Dog.bg Форуми : Каракачанското куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (335 Страници) +
  • « Първа
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Каракачанското куче

#3101 Потребителят е офлайн   mimo70 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 June 2008 - 11:50 PM

Петков първо питаи Веско какво трябва да ми обесни тогава лопаи

#3102 Потребителят е офлайн   Петков Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2008 - 11:52 PM

Цитат

Петков ,кое им е еднакво на тия кучета освен цвета бре.Ти кьорав ли си?Косъма ли им е еднакъв,формата на главата ли,ушите ли?Аз на никаква не се правя,аз съм си аз.такава съм си.това за изрложбите къв номер е бре,то много кучета ходят с овци,ама не всички са кк.Виж теб ако питат веднага ще ги снимаш за да има с какво да се дърляш.Кви интереси,кви пет лева.Не ме познаваш не знаеш какви са ми интересите.тия дето ме познават знаят.Не печеля и стотинка от кучета,казвам го с чиста съвест.Не си изхранвам и семейството с кучета.Доволен ли си.И нещо друго не псувай ей,не ти отива

Нямам време да ти помествам и други снимки на твоето куче.
Каква форма на главата определи в анфас, да не си им скубала от космите ?

Та ти си станала по експерт от експертите - по снимка ги определяш вече.
Що не те направят един виртуален съдия?
Както и виртуално си пасеш и оФците.

Айде пътувай-губиш ми времето с иезуитските си извъртания.

User's Signature

История на Българите - http://www.youtube.c...JBu7VnjWaQ&NR=1
Изберете Българското !

#3103 Потребителят е офлайн   Петков Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2008 - 11:53 PM

Цитат

Петков първо питаи Веско какво трябва да ми обесни тогава лопаи

Аз нямам въпроси към него-ти задаваш въпросите.
User's Signature

Изберете Българското !

#3104 Потребителят е офлайн   barsa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2008 - 11:58 PM

[quote author=dandi link=topic=3872.msg422994#msg422994 date=1212875048]
Петков ,кое им е еднакво на тия кучета освен цвета бре.Ти кьорав ли си?Косъма ли им е еднакъв,формата на главата ли,ушите ли?Аз на никаква не се правя,аз съм си аз.такава съм си.това за изрложбите къв номер е бре,то много кучета ходят с овци,ама не всички са кк.Виж теб ако питат веднага ще ги снимаш за да има с какво да се дърляш.Кви интереси,кви пет лева.Не ме познаваш не знаеш какви са ми интересите.тия дето ме познават знаят.Не печеля и стотинка от кучета,казвам го с чиста съвест.Не си изхранвам и семейството с кучета.Доволен ли си.И нещо друго не псувай ей,не ти отива
[/quoteКакто и много кучета дето ходят по изложбите на БОК но те не са б.о.кучета  и защо на черното винаги викате бяло-прекалявате вече  ти не виждашли че и трите кучета са като една капка вода или това неви оттърва

#3105 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2008 - 12:00 AM

Цитат

Цитат

Нямам време да ти помествам и други снимки на твоето куче.
Каква форма на главата определи в анфас, да не си им скубала от космите ?

Та ти си станала по експерт от експертите - по снимка ги определяш вече.
Що не те направят един виртуален съдия?
Както и виртуално си пасеш и оФците.

Айде пътувай-губиш ми времето с иезуитските си извъртания.

Не си изпускай нервите бре,как си паса овците си е моя работа,помествай снимки каквито искаш и се излагай като кифладжия колкото искаш.Тези на твоята снимка ти говоря,те в анфас ли са?Това другото ми е близо и съм го виждала безброй пъти.Не ми трябват снимки.Не съм експерт,нямам и претенции,но не съм и без очи.Съдии има достатъчно гледам и много са компетентни.Как си паса овцете ела и виж,ама да не търсим носилка да те носим,щото гледам слаба ти е психиката.За къде да пътувам бре, ;DТи губиш времето на доста народ знаеш ли

#3106 Потребителят е офлайн   Петков Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2008 - 12:04 AM

Както и много кучета дето ходят по изложбите на БОК но те не са б.о.кучета  и защо на черното винаги викате бяло-прекалявате вече  ти не виждашли че и трите кучета са като една капка вода или това неви оттърва.

Барса,

Не им оттърва, защото цялата им каракачанска кула е изградена от лъжи и ще рухне в един миг.
И плюят в собственната си паница.
Те отдавна казват на черното бяло и обратното в името на далаверата.

И в случая си вкара автогол-не намери с точните кучета с които да си излее преливащата злоба.
Оказа че същото куче - третата еднаква капка е в нейното стадо.
Прости им Господи ! Те не са виновни ! Сребърниците ги подлъгват.
User's Signature

Изберете Българското !

#3107 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2008 - 12:07 AM

[quote author=barsa link=topic=3872.msg423007#msg423007 date=1212875938]
[/quoteКакто и много кучета дето ходят по изложбите на БОК но те не са б.о.кучета  и защо на черното винаги викате бяло-прекалявате вече  ти не виждашли че и трите кучета са като една капка вода или това неви оттърва
[/quote]Като не са БОК,що не им го каже някой на хората ,че не са БОК?За да не изгори някой развъдчик дето им го е продал за такова.А кучетата щом са еднакви за вас добре,за мен и трите са различни.На мен какво да ми оттърва,нито едно от тия кучета не е мое,нито ме интересува,а и нито едно от тия кучета не е породно

#3108 Потребителят е офлайн   mimo70 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2008 - 12:07 AM

петков аз нямам въпроси към никои спри ити да занимаваш със твоето бесхаберие хора които разбират от ККили БОК няма значение всички те разбраха че си въздух

#3109 Потребителят е офлайн   Taro-68 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2008 - 12:11 AM

Що не са спрете бре хора???Не искам да вземам страна в спора ви щото познавам и уважавам и двете страни.Е не всички ,ама поне осемдесет процента от тях ито лично!
    Що не ми кажете от тез дето познавам,колко от вас забогатяха от кучета,щото все за някаква далавера говорите??

#3110 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2008 - 12:15 AM

Цитат

Що не са спрете бре хора???Не искам да вземам страна в спора ви щото познавам и уважавам и двете страни.Е не всички ,ама поне осемдесет процента от тях ито лично!
     Що не ми кажете от тез дето познавам,колко от вас забогатяха от кучета,щото все за някаква далавера говорите??

Аз ще спра,и не се заяждам с никой.Петков ги почва тия спорове с подигравките,с това повтаряне във всеки пост на едно и също-цисти каракаченски и т.н.

#3111 Потребителят е офлайн   Петков Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2008 - 12:19 AM

Цитат

Цитат

Аз ще спра,и не се заяждам с никой.Петков ги почва тия спорове с подигравките,с това повтаряне във всеки пост на едно и също-цисти каракаченски и т.н.

Аз също спирам, г-жо Данди.
Но нека да има взаимно уважение и към животните-поне те с нищо не са виновни.
И към хората.

Лека нощ на всички !
User's Signature

Изберете Българското !

#3112 Потребителят е офлайн   mimo70 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2008 - 12:20 AM

Веско моите уважения но що не питаш тоя въздох дето го е ят на един алопа наред колко чобански кучета е видял или само през фотоапарата си :huh:

#3113 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2008 - 12:26 AM

Цитат

Както и много кучета дето ходят по изложбите на БОК но те не са б.о.кучета  и защо на черното винаги викате бяло-прекалявате вече  ти не виждашли че и трите кучета са като една капка вода или това неви оттърва.

Барса,

Не им оттърва, защото цялата им каракачанска кула е изградена от лъжи и ще рухне в един миг.
И плюят в собственната си паница.
Те отдавна казват на черното бяло и обратното в името на далаверата.

И в случая си вкара автогол-не намери с точните кучета с които да си излее преливащата злоба.
Оказа че същото куче - третата еднаква капка е в нейното стадо.
Прости им Господи ! Те не са виновни ! Сребърниците ги подлъгват.
Автогол ;D ;D ;DКучето нито е мое,нито е с моето стадо.Ама ще питам тоя от който е взето от къде точно е.Може да е роднина на тия дето ти си снимал.И нали твърдяхте,че овчарите видите ли плодят кучетата си безразборно,както им падне,те затова тоя Гольо са го скопили сигурно,щото е баш кучето.

#3114 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2008 - 12:29 AM

Цитат

Цитат

Цитат

Аз също спирам, г-жо Данди.
Но нека да има взаимно уважение и към животните-поне те с нищо не са виновни.
И към хората.

Лека нощ на всички !
Извинявам се,Г-н Петков (за предния пост)уважавам животните и за това ги гледам,от тях,че се става гърбат,не богат,добре е известно на всички.И нито едно куче не е виновно,че някой е решил да си прави експерименти с него

#3115 Потребителят е офлайн   karaman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2008 - 12:33 AM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Петков, прекаляваш от всякаде.

Замисли се малко. :huh: :huh:
Най скоро време като се нароят още няколко клуба БОК, ТИ  към кои ще се причислиш.
До преди две години си имал КК , А ПОСЛЕ СА СТАНАЛИ  БОК. ;D ;D

Хайде, вземи се спри.

Дръж се ти .
Кучетата си били винаги  и ще бъдат Български.

Аз не членувам в никой клуб. Вие му мислете.
Че вашите клубове станаха повече от кучетата ви.
И събрахте изметта от предателите.

Ако не ви харесват ФАКТИТЕ, и продължавате да омаловажавате труда
на останалите колеги, защото те са решили да определят кучето си
като БЪЛГАРСКО-(защото то наистина е такова) ,просто имайте уважението към останалите.
Негативната ви енергия се отразява като в огледало и се връща при вас.
Знаете че само идеални и чисти кучета няма и  в двата лагера.
Работете върху това , а не гледайте в купичката на другите.

Петков, върни се назад , и прочети във форума , че само ти повдигаш тоя глупав въпрос  ; КК или БОК . Толкова години няма отговор.Кое те кара да мислиш , че сега ще се появи отговора.
Само плюеш , а не даваш никакво предложение.
Не можеш ли да разбереш, че не става дума за кучета, а за лични интереси.
Кой е казал че в БОК няма хубави кучета.
Поне от три месеца ТИ гледаш в нашата купичка.

Затова ти писах малко да се спреш.

Карамане,

Уважавам те и се учудих че пишеш така.

Разбери, не гледам във вашата купичка.Защото тази купичка е обща-кучето е едно.
От това страдат кучетата.
Напротив предлагал съм преди да се спре и се започне диалог в който двете страни да се уважават.
Първите опити бяха и още преди да се затвори форума за дълго време.
След два дни отново е същото .
Именно заради далаверата някои хора не са съгласни на добри отношения,
защото това не е в интереса на финикииските им приходи.

Факт е че тези индивиди бяха пренудени да направят компромис със съвестта си ,
и да прегърнат един ПРЕДАТЕЛ , като росен шаров титов,
който до вчера правеще филми за мелезите им китанови.

Тази прегръдка, не ти ли прилича на Юдейска-ДАЛАВЕРАТА Е ВАЖНА !!!

Петков , аз също много уважавам хора които защитават своите идеи.
Наистина прочетох за твоя призив за обединение.
Градски, нищо няма да се промени. Обединението е един мираж.В момента има два БОК ,а тия дни сигурно ще станат и повече.Те хората помежду си не могат да се разберат ,пък камоли с други.
При нас положението е малко по сложно.За предателите си много прав.Предателите осраха всичко .Наистина прегръдката се оказа  юдейска.С тяхните болни амбиции за сваляне на БРФК и голямата им алчнотия стигнахме до тук. Мисля че отстранихме тумора до някъде  .Яд ме само за Данди,Стартера,Абориген и др. които не знаят истината , а ги защитават.

Лично аз нямам никакви проблеми с хора които защитават идеята БОК.
Никой не печели от този спор.Имаме си достатъчно вътрешни проблеми.
User's Signature

ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА!!!!!!!!

#3116 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2008 - 12:37 AM

Ами кажи я истината бре Карамане,да я чуем та да видим кой ще защитаваме

#3117 Потребителят е офлайн   barsa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2008 - 12:41 AM

[quote author=dandi link=topic=3872.msg423014#msg423014 date=1212876468]
[quote author=barsa link=topic=3872.msg423007#msg423007 date=1212875938]
[/quote]Като не са БОК,що не им го каже някой на хората ,че не са БОК?За да не изгори някой развъдчик дето им го е продал за такова.А кучетата щом са еднакви за вас добре,за мен и трите са различни.На мен какво да ми оттърва,нито едно от тия кучета не е мое,нито ме интересува,а и нито едно от тия кучета не е породно
[/quote]Той в България всеки втори стана развъдчик -пък и защо трябва да обиждаш хората дето са пропътували стотици км да отидат на изложби за да си ги покажаттова имат на това се радват но нито един сериозен кучкар неби си взел приплоди тях-такива има и при ваз и при нас но ситото ги отсява.И ДАНДИ за тия кучета дето пишеши разказваш легенди отдавна ги няма разбери комунистите ги избиха през 70;80г.Това дето го показваш смяташ ли че са от тия кучета а.... това в момента са мангии  и запомни едно -ИЛИ ИМА КУЧЕ ИЛИ НЯМА КУЧЕ-и с тига излиза с номера работно куче и един пекинез може да се направи работен всичко зависи от кой го учи-слаб тренойр слаб отбор и обратното

#3118 Потребителят е офлайн   mimo70 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2008 - 12:42 AM

Карамане оставаи въздоха да се носи  .Лека нощ на всички тарикат кучкари :huh:

#3119 Потребителят е офлайн   karaman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2008 - 12:58 AM

Цитат

Ами кажи я истината бре Карамане,да я чуем та да видим кой ще защитаваме

Данди, не искам да влизам в спор с теб.
Попитай РОСЕНЧУ как направи изложбата в София 2007г.Фактурите от каде излязоха, парите на кого бяха приведени,фактури за расходи няма и данаците за кого  останаха.И тази година дали е било същото.
Ако искаш не пиши отговора във форума.
User's Signature

ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА!!!!!!!!

#3120 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2008 - 09:13 AM

Барса,не обиждам хората пропътували км за да заведат любимците си на изложба.Тене са виновни.Не са виновни и кучетата.Виновни са тия които са произвели кучета като поместените,кучета в които нищо от Българското куче не е останало.И Барса,вярно е че бяха избити много кучета по онова време,но не всички.Останаха и от тях,при нас скриха доста.Това дето го показвам,се доказва всеки ден и или става Куче или го подарявам на някой.На няколко пъти ,вече се случва да подарявам най красивите кучета,които като ги гледаш ти пълнят сърцето с външния си вид,обаче сърце нямат.Виж пак ще спомена рабатно,но няма как.При нас на тия четириногите им се налага почти ежедневно да се спречкват с мечката ,от ранна възраст.Вълци по малко има,но и тях ги има.Покажат ли че са мангии и нямат куража да защитават поверената им стока се отстраняват.Пекинез може да е работен "свидетел",но не и да пази.Виж аларма да вдига става.Но това не стига и невярвам да оцелее дълго.При нас и от овчарските не оцеляват всички.Прекалено смелите и глупави кутраци не оцеляват за съжаление,защото мечката е сериозно животно.Треньо ра при нас е много сериозен и отбора ни е силен.Барса ,жалко е че мислиш че всички днешни кучета са мангии.Легенди има и днес.Безценни.

• (335 Страници) +
  • « Първа
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни