Каракачанското куче
Публикувано: 21 March 2008 - 11:43 AM
Цитат
аз пък мислех че този г-н В.Д. се занимава с НОК и зат'ва си има напрежение г-н К.Л. ... бре колко интересен взе да става този сериал ... а знае ли се поне кой пил - кой ял и кой гледал в цялата какафония?
Публикувано: 21 March 2008 - 12:00 PM
[[/quote]
аз пък мислех че този г-н В.Д. се занимава с НОК и зат'ва си има напрежение г-н К.Л. ... бре колко интересен взе да става този сериал ... а знае ли се поне кой пил - кой ял и кой гледал в цялата какафония?
[/quote]Имаше нещо и за ОНОК, но не знам подробности, ако някои зне да пише. ПОЗДРАВЛЕНИЯ за хубавите кучета.

ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА!!!!!!!!
Публикувано: 21 March 2008 - 05:23 PM
Публикувано: 21 March 2008 - 05:27 PM
Цитат
Желев съм и съм тук вече,от време на време и аз ходя на работа B)
Човека ,от които мога да получа точното инфо по оня въпрос в момента отсъства от Бг,ще го изчакам,че да не се окажа не добре информиран от някои незнаещ. А на 29 и 30 ще почерпя - не чорба ;D ;D ;D
Публикувано: 21 March 2008 - 05:43 PM
Цитат
Цитат
Желев съм и съм тук вече,от време на време и аз ходя на работа B)
Човека ,от които мога да получа точното инфо по оня въпрос в момента отсъства от Бг,ще го изчакам,че да не се окажа не добре информиран от някои незнаещ. А на 29 и 30 ще почерпя - не чорба ;D ;D ;D
Извинявай, Желев, че те прекръстих. ще ти купя риза. какво ще има на 29 и 30 да знам, че да не ям поне два дена.
Публикувано: 21 March 2008 - 06:01 PM
Цитат
В съботата и неделята ще има изложби.Пловдив.
на 29-ти в пловдив ли? виж туй за зелената салата не е лошо като идея, ама знаеш ли какво изкарваш отзад - силаж виждал ли си?
Публикувано: 21 March 2008 - 06:06 PM
Цитат
а-а-а тука си в грешка. те не саго вкарали, а той ги е подмамил, щото сам не става за нищо. и за друго си в грешка - не е изгонен от никъде, щото не е никъде. освен там дето е успял да се докопа. пък той успял да се докопа само да две неща и то с интриги.
Публикувано: 21 March 2008 - 06:50 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Що бе Диамандиев ,да не е изгубил и новия? :'( :'( :'( Ама то на него му е простено. ;D ;D ;D
Просиш ли си го? ^_^ Сърби ли те? :yahoo:
Не се заяждай Шомба, ;D, да не бъдеш разпънат на кучи кръст ;D ;D ;D ;D ;D
Не можеш ме разпъна на кучи кръст, щото някой пътуват семейно за Ловеч. :yahoo::yahoo:

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...
Публикувано: 21 March 2008 - 10:35 PM
Цитат
http://dog.bg/forum/...ic,14187.0.html
http://dog.bg/forum/...ic,14513.0.html
Публикувано: 22 March 2008 - 01:43 AM
МАКК изказва съболезнования на близките на загиналите и в солидарност с траура отменя планираната изложба на каракачански кучета. Същата бе част от официалната програма за деня на град Велико Търново.
Поклон пред паметта на загиналите!
http://www.dnes.bg/a...le.php?id=49224

http://www.karakacha...forum/index.php
"All truth passes through three stages.
First, it is ridiculed.
Second, it is violently opposed.
Third, it is accepted as self-evident"
Arthur Schopenhauer /1788-1860/
Публикувано: 22 March 2008 - 12:21 PM
KARA отменената изложба ще се измести ли за друга дата, или е следващата в софия на 19. 4 .2008гд :blink:

господ да ни пази от приятели, от враговете се пазим сами.0888183312-anna
www. newagrotec.com www.balkanav.com www.karakachan.org
Публикувано: 24 March 2008 - 05:49 PM
Моля, още веднъж да ми обърнеш внимание и да отговориш на въпросите поставени от 19 март във форума -
в една статия Симо Янакиев нарече БОК ЕТ-е на Стефан Попов. Муртапе, с какво се различава това от ЕТ-ето МАКК на Светлин Стоев, който беше от касиер до преседател дълги години, а също и сам на себе си ревизор и защо скандалите започнаха след като изтърва властта. Според теб, това пожизнена функция ли е? Успяхте ли най-после да го уредите със заплата, и какви са функциите на почетния преседател.
Не те ли притеснява това, че форума се изпълва с мнения на хора от БОК?
Публикувано: 24 March 2008 - 06:04 PM
Цитат
Цитат

Публикувано: 24 March 2008 - 06:07 PM
Цитат
Моля, още веднъж да ми обърнеш внимание и да отговориш на въпросите поставени от 19 март във форума -
в една статия Симо Янакиев нарече БОК ЕТ-е на Стефан Попов. Муртапе, с какво се различава това от ЕТ-ето МАКК на Светлин Стоев, който беше от касиер до преседател дълги години, а също и сам на себе си ревизор и защо скандалите започнаха след като изтърва властта. Според теб, това пожизнена функция ли е? Успяхте ли най-после да го уредите със заплата, и какви са функциите на почетния преседател.
Не те ли притеснява това, че форума се изпълва с мнения на хора от БОК?
Публикувано: 24 March 2008 - 06:15 PM
[/quote]Попов може да е останал сам -това е негов проблем.Зад Кунев, Стоев и УС на МОКК/МАКК/ застават много хора