Цитат
МАКС за 2007 питай Атила и не приказвай глупоси.На ОС-15.03.2008 не направи отчет.Предпочитат и него до го определят, като нередовно.
Кунев, удивявам се колко си дебелоок.
1. Все още Светлин Стоев не е представил цялостен финансов отчет за 2006. Включително за държавната субсидия от 5000лв. Там има интересни разходи като например 500 календара на стойност три пъти над нормалната. Къде ли се е изпарила разликата?!? Да не говорим, че Стоев продава календари и не е внесъл нито лев от тях в касата на МАКК.
2. Не приказвай глупости за 2007. Финансовият отчет за 2007 се представя от председателя. От януари до ноември 2007 това е Светлин Стоев. За декември съм аз.
На импровизираното ви събрание на МОКК ,Стоев не представи отчет за дейността си и през 2007г. От друга страна е нагло да очакваш аз да представям отчет за декември 2007, без да съм уведомен предварително.
п.п. Знаеш, че събранието е нередовно поради прословутият липсващ одитиран отчет от Светлин, без който не може да се свика никаво Общо събрание на МАКК независимо дали на 19 декември 2007 или по-късно.
п.п.п. Отчета за субсидията за 2007
е предаден в ДАР на МЗП в срок. Така, че не се изживявай като великият манипулатор.