Каракачанското куче
Публикувано: 13 April 2008 - 08:52 PM
А и провери в съда кой е председател на МАКК.Не мисля че те е упълмонощавал да организираш изложби под егидата на МАКК :->)
Публикувано: 13 April 2008 - 09:11 PM
Председател на МАКК е г-н Венелин Динчев. Избран единодушно.
Росен Михайлов е член и координатор за изложбите на МАКК, също избран за длъжността си единодушно.
Живи и здрави! :blink:

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 13 April 2008 - 09:44 PM
Легитимната организация е ЕДНА и тя е МОКК/МАКК/ с решение на съда от 2001 год. гр.Стара Загора с председател Св. Стоев.По назад е публикувано решението на съда за промяна на името на организацията и представителството.
Друг е въпросът, че изключените и Тито отказват да приемат фактите, но това си е лично техен проблем.
Искам да подчертая, че изложбата в София се прави и със средства на организацията и Тито отказава да даде информация пред ръководството и да се съобрази с решенията на съда.Това е злоупотреба и самоупровство и няма да остане без последствия.
На изложбата в София при създалата се обстановка няма да участват членовете на МОКК/МАКК, а това ще бъде САМОВОЛНА инциатива на изключените и техните приближени.
Ако са решили да си правят друга организация, то тя няма да е СТАРАТА МАКК.
Публикувано: 13 April 2008 - 10:09 PM
МАКК е учредена от определени хора, с определени цели и определен път, по който да ги следват.
По-късно се присъединяват други хора, на които този път, цели, устав ако щете не им е присъщ и заедно със свои съмишленици решават да се отделят. По какъв начин го осъществяват е отделен въпрос, който нямам желание и право да коментирам.
МАКК продължава да бъде онези хора, които са я учредили, които са поставили целите, реализирали доста от тях, продължаващи към останалите независимо от случващото се, защото не могат да си позволят и най-малко отклонение.
Има органи, които ще решат и определят кой зачита закони, устав и решения. Всяко нещо с времето си.
Не се заблуждавайте, че само МОКК е легитимна /въпреки че както стана ясно в момента легитимността на МОКК е под въпрос, който предстои да бъде решен от съответните органи/. :blink:
Изложбите и програмата със задачите, които МАКК следва са част от определеният план за развитие изготвен още миналата година.
Не съм разбрала нито един член на МАКК да се е оплакал, че Росен Михайлов му е отказал информация. В асоциацията всичко е ясно и точно поставено, за което голяма заслуга има именно г-н Динчев.
Всичко добро и попътен вятър и на вас, г-н Кунев.
Пожелавам ви да сформирате екип, който поне на половина да бъде сериозен, отговорен и последователен в действията си, като този, с който МАКК разполага, дори и да се наложи след решение на съда да регистрирате отново организацията си. :blink: Особено когато се налага да започнете този път отначало: стандарт, патент, представяне на порода и прочее..

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 13 April 2008 - 10:20 PM
Цитат
Попътен вятър!
Заповядайте на 19-ти в Панчарево и отправете призива си към точния човек.
Не вярвам, познавайки откритостта на работа, да ви бъде отказано да видите каквото и да е. Не мисля, че дог.бг е мястото. Тук да говорим за кучета и да уважим политиката на сайта и неговите създатели, предлагам.
:blink:
Цитат
Когато се работи с чобански породи, хората, решили да се гмурнат в генетика, селекция и развъдна дейност, според мен, до последно са длъжни да проучават информацията, с която разполагат. Да отчитат съответствия или не-такива с изследвания провеждани до момента, измервания, стандарт и информация определена като достоверна през годините на база на резултати от досегашна работа. След което да се допитат до най-малко две професионални мнения и съответно да прекратят или продължат дейност.
Звучи просто и лесно изпълнимо за здрави и психически силни хора, които с мерак са се хвърлили в това начинание.

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 13 April 2008 - 10:54 PM
Цитат
Лудетино,ти що се правиш на ощипана мома? Не видиш ли ,че в правния мир,МАКК се преименува на МОКК?

ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА!!!!!!!!
Публикувано: 13 April 2008 - 11:18 PM
Цитат
Е-е-е, ашколсун! Няма да умре с отворени очи! Че то дето иде все едни големи ги друса. То и тука ща се развони, ама другите като са със запушени носове...
Публикувано: 13 April 2008 - 11:49 PM
Цитат
Легитимната организация е ЕДНА и тя е МОКК/МАКК/ с решение на съда от 2001 год. гр.Стара Загора с председател Св. Стоев.По назад е публикувано решението на съда за промяна на името на организацията и представителството.
Друг е въпросът, че изключените и Тито отказват да приемат фактите, но това си е лично техен проблем.
Искам да подчертая, че изложбата в София се прави и със средства на организацията и Тито отказава да даде информация пред ръководството и да се съобрази с решенията на съда.Това е злоупотреба и самоупровство и няма да остане без последствия.
На изложбата в София при създалата се обстановка няма да участват членовете на МОКК/МАКК, а това ще бъде САМОВОЛНА инциатива на изключените и техните приближени.
Ако са решили да си правят друга организация, то тя няма да е СТАРАТА МАКК.
Тихомире ,средствата са намерени от мен/координатор на изложбите на МАКК за 2008г/.Не мисля , не искам а и не съм длъжен давам каквато и да била информация на ръководство което аз не признавам като такова или "организация-МОКК" сглобена на маса между няколко човека.Говорили сме си по тел. и много добре знаеш моето мнение -не искам тук пред всички.Заповядай на 19-04 ако не по-натам ,ще се видим и ще си говорим.Ако ще нося и съм отговорен за последствия ,те ще са пред МАКК.Направи ми една услуга.Не злоупотребявай с името ми,което е Росен не ТИТО.От никого,никога не съм крил нищо или да давам информация за моята дейност ,като координатор на АСОЦИАЦИЯТА МАКК в която членувам.
Публикувано: 14 April 2008 - 01:48 PM
Отговор на Еничар - Учуди ме с какво умиление и патос пишеш за "любимите" кон и вила на председателя, който знае как се гледат кучетата на развъдник "Бурен", и колко струва в момента издръжката на един кон. Излиза, че това е най-доброто, което е можело да се случи на коня. Ако изобщо парите от "любимите" са влезли в МАКК - това са пари дадени за прословутите напивания покрай изложбите. Самият ти колко пъти си извел куче в ринга, или спиш в буса, или си в близката кръчма. Получи се като нарицателно, че не се идва за изложбата, а за след изложбата. Това и много други примери ми дават основание ми дават основание да смятам, че кучето е само повод за напиване за вас. Това ми дава основание да ви предложа към абривиатурата МОКК да прибавите едно С - СМОК. ;D ;D
Публикувано: 14 April 2008 - 02:45 PM
Цитат
Кликвате върху него и се чете.

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 14 April 2008 - 05:16 PM
Цитат
Отговор на Еничар - Учуди ме с какво умиление и патос пишеш за "любимите" кон и вила на председателя, който знае как се гледат кучетата на развъдник "Бурен", и колко струва в момента издръжката на един кон. Излиза, че това е най-доброто, което е можело да се случи на коня. Ако изобщо парите от "любимите" са влезли в МАКК - това са пари дадени за прословутите напивания покрай изложбите. Самият ти колко пъти си извел куче в ринга, или спиш в буса, или си в близката кръчма. Получи се като нарицателно, че не се идва за изложбата, а за след изложбата. Това и много други примери ми дават основание ми дават основание да смятам, че кучето е само повод за напиване за вас. Това ми дава основание да ви предложа към абривиатурата МОКК да прибавите едно С - СМОК. ;D ;D
Публикувано: 14 April 2008 - 06:10 PM
Цитат
Публикувано: 14 April 2008 - 06:26 PM
Така че който/която/ и да си ти ...НАЗДРАВЕ :angry: :->) :P ;D :yahoo: