Dog.bg Форуми : Каракачанското куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (335 Страници) +
  • « Първа
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Каракачанското куче

#1441 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 March 2008 - 02:34 PM

Цитат

Цитат

когато се случи най-страшното според мен - да се разцепи МАКК.

Това хич не е страшно. Страшното е, че стана толкова късно и кучето отиде на май...та си. Като се пуска кръв, изтича най-мръсната. Ха дано да е изтекла.
User's Signature

Качена снимка

#1442 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 02:34 PM

Цитат

Не ям чорба. Аз такова си бях решил тебе да черпя, че е по-евтинко, нали ти казах ние не искаме супсидии, за да ги изпапваме. Ама виш, картофки със сиренце и биричка, бива. Пък ако имаш на сърце, мое и някое кебабченце  ;)

Няма да се скръндзеем сега ,то моито сърце не е като на жена- да има място за още един в него ;D ;D ;D,но ще се откъсне нещо от сърцито ми да почерпя различно от чорба,аз не съм и казвал ,че чорба ще черпя B)

#1443 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 02:37 PM

Цитат

Цитат

Не ям чорба. Аз такова си бях решил тебе да черпя, че е по-евтинко, нали ти казах ние не искаме супсидии, за да ги изпапваме. Ама виш, картофки със сиренце и биричка, бива. Пък ако имаш на сърце, мое и някое кебабченце  ;)

Няма да се скръндзеем сега ,то моито сърце не е като на жена- да има място за още един в него ;D ;D ;D,но ще се откъсне нещо от сърцито ми да почерпя различно от чорба,аз не съм и казвал ,че чорба ще черпя B)

Е-е-е, така може. Пък да видим, ако ме изненадаш с отговора, съм ти приготвил още един куршум  ;D
User's Signature

Качена снимка

#1444 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 02:41 PM

;D ;D ;D.господин Атанасов ....не ме интересува начина а резултата ,със съд без съд ,с мълчание ,с послугване ,седфчеви са направили много за кк (динчев и мен не ме кефи ма толкоз го и знам),когато си толкова дълго в батака като тях и светец да си ще се оцапаш,да не говорим че повечето може да е само хвърлена кал
User's Signature

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".

#1445 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 02:41 PM

Цитат

а организационно, и мислиш ли Жел, че Стоев просто ще се примири само с почетното председателство?

абе що се впрягаш толкоз. на него му стига една туба бира пък и нали ти казаха, че почетния само дреме за нещо уж като авторитет.
User's Signature

Качена снимка

#1446 Потребителят е офлайн   d-r Vuchkov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 02:45 PM

Г-н Диамандиев,
не Ви познавам лично, но виждам че притежавате известни пророчески способности и сте наясно с предстоящи събития в МАКК, които са тайна дори за хора от УС на тази организация! Похвално!
Навярно въпроса за моето присъствие на Общи събрания на МАКК не представлява трудност за вашите умения!
Никога не е излишно да се напъваш за доказване на правдата! Лошото в случая е че е нужно да се доказва правдата! Жалко!

#1447 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 02:50 PM

Цитат

Г-н Диамандиев,
не Ви познавам лично, но виждам че притежавате известни пророчески способности

Хвърля боб ;D и познава,сега ще ходя да гледам като хвърля боб и за НКБОК да видя дали ще познае ;D ;D ;D

#1448 Потребителят е офлайн   s.diamandiev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 19 March 2008 - 02:55 PM

Не съм ви убидил, просто се надявах ако може да отговорите. Не съм нито пророк , нито нещо друго. А се съмнявам че УС не е знаел. Тои е знал много добре, горко вам ако вие само  сте били в неведение......А и за събранията сте уведомен , защо не сте били само вие си знаете......Може би сте очаквали това да стане....

#1449 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 02:56 PM

Цитат

;D ;D ;D.господин Атанасов ....не ме интересува начина а резултата ,със съд без съд ,с мълчание ,с послугване ,седфчеви са направили много за кк (динчев и мен не ме кефи ма толкоз го и знам),когато си толкова дълго в батака като тях и светец да си ще се оцапаш,да не говорим че повечето може да е само хвърлена кал

хей, зорлен ще ме накарате да намразя г-н Атанасов. един при кангалите ме бърка с его, сега ти. не стига това ами и три пъти ме бамват щото съм бил Атанасов. Явно бая хора имат кошмари.

на тебе пък от къде ти хрумна. сигурно и ти ще се хванеш за ай-пито. Тук няколко умника не разбраха как стоят нещата с тези айпита. Атанасов, та Атанасов. Ами кво да правя - кръщелното няма да си публикувам.
User's Signature

Качена снимка

#1450 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 02:59 PM

Цитат

Не съм ви убидил, просто се надявах ако може да отговорите. Не съм нито пророк , нито нещо друго. А се съмнявам че УС не е знаел. Тои е знал много добре, горко вам ако вие само  сте били в неведение......А и за събранията сте уведомен , защо не сте били само вие си знаете......Може би сте очаквали това да стане....

хей, доктора не е лош човек, ама късно влезе при тях и рано му замотаха главата. дано си отвори поне очите. иначе има акъл, ама в случая не ще да го използва.
User's Signature

Качена снимка

#1451 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 03:03 PM

Цитат

светец да си ще се оцапаш,да не говорим че повечето може да е само хвърлена кал

а-а, то имало и друго. ти така ме шашна, че той не го видях.
ами да. които бърка в кацата с мед, се цапа с мед. който бърка в казата с лайна, се цапа с лайна. само че първия мирише, а втория вони. и пази боже един такъв лайноядец да те полее с туй което бълва.
User's Signature

Качена снимка

#1452 Потребителят е офлайн   s.diamandiev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 19 March 2008 - 03:08 PM

Цитат

Цитат

хей, доктора не е лош човек, ама късно влезе при тях и рано му замотаха главата. дано си отвори поне очите. иначе има акъл, ама в случая не ще да го използва.
Аз също нямам лошо впечатление от него, дори да не го познавам лично. Но явно е сгрешил с взетата от него позиция. Но разбира се това е негово решение не на друг.

#1453 Потребителят е офлайн   karaman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 03:10 PM

Цитат

в една статия Симо Янакиев нарече БОК ЕТ-е на Стефан Попов. Муртапе, с какво се различава това от ЕТ-ето МАКК на Светлин Стоев, който беше от касиер до преседател дълги години, а също и сам на себе си ревизор и скандалите започнаха след като изтърва властта. Според теб, това пожизнена функция ли е?
МИНКЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ  нека ВУЧКОВ да ти обясни за ЕТ -БФК  и защо искаха да дадат всички права на  В. ДИНЧЕВ
User's Signature

ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА!!!!!!!!

#1454 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 03:31 PM

;D ;D ;Dдобре илдефранс(абе тва не е ли името на порода месодаини овце),щом не ви е приятно ще ви наричам с ника ви ,та ка се казвате ,запазвам си правото да се обръщам към вас с учтива форма на обръщение,навик ми е от господина (единствено за него я ползвам в нета)
и дръго илдефранс ,аз съм чобанин малко и си мириша на лаина ,но краиния продукт на моя труд го ядете може би и вие ....помислете върху това
User's Signature

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".

#1455 Потребителят е офлайн   rovshan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 04:50 PM

.

#1456 Потребителят е офлайн   rovshan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 05:10 PM

този  пьк  кои  е  ......

#1457 Потребителят е офлайн   gujo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 05:14 PM

Ми кажи щом го пускаш трябва и да знаеш кой е.

#1458 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 05:21 PM

Цитат

;D ;D ;Dдобре илдефранс(абе тва не е ли името на порода месодаини овце),щом не ви е приятно ще ви наричам с ника ви ,та ка се казвате ,запазвам си правото да се обръщам към вас с учтива форма на обръщение,навик ми е от господина (единствено за него я ползвам в нета)
и дръго илдефранс ,аз съм чобанин малко и си мириша на лаина ,но краиния продукт на моя труд го ядете може би и вие ....помислете върху това

не бе, аз съм писал как се казвам. най-напред почнах именно с името си - Боби_М. тогава си пишехме с мад макс. още тогава ме бамнаха. то пък тя наистина се оказа луда (мад), ама то си е неен проблем.

после се регнах като бинго12 (така ми викат приятелите). и кво стана - пак ме бамнаха. и все атанасов им в акъла.
а пък иначе си прав - чичо ми имаше ил дьо франс. страхотни месодайни овце. естествено, че ям крайния продукт на твоя труд - ама само млякото и месото, щото то и лайната са краен продукт. тях други ги ядадт, че и върху свестните ги бълват.

при кангалите ти писах, че не мога да ти отговоря, щото и аз съм повече от питащите и по малко от знаещите ама ако искаш пробвай на едно място да попиташ (посочих ти го) пък може и да ти отговорят.

Казвам се Борислав (Боби). ти как се казваш. сигурно не си джонсан.
User's Signature

Качена снимка

#1459 Потребителят е офлайн   rovshan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 05:25 PM

Цитат

Ми кажи щом го пускаш трябва и да знаеш кой е.
него  познавам  видях  го  при  едни  овце и го  снимах ;D

#1460 Потребителят е офлайн   rovshan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 05:28 PM

за  joli

• (335 Страници) +
  • « Първа
  • 71
  • 72
  • 73