Каракачанското куче
Публикувано: 24 March 2008 - 06:26 PM
[quote author=karaman link=topic=3872.msg370629#msg370629 date=1206375359]
[/quote] То на Попов верно е ЕТ-ЩОТО ТОЙ СИ ОСТАНА САМ ;D ;D ;DКАК ДА СЕ КАЗВА ИНАЧЕ ;D ;D ;D
[/quote]Попов може да е останал сам -това е негов проблем.Зад Кунев, Стоев и УС на МОКК/МАКК/ застават много хора
[/quote] КОЙ ЗНАЕ ;DВАША СИ РАБОТА ;)
[/quote] То на Попов верно е ЕТ-ЩОТО ТОЙ СИ ОСТАНА САМ ;D ;D ;DКАК ДА СЕ КАЗВА ИНАЧЕ ;D ;D ;D
[/quote]Попов може да е останал сам -това е негов проблем.Зад Кунев, Стоев и УС на МОКК/МАКК/ застават много хора
[/quote] КОЙ ЗНАЕ ;DВАША СИ РАБОТА ;)
Публикувано: 24 March 2008 - 07:04 PM
Цитат
Г-н Кунев, Муртапе, като изпълняващ длъжностт председател на МОКК
Моля, още веднъж да ми обърнеш внимание и да отговориш на въпросите поставени от 19 март във форума -
в една статия Симо Янакиев нарече БОК ЕТ-е на Стефан Попов. Муртапе, с какво се различава това от ЕТ-ето МАКК на Светлин Стоев, който беше от касиер до преседател дълги години, а също и сам на себе си ревизор и защо скандалите започнаха след като изтърва властта. Според теб, това пожизнена функция ли е? Успяхте ли най-после да го уредите със заплата, и какви са функциите на почетния преседател.
Не те ли притеснява това, че форума се изпълва с мнения на хора от БОК?
Моля, още веднъж да ми обърнеш внимание и да отговориш на въпросите поставени от 19 март във форума -
в една статия Симо Янакиев нарече БОК ЕТ-е на Стефан Попов. Муртапе, с какво се различава това от ЕТ-ето МАКК на Светлин Стоев, който беше от касиер до преседател дълги години, а също и сам на себе си ревизор и защо скандалите започнаха след като изтърва властта. Според теб, това пожизнена функция ли е? Успяхте ли най-после да го уредите със заплата, и какви са функциите на почетния преседател.
Не те ли притеснява това, че форума се изпълва с мнения на хора от БОК?
Публикувано: 24 March 2008 - 07:41 PM
Като годинясат,тогава пикаят като мъжки ;)Ще почакаш още 2 месеца
Публикувано: 24 March 2008 - 07:45 PM
и още едно въпросче:защо възприема маика ми може би като женска и въпреки че не е зрял й скача на крака и прави едни такива характерни движения в кръста дето................................

on the road of life,there are passengers and there are drivers
Публикувано: 25 March 2008 - 03:36 PM
Цитат
и още едно въпросче:защо възприема маика ми може би като женска и въпреки че не е зрял й скача на крака и прави едни такива характерни движения в кръста дето................................
сега по същество ,настъпваи го по задните крака ,по добре маика ти да го прави ,ама си мисля че и на теб скача(не стакива помисли де )

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".