Dog.bg Форуми : Каракачанското куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (335 Страници) +
  • « Първа
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Каракачанското куче

#1961 Потребителят е офлайн   Robin Hyt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 04 May 2008 - 09:50 PM

B) Ако може да попитам. От всяко малко рошаво и шарено, каракачанско куче ли става?  B)

#1962 Потребителят е офлайн   ТИТО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2008 - 09:56 PM

Цитат

Ти като имаш 50 кучета едва ли ще се грижиш по добре от един стопанин на едно куче който ще го обича и ще се грижи за него като свое дете.Направи сравнение с едно дете гледано в домашни условия с родители които го обичат и едно дете гледано в домове за сираци.

Мога скромно да кажа ,че смятам мен си за добър развъдчик.Примера ,който давате с дома за сираци ,мисля е неподходящ в случая.
  Имам само каракачански кучета и всичките те ядат храни в клас супер премиум,третират се с най-качествените препарати за външно и вътрешно обезпаразитяване.Движат се постоянно и всяка седмица се прави профилактика и дезинфекция.НА всеки 6 месеца се почистват зъби,нокти и др.А всеки месец се проверяват от личния вет.лекар на развъдника,като редовно се правят изследвания на урина,кръв,и т.н.Така,че сметнете малко и след това ми кажете дали се гледат добре.Кучетата ми живеят навън и не се измъчват вътре .Аз лично  мисля ,че не са много хората дори и с едно куче които правят всичко това.
поздрави,,

#1963 Потребителят е офлайн   elena stoqnova Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 04 May 2008 - 09:58 PM

Цитат

Цитат

Тито вече имам предложение да ми подарят каракачанско куче.Хората явно не искат да правят с малките търговия а да ги дадат на някой който ще ги гледа.Не съжалявам че пуснах този пост че търся някой да ми подари куче.Аз имам смелостта да поискам да ми го подарят защото знам че ще се грижа добре за него и че ще има кой да го обича.Пожелавам ти да имаш успехи в бизнеса
браво ти след малко и кола ще искаш да ти подарят с обещанието че ще се грижиш добре за нея ;D

Ми че хората апартаменти искат да им подарят срещу гледане а аз искам само едно кученце а колкото до кола страх ме е да карам така че кола не ми трябва.

#1964 Потребителят е офлайн   Kara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2008 - 10:00 PM

Цитат

АТИ,не се притеснявай,морето е близо,вода колкото искаш. ;D

Соленаааа...  ;D ;D ;D :P ;D
User's Signature

http://www.karakacha...forum/index.php

"All truth passes through three stages.
First, it is ridiculed.
Second, it is violently opposed.
Third, it is accepted as self-evident"

Arthur Schopenhauer /1788-1860/

#1965 Потребителят е офлайн   ТИТО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2008 - 10:01 PM

Цитат

Тито вече имам предложение да ми подарят каракачанско куче.Хората явно не искат да правят с малките търговия а да ги дадат на някой който ще ги гледа.Не съжалявам че пуснах този пост че търся някой да ми подари куче.Аз имам смелостта да поискам да ми го подарят защото знам че ще се грижа добре за него и че ще има кой да го обича.Пожелавам ти да имаш успехи в бизнеса

Ти искаш "само едно малко кученце"-,дано да сте имали опит с голямо куче.

Елена и аз ти пожелавам успех с подареното куче.Но погледни и въпроса на Робин хут..Ще се радвам наистина ако ти подарят едно каракачанско куче а не просто едно шарено.Не ме разбирай погрешно.От опита ми с кучетата съм видял толкова лоши неща от страна на хората на които съм подарявал кучета .
   Ще се радвам дори и снимки да публикуваш на каракачанчето.И дано оправдаеш силните си думи за любовта към каракачанското куче.

#1966 Потребителят е офлайн   Robin Hyt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2008 - 10:04 PM

:huh: Имаме КК, помислете за къща ако нямаме страх, деее е! :rolleyes:

#1967 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2008 - 10:04 PM

Цитат

Цитат

Цитат

браво ти след малко и кола ще искаш да ти подарят с обещанието че ще се грижиш добре за нея ;D

Ми че хората апартаменти искат да им подарят срещу гледане а аз искам само едно кученце а колкото до кола страх ме е да карам така че кола не ми трябва.
Ленче,от какво друго имаш нужда  :sos:апартаменти,коли и пари нямам нито пък каракачанки но друго ......... ;D ;D ;D
User's Signature

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg

#1968 Потребителят е офлайн   karaman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2008 - 10:05 PM

Соленаааа...  ;D ;D ;D :P ;D
[/quote]АТИ,аз не говоря запиене ,а за къпане. ;D ;D ;D :rolleyes: :rolleyes:
User's Signature

ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА!!!!!!!!

#1969 Потребителят е офлайн   elena stoqnova Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 04 May 2008 - 10:07 PM

Цитат

:huh: Имаме КК, помислете за къща ако нямаме страх, деее е! :rolleyes:

Имаме си къща спокойно.

#1970 Потребителят е офлайн   gujo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2008 - 10:08 PM

Цитат

Не се нахвърлям срещу никого а напротив г-жата срещу мен.
Вижте,това е една много голяма тема за която много може да се говори.
Аз лично като развъдчик,мислейки за моите кучета с загриженост -мисля ,че най-добрия вариант е кучетата да се продават а не подаряват.По този начин те се оценяват и гледат по-добре.Преди време подарявах и около 5 кучета трябваше да си взема обрато -защото ги изтезаваха от глад,мизерия и т.н
      С две думи:
Преди подарявах - и не се гледаха добре.
Сега продавам -и се гледат добре.Това  са факти.
Ами да ви кажа чесно аз съм по загрижен за кучетата които произвеждам  да са добре,да изглеждат добре и да са здрави.От там нататак който каквото иска да си мисли си е негова работа..
Ви е сте търговец не развъдчик ;Dдосега не сте произвели нищо хубаво и сигурно няма и да произведете ;D ;D ;DГОТОВАНЕЦ И НАГАЖДАЧ това сте вие ;D ;D ;D ;D

#1971 Потребителят е офлайн   gujo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2008 - 10:09 PM

Цитат

Стандартно -обикновено даваме малките 10-12 дни след поставяне на 1-вата бебешка ваксината.Понякога има изключения.ЗАвиси от много неща.Имаме тестове и тестваме малките.ПОнякога може да е наложи ваксините да се поставят по-рано.А ако се усъмня в усвояването на ваксината или някоя друга причина -задържам кутретата и след като реваксинирам,тогава се дават-като това го обеснявам на собствениците.

PinK^{LaDy} - от 2 до 3 месеца има разлика 30 а може и 31 дни...нали така????
Вие не давате вие продавате ;D ;D ;D

#1972 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2008 - 10:09 PM

Елена Стоянова,каракачанско кученце не мога да ви подаря,но мога българско овчарско кученце да ви подаря,живот и здраве да е само.

#1973 Потребителят е офлайн   gujo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2008 - 10:11 PM

Цитат

Цитат

Ти като имаш 50 кучета едва ли ще се грижиш по добре от един стопанин на едно куче който ще го обича и ще се грижи за него като свое дете.Направи сравнение с едно дете гледано в домашни условия с родители които го обичат и едно дете гледано в домове за сираци.

Мога скромно да кажа ,че смятам мен си за добър развъдчик.Примера ,който давате с дома за сираци ,мисля е неподходящ в случая.
  Имам само каракачански кучета и всичките те ядат храни в клас супер премиум,третират се с най-качествените препарати за външно и вътрешно обезпаразитяване.Движат се постоянно и всяка седмица се прави профилактика и дезинфекция.НА всеки 6 месеца се почистват зъби,нокти и др.А всеки месец се проверяват от личния вет.лекар на развъдника,като редовно се правят изследвания на урина,кръв,и т.н.Така,че сметнете малко и след това ми кажете дали се гледат добре.Кучетата ми живеят навън и не се измъчват вътре .Аз лично  мисля ,че не са много хората дори и с едно куче които правят всичко това.
Заповядай да го видиш очите си ако искаш.
поздрави,,

Невероятен развъдчик сте вие ;D ;D ;Dно на какво ;D ;D ;Dнека госпожата се върне в темата Българско овчарско куче и да я прегледа ;D ;D ;Dдоста неща ще и станат ясни ;D ;D ;D ;D

#1974 Потребителят е офлайн   ТИТО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2008 - 10:13 PM

Ви е сте търговец не развъдчик ;Dдосега не сте произвели нищо хубаво и сигурно няма и да произведете ;D ;D ;DГОТОВАНЕЦ И НАГАЖДАЧ това сте вие ;D ;D ;D ;D
[/quote]

Г-н анонимен страхливец от Варна най-вероятно.

Напротив,мисля че съм произвел доста хубави кучета.ЗА сигирноста на думите ви -недейте да бъдете толкова сигурен.Готованец не съм-нагаждач съм.Това е перспективно...Имам един стар приятел-бай Спас ТУНИН-неговите думи са следните:..."Един сериозен мъж трябва да се нагажда според всяка една ситуация"...така ,че успех с дерзаенето Гуджук...

ХАХХА ,така както го-жата да се върне в форума на БОК-така и в другите форуми ,пък ще и стане ясно за вас..Между другото можете да и подарите на госпожата единственото каракачанско куче което имате от нашия развъдник.И без това когато всеки ден го видите си мислите само с любов за мен.
Между другото съпругата ти ми писа на лични ,че не можеш да спите вечер -защо?

#1975 Потребителят е офлайн   elena stoqnova Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 04 May 2008 - 10:17 PM

gujo коя страница да прегледам горе долу

#1976 Потребителят е офлайн   Robin Hyt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2008 - 10:18 PM

:'( Ако може да Ви попитам, че нещо не ми е ясно. КК и БОК две породи ли са или две групи хора и според ситуациата КК/БОК?

#1977 Потребителят е офлайн   karaman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2008 - 10:20 PM

[quote author=gujo link=topic=3872.msg396794#msg396794 date=1209931904]
[quote author=ТИТО link=topic=3872.msg396767#msg396767 date=1209930994]
[quote author=elena stoqnova link=topic=3872.msg396729#msg396729 date=1209929456]
[/quote]

[/quote] Невероятен развъдчик сте вие ;D ;D ;Dно на какво ;D ;D ;Dнека госпожата се върне в темата Българско овчарско куче и да я прегледа ;D ;D ;Dдоста неща ще и станат ясни ;D ;D ;D ;D
[/quote]
[

[/quote] Ви е сте търговец не развъдчик ;Dдосега не сте произвели нищо хубаво и сигурно няма и да произведете ;D ;D ;DГОТОВАНЕЦ И НАГАЖДАЧ това сте вие ;D ;D ;D ;D
[/quote]Да нека погледне страницата на БОК В НАЧАЛОТО, само че там ТИТО Е ШАРО ;D ;D ;D
User's Signature

ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА!!!!!!!!

#1978 Потребителят е офлайн   gujo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2008 - 10:22 PM

[quote author=ТИТО link=topic=3872.msg396796#msg396796 date=1209932037]
[/quote]

Г-н анонимен страхливец от Варна най-вероятно.

Напротив,мисля че съм произвел доста хубави кучета.ЗА сигирноста на думите ви -недейте да бъдете толкова сигурен.Готованец не съм-нагаждач съм.Това е перспективно...Имам един стар приятел-бай Спас ТУНИН-неговите думи са следните:..."Един сериозен мъж трябва да се нагажда според всяка една ситуация"...така ,че успех с дерзаенето Гуджук...

ХАХХА ,така както го-жата да се върне в форума на БОК-така и в фрудите форуми ,пък ще и стане ясно за вас..Между другото можете да и подарите на госпожата единственото каракачанско куче което имате от нашия развъдник.И без това когато всеки ден го видите си мислите само с позитивни мисли за мен.
Между другото съпругата ви ми писа на лични ,че не можете да спите вечер -защо?
[/quote] Вие да не сте израстнали с СпасТунин че сте и приятели даже ;D ;D ;DВижте от първите страници та до края мненията на господин ШАРО-ТИТО ;D ;D ;D ;Dвятъра на промяната го духа господина ;D ;D ;D ;D

#1979 Потребителят е офлайн   ТИТО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2008 - 10:22 PM

elena stoqnova ,
   Не търсете ще ви кажа за какво става въпрос.
Едно време подарявах кучета защото бяха от родители  мелези/БОК-Българско овчарско куче/.ПОдарявах ги защото те и без това толкова струват-нищо.
   Но голяма е разликата след като развъждам чистопородни каракачански кучета.Те струват много .Дори са безценни.И въпреки всичко ние ги продаваме на себестойноста им...

#1980 Потребителят е офлайн   copacabana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2008 - 10:25 PM

Цитат

elena stoqnova ,
   Не търсете ще ви кажа за какво става въпрос.
Едно време подарявах кучета защото бяха от родители  мелези/БОК-Българско овчарско куче/.ПОдарявах ги защото те и без това толкова струват-нищо.
   Но голяма е разликата след като развъждам чистопородни каракачански кучета.Те струват много .Дори са безценни.И въпреки всичко ние ги продаваме на себестойноста им...

как така ги продаваш на себестойноста им след като казваш че са безценни ;D

• (335 Страници) +
  • « Първа
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема