Каракачанското куче
Публикувано: 19 March 2008 - 01:40 PM
Какво ще кажеш за това, Муртапе? Кучетата ли защитаваш, или ръководния пост отново на ПОЧЕТНИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ?
Публикувано: 19 March 2008 - 01:45 PM
Цитат
Бинго-о-о-о ! Точно в шестицата, ама нещо докторе обърка хората.
Други са дето цял живот са се чудили към кого да се присламчат, че да живуркат. Кунев си има образование, професия и акъл и ако остане да живее на субсидии, дето ви е яд, че не гушнахте "в полза на асоциацията, за вътрешни нужди", пиши го бегал.
Публикувано: 19 March 2008 - 01:50 PM
Цитат
Цитат
Минке, това " ПОЧЕТЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ"не е ръководен пост.
А какво е тогава? Жел, какви ще са функциите на ПОЧЕТНИЯ? Ще се меси ли в работата на МОКК? УспяХТЕ ли най-после да го уредите със заплата.
Цитирам МУРТАП - ЗА ПОЧЕТЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ БЕ ИЗБРАН- СВЕТЛИН СТОЕВ
затова го нарекох така.
Публикувано: 19 March 2008 - 01:53 PM
Цитат
Я аз да ти отпера още един въпрос, пък ако кажеш, че и за него знаеш, на някоя изложба на МОКК ще те черпя една чорба.
Нещо да кажеш за приюта за бездомни кучета в Пловдив ? Ха да те видя сега :P
Публикувано: 19 March 2008 - 02:10 PM
Публикувано: 19 March 2008 - 02:13 PM
Цитат
Цитирам МУРТАП - ЗА ПОЧЕТЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ БЕ ИЗБРАН- СВЕТЛИН СТОЕВ
затова го нарекох така.
Почетния Председател няма никакви ръководни функции .
Минке бъркаш ме с някого,не мога да уреждам заплата,не съм работодател ;D
Публикувано: 19 March 2008 - 02:17 PM
Цитат
Карай,аз ще почерпя в края на месеца съм в Пловдив,ще ида и до приюта ;D ;D ;D. Да няма субсидии и за кучетата от приюта,някои да не ги вземат от там и да ги раздават на чобаните за каракачански кучета и да си ги пишат на тяхна сметка за субсидии ;D ;D ;D
Публикувано: 19 March 2008 - 02:22 PM
Цитат
Цитат
ПОСТИГНАХМЕ, като Организация доста добри неща.Издействахме субсидия за фермерите- за да предпочитат нашите кучета пред чуждите породи и вместо да се развиваме и да реализираме проекти в тази насока ние се занимаваме с "радетелите" на породата.
Кунев, слабият водач си личи по липсата на кураж. Още в първите си дни като шеф на новото МОКК, ти сви знамената и изостави идеите и позициите на МАКК отстоявани с години от вече неудобните ви В.Динчев, А.Седефчев, С.Седефчев, А.Вучков, В.Мураров. Този екип постигна добрите неща за МАКК като организация. Именно тези лица се пребориха в редица инстанции и отстояваха позиции, за да може сега ти да напишеш -цитат: "ПОСТИГНАХМЕ, като Организация доста добри неща.Издействахме субсидия за фермерите- за да предпочитат нашите кучета пред чуждите породи.."
Забелязвам също, че постигнатото субсидиране напълно ви задоволява. По високи цели нямате. За това и нямате нужда от хора, които имат такива. По високите цели изискват кураж и интелектуален потенциал, който вече липсва във вашите редици. Искат себеотдаване за идеята КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ.
Интересно е и продължението: "и вместо да се развиваме и да реализираме проекти в тази насока ние се занимаваме с "радетелите" на породата. " Бреххх бре Кунев, какъв проблясък! Когато някой от "радетелите" работи по международни проекти от 1998г и интегрира и популяризира работните качества на породата, това се счита за много лошо от групичката мокаджии. Виж когато мокаджии имат мераци за проекти това било развитие. Дали? На какво? И за кого всъщност?
атила незнам колко си алчен и гаден и макар да ме обиди в саита на бенкур ,бъди сигурен че съм безпристрастен ,ти си макк ти си кк всички го знаят това кое си направил ще си остане в историята на кк ,даже и да си чопил нещо и да си излугал иска ми се упорито копеле като теб да е шефа ...на воина като на воина ,трябват бамбашка хора ,а кунев ми се види обикновен
пожелавам ти успех

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 19 March 2008 - 02:23 PM
Цитат
Цитат
Мене ми е кеф, че спестих една чорба щото то на нас за чорба субсидии не ни дават.
Карай,аз ще почерпя в края на месеца съм в Пловдив,ще ида и до приюта ;D ;D ;D. Да няма субсидии и за кучетата от приюта,някои да не ги вземат от там и да ги раздават на чобаните за каракачански кучета и да си ги пишат на тяхна сметка за субсидии ;D ;D ;D
А-а-а-а, тука ги омеси. тогава това с каракачанското още го нямаше. тогава прохождахме в далаверите. и затова се и осрахме де.
Не ям чорба. Аз такова си бях решил тебе да черпя, че е по-евтинко, нали ти казах ние не искаме супсидии, за да ги изпапваме. Ама виш, картофки със сиренце и биричка, бива. Пък ако имаш на сърце, мое и някое кебабченце ;)
Публикувано: 19 March 2008 - 02:27 PM
Цитат
да, интересно ми е. следя отдавна чата, искам да изясня за себе си, къде е същността на проблема, и има ли такъв. намесих се тогава, когато се случи най-страшното според мен - да се разцепи МАКК. по мое лично мнение това не се прави в интерес на кучето, порадата, а се преследват лични интереси и користни цели.
Публикувано: 19 March 2008 - 02:30 PM
Цитат
Минке,"Почетен Председател" е титла ,която се дава за заслуги в деиноста,която развива.
Няма никакви организационни или ръководни функции. Ръководството се състои от УС и се представлява от Председателя на УС.
Публикувано: 19 March 2008 - 02:32 PM
Цитат
Цитат
Минке,"Почетен Председател" е титла ,която се дава за заслуги в деиноста,която развива.
Няма никакви организационни или ръководни функции. Ръководството се състои от УС и се представлява от Председателя на УС.
Добре, благодаря. Ще поживеем, ще видим и пак може да говорим :blink:
Публикувано: 19 March 2008 - 02:33 PM
Цитат
Цитат
да, интересно ми е. следя отдавна чата, искам да изясня за себе си, къде е същността на проблема, и има ли такъв. намесих се тогава, когато се случи най-страшното според мен - да се разцепи МАКК. по мое лично мнение това не се прави в интерес на кучето, порадата, а се преследват лични интереси и користни цели.