Dog.bg Форуми : Каракачанското куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (335 Страници) +
  • « Първа
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Каракачанското куче

#1421 Потребителят е офлайн   MINKA_007 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 March 2008 - 01:40 PM

д-р Вучков, дискусия се води между културни хора, а не със "зомбирани", каквата дума използва колегата от форума. Отново искам да попитам - защо скандалите започнаха след като се посегна на касиерството, а след това и на председателство на г-н Стоев. Той се беше превърнал в човекът - МАКК или може би е по-правилно да се каже беше превърнал МАКК в ЕТ - Стоев.
Какво ще кажеш за  това, Муртапе? Кучетата ли защитаваш, или ръководния пост отново на ПОЧЕТНИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ?

#1422 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 01:41 PM

Разпитай тези дето ме познават по - добре от тебе и ще разбереш дали го знам ;D ;D ;D

#1423 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 01:42 PM

Цитат

Какво ще кажеш за  това, Муртапе? Кучетата ли защитаваш, или ръководния пост отново на ПОЧЕТНИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ?

Минке, това " ПОЧЕТЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ"не  е ръководен пост.

#1424 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 01:45 PM

Цитат

то какво излиза - май зора е хората да живуркат!

Бинго-о-о-о ! Точно в шестицата, ама нещо докторе обърка хората.

Други са дето цял живот са се чудили към кого да се присламчат, че да живуркат. Кунев си има образование, професия и акъл и ако остане да живее на субсидии, дето ви е яд, че не гушнахте "в полза на асоциацията, за вътрешни нужди", пиши го бегал.
User's Signature

Качена снимка

#1425 Потребителят е офлайн   MINKA_007 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 01:50 PM

Цитат

Цитат

Минке, това " ПОЧЕТЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ"не  е ръководен пост.

А какво е тогава? Жел, какви ще са функциите на ПОЧЕТНИЯ? Ще се меси ли в работата на МОКК? УспяХТЕ ли най-после да го уредите със заплата.
Цитирам МУРТАП - ЗА ПОЧЕТЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ БЕ ИЗБРАН- СВЕТЛИН СТОЕВ
затова го нарекох така.

#1426 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 01:53 PM

Цитат

Разпитай тези дето ме познават по - добре от тебе и ще разбереш дали го знам ;D ;D ;D

Я аз да ти отпера още един въпрос, пък ако кажеш, че и за него знаеш, на някоя изложба на МОКК ще те черпя една чорба.

Нещо да кажеш за приюта за бездомни кучета в Пловдив ? Ха да те видя сега  :P
User's Signature

Качена снимка

#1427 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 01:55 PM

Това не знам,но ако искаш още довечера ще ти дам точен отговор. ;)

#1428 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 01:57 PM

Цитат

Това не знам,но ако искаш още довечера ще ти дам точен отговор. ;)

Ха да те видя!

Мене ми е кеф, че спестих една чорба щото то на нас за чорба субсидии не ни дават.
User's Signature

Качена снимка

#1429 Потребителят е офлайн   s.diamandiev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 19 March 2008 - 02:10 PM

Г-н Вучков , казахте че сте видял много непознати лица на Общото събрание. Вие познавате всички членове на регионалните клубове ли? И на колко Общи събрания сте присъствал, откакто сте в МАКК.?..... Може би в предното...или в по предното??.Не е нужно да се напъвате излишно , все още някои вярва че сте бил жертва на /приятели/..., изводи сам си правете и не ги караите да си мислят че не са били прави.

#1430 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 02:13 PM

Цитат

А какво е тогава? Жел, какви ще са функциите на ПОЧЕТНИЯ? Ще се меси ли в работата на МОКК? УспяХТЕ ли най-после да го уредите със заплата.
Цитирам МУРТАП - ЗА ПОЧЕТЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ БЕ ИЗБРАН- СВЕТЛИН СТОЕВ
затова го нарекох така.

Почетния Председател няма никакви ръководни функции .
Минке бъркаш ме с някого,не мога да уреждам заплата,не съм работодател ;D

#1431 Потребителят е офлайн   s.diamandiev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 02:15 PM

МИНКЕ, защо се интересуваш толкова много? Просто ти е интересно или има друго? ;)

#1432 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 02:17 PM

Цитат

Мене ми е кеф, че спестих една чорба щото то на нас за чорба субсидии не ни дават.

Карай,аз ще почерпя в края на месеца съм в Пловдив,ще ида и до приюта ;D ;D ;D. Да няма субсидии и за кучетата от приюта,някои да не ги вземат от там и да ги раздават на чобаните за каракачански кучета и да си ги пишат на тяхна сметка за субсидии ;D ;D ;D

#1433 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 02:22 PM

Цитат

Цитат

Съгласен съм теб илдефранс, че политиката на една постоянна вражда няма да доведе до нищо добро.Би могло да се постигне поне едно добро разбиратество и мирно съществуване.
ПОСТИГНАХМЕ, като Организация доста добри неща.Издействахме субсидия за фермерите- за да предпочитат нашите кучета пред чуждите породи и вместо да се развиваме и да реализираме проекти в тази насока ние се занимаваме с "радетелите" на породата.

Кунев, слабият водач си личи по липсата на кураж. Още в първите си дни като шеф на новото МОКК, ти сви знамената и изостави идеите и позициите на МАКК отстоявани с години от вече неудобните ви В.Динчев, А.Седефчев, С.Седефчев, А.Вучков, В.Мураров. Този екип постигна добрите неща за МАКК като организация. Именно тези лица се пребориха в редица инстанции и отстояваха позиции, за да може сега ти да напишеш -цитат: "ПОСТИГНАХМЕ, като Организация доста добри неща.Издействахме субсидия за фермерите- за да предпочитат нашите кучета пред чуждите породи.."
Забелязвам  също, че постигнатото субсидиране напълно ви задоволява. По високи цели нямате. За това и нямате нужда от хора, които имат такива.  По високите цели изискват кураж и интелектуален потенциал, който вече липсва във вашите редици.  Искат себеотдаване за идеята КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ.
Интересно е и продължението: "и вместо да се развиваме и да реализираме проекти в тази насока ние се занимаваме с "радетелите" на породата. " Бреххх бре Кунев, какъв проблясък! Когато някой от "радетелите" работи по международни проекти от 1998г и интегрира и популяризира работните качества на породата, това се счита за много лошо от групичката мокаджии. Виж когато мокаджии имат мераци за проекти това било развитие. Дали? На какво? И за кого всъщност?

атила незнам колко си алчен и гаден и макар да ме обиди в саита на бенкур ,бъди сигурен че съм безпристрастен ,ти си макк ти си кк всички го знаят това кое си направил ще си остане в историята на кк ,даже и да си чопил нещо и да си излугал иска ми се упорито копеле като теб да е шефа ...на воина като на воина ,трябват бамбашка хора ,а кунев ми се види обикновен

пожелавам ти успех
User's Signature

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".

#1434 Потребителят е офлайн   MINKA_007 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 02:23 PM

а организационно, и мислиш ли Жел, че Стоев просто ще се примири само с почетното председателство?

#1435 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 02:23 PM

Цитат

Цитат

Карай,аз ще почерпя в края на месеца съм в Пловдив,ще ида и до приюта ;D ;D ;D. Да няма субсидии и за кучетата от приюта,някои да не ги вземат от там и да ги раздават на чобаните за каракачански кучета и да си ги пишат на тяхна сметка за субсидии ;D ;D ;D

А-а-а-а, тука ги омеси. тогава това с каракачанското още го нямаше. тогава прохождахме в далаверите. и затова се и осрахме де.

Не ям чорба. Аз такова си бях решил тебе да черпя, че е по-евтинко, нали ти казах ние не искаме супсидии, за да ги изпапваме. Ама виш, картофки със сиренце и биричка, бива. Пък ако имаш на сърце, мое и някое кебабченце  ;)
User's Signature

Качена снимка

#1436 Потребителят е офлайн   MINKA_007 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 02:27 PM

Цитат

МИНКЕ, защо се интересуваш толкова много? Просто ти е интересно или има друго? ;)

да, интересно ми е. следя отдавна чата, искам да изясня за себе си, къде е същността на проблема, и има ли такъв. намесих се тогава, когато се случи най-страшното според мен - да се разцепи МАКК. по мое лично мнение това не се прави в интерес на кучето, порадата, а се преследват лични интереси и користни цели.

#1437 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 02:28 PM

[quote author=JONSANA link=topic=3872.msg367581#msg367581 date=1205929334]

[/quote]
ти си макк ти си кк [/quote]

Ти си и Ад и Рай, се пее в песента.
User's Signature

Качена снимка

#1438 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 02:30 PM

Цитат

а организационно, и мислиш ли Жел, че Стоев просто ще се примири само с почетното председателство?

Минке,"Почетен Председател" е титла ,която се дава за заслуги в деиноста,която развива.
Няма никакви организационни или ръководни функции. Ръководството се състои от УС и се представлява от Председателя на УС.

#1439 Потребителят е офлайн   MINKA_007 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 02:32 PM

Цитат

Цитат

Минке,"Почетен Председател" е титла ,която се дава за заслуги в деиноста,която развива.
Няма никакви организационни или ръководни функции. Ръководството се състои от УС и се представлява от Председателя на УС.

Добре, благодаря. Ще поживеем, ще видим и пак може да говорим  :blink:

#1440 Потребителят е офлайн   s.diamandiev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 02:33 PM

Цитат

Цитат

да, интересно ми е. следя отдавна чата, искам да изясня за себе си, къде е същността на проблема, и има ли такъв. намесих се тогава, когато се случи най-страшното според мен - да се разцепи МАКК. по мое лично мнение това не се прави в интерес на кучето, порадата, а се преследват лични интереси и користни цели.
Похвално звучи ако е така. Но нали знаеш че винаги има две страни.И ако толкова държиш да разбереш, гледаи нещата от две страни, така ще по обективно и безпристрасно.

• (335 Страници) +
  • « Първа
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни