Каракачанското куче
Публикувано: 29 April 2008 - 08:38 PM
Цитат
Тебе лично какво те бърка това че нещеш ли,
аз съм заплодил своята си кучка на Бъковият син,
произведен от Кунев преди време и спрян от разплод в
рамките на личната му развъдна програма, но не и кастриран
- както правят някой от твойте близки приятелчета или шефчета ?
Боил е куче, което Кунев не държи в развъдника си и не използва за разплод
в неговият си кучкарник. Аз съм заплодил на него защото ме интересува като куче
и като родословие и това си е лично мой проблем. Пак повтарям - кучето не е при Кунев !!!

ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА!!!!!!!!
Публикувано: 30 April 2008 - 08:14 AM
Публикувано: 30 April 2008 - 10:26 AM
:blink: :blink: :blink: ;);D
Публикувано: 30 April 2008 - 10:46 AM
Цитат
:blink: :blink: :blink: ;);D

Публикувано: 30 April 2008 - 11:53 AM
Светлин Стоев като председател на МАКК беше поканен при РЕГИСТРИРАНЕТО на клуба. Нека бъдем точни в изказа си. НИЕ СЪЗДАДОХМЕ НАШИЯ КЛУБ - като всичко беше предварително уредено от събраните бъдещи членове до спането и софрата. Като уважение към поста, ние поканихме председателя без да има значение личността. Той и брат му присъстваха и водеха деловата част. Съставиха протокол за учредяването на клуба. Това може да го потвърди и Еничар, който беше поканен от нас като председател на клуба в Добрич. И уважи поканата ни. Уговорката беше освен софрата да им се плати и пътя. Когато се разбра, че има човек, който плаща без да държи сметка на разходите се оказа, че оттук С.С. и брат му трябвало да пътуват и на друго място и им трябват още пари, които също получиха. И оттам се почна голямата просия докато накрая човека ми каза, че му омръзнало да налива в каца без дъно и да не го ЗАНИМАВАМ повече с МАКК. :angry:
Публикувано: 30 April 2008 - 07:17 PM
Публикувано: 30 April 2008 - 10:04 PM
Публикувано: 01 May 2008 - 12:51 PM
Цитат

Публикувано: 01 May 2008 - 01:01 PM
Цитат
Цитат
Абе Данди, не ща да ти давам акъл щото много мразя така, особено когато не се познавам с човека, ама що се впрягаш. Казват ти двама като си ги мерят и т.н. Значи и аз бих ти казал същото ама от друга гледна точка.
Човек като се вре между такива, дето не са като него в един момент започва да се омязва с тях. Предполагам не искаш да се омесваш с хора дето са вътре в интригата. Имаш хубави кучета, определено си разбираш от работата, що ти трябва да се вреш между нечисти шамари.
Давай хубави снимки, ама с молба:
- не ги повтаряй
- коментирай ги, коя от къде е в какъв сезон е, кучето доказало ли е работни качества, как го отглеждаш и т.н.
Публикувано: 01 May 2008 - 01:53 PM
Публикувано: 01 May 2008 - 03:15 PM
Публикувано: 01 May 2008 - 03:45 PM
Цитат
Ха така! Да си дойдем на думата. Знаеш ли, че 90% от тия въобще не ги е еня за кучето. все уж заради него, все в името на него, апък то всъщност е - чрез него.
за акъла не си права. акъл се дава цял живот и се взема цял живот. въпроса е, че трябва да имаш, за да даваш и трябва да си интелигентен, за да искаш да приемеш.
Публикувано: 01 May 2008 - 04:25 PM
Пък и пишеш нали ме разбра, не, не те разбрах.
А изложбата не се състоя заради трагичен инцидент, който никой не е предвидил. не само изложбата и всички прояви и за празника на града бяха отменени.
Публикувано: 01 May 2008 - 04:26 PM
Цитат
Разкажи повече - къде ги гледаш тези овце, от какво ги вардят кучищата?