, нито аз, нито , което и да е било физическо лице.
Субсидиите се дават от Фонд Земеделие при тези условия:
1.Трябва да си земеделски производител
2.Да имаш договор за развъдна дейност с МОКК
3.Да си член на Организацията
Тези условия са задължителни за всички ЗП, които искат да получават субсидии.Това важи и за овце, крави, кокошки,прасета и т.н.Няма нищо по-различно.Който е получавал субсидии до сега е запознат.
Държавата е решила по такъв начин да подпомогне и да стимулира ЗП.
Не виждам нищо лошо в това ЗП да бъдат стимулирани да отглеждат и развъждат КК, вместо други вносни породи-Кавказци,САО,Кангали и др.Всяка Държавата намира начини да защити по някакъв начин отглеждането на собствените си породи животни.
Муртап, знаеш ,че те уважавам много,но от това което си написъл съм бесен,ще ти отговоря по-късно,щото
и аз съм не по-малък земеделски производител от някой хора,които вземат субсидия,но аз не вземам,въпросът ми е защо?И аз гладам не по-малко кучета,става въпрос за овчарски-БЪЛГАРСКИ,но субсидия не вземам,защо? Кой е този
който определя на кой кучетата му са за субсидия и на кой не са.Готов съм да направим ДНК тест за моя сметка на всеки от Вас когото посочите и моите кучета и да видим тогава кои са нашите и кои са вашите,кучетата са едни приятелю,парите ни правят на маймуни,подхвърлят по някой лев да ни замажат очите а те си пълнят гушите друже.
Барса е прав,подкрепям го,че кокал не се дава така лесно.Ще си ги гледаме и без субсидия и ще защитим
Българското.ВЪПРОСЪТ Е КОГА ЩЕ СЕ ОБЕДИНИМ,МОЖЕЩИТЕ И РАЗБИРАЩИТЕ КУЧКАРИ И КИНЕЛОЗИ В ЕДНО? КОЛКОТО
ПО-СКОРО ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ РАЗБЕРЕТЕ ГО,ОБИДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА.ЖИВ И ЗДРАВ БЪДИ ПРИЯТЕЛЮ. :drugarche: