Каракачанското куче
Публикувано: 04 May 2008 - 09:56 PM
Цитат
Мога скромно да кажа ,че смятам мен си за добър развъдчик.Примера ,който давате с дома за сираци ,мисля е неподходящ в случая.
Имам само каракачански кучета и всичките те ядат храни в клас супер премиум,третират се с най-качествените препарати за външно и вътрешно обезпаразитяване.Движат се постоянно и всяка седмица се прави профилактика и дезинфекция.НА всеки 6 месеца се почистват зъби,нокти и др.А всеки месец се проверяват от личния вет.лекар на развъдника,като редовно се правят изследвания на урина,кръв,и т.н.Така,че сметнете малко и след това ми кажете дали се гледат добре.Кучетата ми живеят навън и не се измъчват вътре .Аз лично мисля ,че не са много хората дори и с едно куче които правят всичко това.
поздрави,,
Публикувано: 04 May 2008 - 09:58 PM
Цитат
Цитат
Ми че хората апартаменти искат да им подарят срещу гледане а аз искам само едно кученце а колкото до кола страх ме е да карам така че кола не ми трябва.
Публикувано: 04 May 2008 - 10:00 PM
Цитат
Соленаааа... ;D ;D ;D :P ;D

http://www.karakacha...forum/index.php
"All truth passes through three stages.
First, it is ridiculed.
Second, it is violently opposed.
Third, it is accepted as self-evident"
Arthur Schopenhauer /1788-1860/
Публикувано: 04 May 2008 - 10:01 PM
Цитат
Ти искаш "само едно малко кученце"-,дано да сте имали опит с голямо куче.
Елена и аз ти пожелавам успех с подареното куче.Но погледни и въпроса на Робин хут..Ще се радвам наистина ако ти подарят едно каракачанско куче а не просто едно шарено.Не ме разбирай погрешно.От опита ми с кучетата съм видял толкова лоши неща от страна на хората на които съм подарявал кучета .
Ще се радвам дори и снимки да публикуваш на каракачанчето.И дано оправдаеш силните си думи за любовта към каракачанското куче.
Публикувано: 04 May 2008 - 10:04 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Ми че хората апартаменти искат да им подарят срещу гледане а аз искам само едно кученце а колкото до кола страх ме е да карам така че кола не ми трябва.

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 04 May 2008 - 10:08 PM
Цитат
Вижте,това е една много голяма тема за която много може да се говори.
Аз лично като развъдчик,мислейки за моите кучета с загриженост -мисля ,че най-добрия вариант е кучетата да се продават а не подаряват.По този начин те се оценяват и гледат по-добре.Преди време подарявах и около 5 кучета трябваше да си взема обрато -защото ги изтезаваха от глад,мизерия и т.н
С две думи:
Преди подарявах - и не се гледаха добре.
Сега продавам -и се гледат добре.Това са факти.
Ами да ви кажа чесно аз съм по загрижен за кучетата които произвеждам да са добре,да изглеждат добре и да са здрави.От там нататак който каквото иска да си мисли си е негова работа..
Публикувано: 04 May 2008 - 10:09 PM
Цитат
PinK^{LaDy} - от 2 до 3 месеца има разлика 30 а може и 31 дни...нали така????
Публикувано: 04 May 2008 - 10:11 PM
Цитат
Цитат
Мога скромно да кажа ,че смятам мен си за добър развъдчик.Примера ,който давате с дома за сираци ,мисля е неподходящ в случая.
Имам само каракачански кучета и всичките те ядат храни в клас супер премиум,третират се с най-качествените препарати за външно и вътрешно обезпаразитяване.Движат се постоянно и всяка седмица се прави профилактика и дезинфекция.НА всеки 6 месеца се почистват зъби,нокти и др.А всеки месец се проверяват от личния вет.лекар на развъдника,като редовно се правят изследвания на урина,кръв,и т.н.Така,че сметнете малко и след това ми кажете дали се гледат добре.Кучетата ми живеят навън и не се измъчват вътре .Аз лично мисля ,че не са много хората дори и с едно куче които правят всичко това.
Заповядай да го видиш очите си ако искаш.
поздрави,,
Публикувано: 04 May 2008 - 10:13 PM
[/quote]
Г-н анонимен страхливец от Варна най-вероятно.
Напротив,мисля че съм произвел доста хубави кучета.ЗА сигирноста на думите ви -недейте да бъдете толкова сигурен.Готованец не съм-нагаждач съм.Това е перспективно...Имам един стар приятел-бай Спас ТУНИН-неговите думи са следните:..."Един сериозен мъж трябва да се нагажда според всяка една ситуация"...така ,че успех с дерзаенето Гуджук...
ХАХХА ,така както го-жата да се върне в форума на БОК-така и в другите форуми ,пък ще и стане ясно за вас..Между другото можете да и подарите на госпожата единственото каракачанско куче което имате от нашия развъдник.И без това когато всеки ден го видите си мислите само с любов за мен.
Между другото съпругата ти ми писа на лични ,че не можеш да спите вечер -защо?
Публикувано: 04 May 2008 - 10:20 PM
[quote author=ТИТО link=topic=3872.msg396767#msg396767 date=1209930994]
[quote author=elena stoqnova link=topic=3872.msg396729#msg396729 date=1209929456]
Ти като имаш 50 кучета едва ли ще се грижиш по добре от един стопанин на едно куче който ще го обича и ще се грижи за него като свое дете.Направи сравнение с едно дете гледано в домашни условия с родители които го обичат и едно дете гледано в домове за сираци.
[/quote]
[/quote] Невероятен развъдчик сте вие ;D ;D ;Dно на какво ;D ;D ;Dнека госпожата се върне в темата Българско овчарско куче и да я прегледа ;D ;D ;Dдоста неща ще и станат ясни ;D ;D ;D ;D
[/quote]
[
[/quote] Ви е сте търговец не развъдчик ;Dдосега не сте произвели нищо хубаво и сигурно няма и да произведете ;D ;D ;DГОТОВАНЕЦ И НАГАЖДАЧ това сте вие ;D ;D ;D ;D
[/quote]Да нека погледне страницата на БОК В НАЧАЛОТО, само че там ТИТО Е ШАРО ;D ;D ;D

ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА!!!!!!!!
Публикувано: 04 May 2008 - 10:22 PM
Ви е сте търговец не развъдчик ;Dдосега не сте произвели нищо хубаво и сигурно няма и да произведете ;D ;D ;DГОТОВАНЕЦ И НАГАЖДАЧ това сте вие ;D ;D ;D ;D
[/quote]
Г-н анонимен страхливец от Варна най-вероятно.
Напротив,мисля че съм произвел доста хубави кучета.ЗА сигирноста на думите ви -недейте да бъдете толкова сигурен.Готованец не съм-нагаждач съм.Това е перспективно...Имам един стар приятел-бай Спас ТУНИН-неговите думи са следните:..."Един сериозен мъж трябва да се нагажда според всяка една ситуация"...така ,че успех с дерзаенето Гуджук...
ХАХХА ,така както го-жата да се върне в форума на БОК-така и в фрудите форуми ,пък ще и стане ясно за вас..Между другото можете да и подарите на госпожата единственото каракачанско куче което имате от нашия развъдник.И без това когато всеки ден го видите си мислите само с позитивни мисли за мен.
Между другото съпругата ви ми писа на лични ,че не можете да спите вечер -защо?
[/quote] Вие да не сте израстнали с СпасТунин че сте и приятели даже ;D ;D ;DВижте от първите страници та до края мненията на господин ШАРО-ТИТО ;D ;D ;D ;Dвятъра на промяната го духа господина ;D ;D ;D ;D
Публикувано: 04 May 2008 - 10:22 PM
Не търсете ще ви кажа за какво става въпрос.
Едно време подарявах кучета защото бяха от родители мелези/БОК-Българско овчарско куче/.ПОдарявах ги защото те и без това толкова струват-нищо.
Но голяма е разликата след като развъждам чистопородни каракачански кучета.Те струват много .Дори са безценни.И въпреки всичко ние ги продаваме на себестойноста им...
Публикувано: 04 May 2008 - 10:25 PM
Цитат
Не търсете ще ви кажа за какво става въпрос.
Едно време подарявах кучета защото бяха от родители мелези/БОК-Българско овчарско куче/.ПОдарявах ги защото те и без това толкова струват-нищо.
Но голяма е разликата след като развъждам чистопородни каракачански кучета.Те струват много .Дори са безценни.И въпреки всичко ние ги продаваме на себестойноста им...