Каракачанското куче
Публикувано: 07 June 2008 - 11:52 PM
Цитат
Нямам време да ти помествам и други снимки на твоето куче.
Каква форма на главата определи в анфас, да не си им скубала от космите ?
Та ти си станала по експерт от експертите - по снимка ги определяш вече.
Що не те направят един виртуален съдия?
Както и виртуално си пасеш и оФците.
Айде пътувай-губиш ми времето с иезуитските си извъртания.
Публикувано: 07 June 2008 - 11:53 PM
Цитат
Аз нямам въпроси към него-ти задаваш въпросите.
Публикувано: 07 June 2008 - 11:58 PM
Петков ,кое им е еднакво на тия кучета освен цвета бре.Ти кьорав ли си?Косъма ли им е еднакъв,формата на главата ли,ушите ли?Аз на никаква не се правя,аз съм си аз.такава съм си.това за изрложбите къв номер е бре,то много кучета ходят с овци,ама не всички са кк.Виж теб ако питат веднага ще ги снимаш за да има с какво да се дърляш.Кви интереси,кви пет лева.Не ме познаваш не знаеш какви са ми интересите.тия дето ме познават знаят.Не печеля и стотинка от кучета,казвам го с чиста съвест.Не си изхранвам и семейството с кучета.Доволен ли си.И нещо друго не псувай ей,не ти отива
[/quoteКакто и много кучета дето ходят по изложбите на БОК но те не са б.о.кучета и защо на черното винаги викате бяло-прекалявате вече ти не виждашли че и трите кучета са като една капка вода или това неви оттърва
Публикувано: 08 June 2008 - 12:00 AM
Цитат
Цитат
Нямам време да ти помествам и други снимки на твоето куче.
Каква форма на главата определи в анфас, да не си им скубала от космите ?
Та ти си станала по експерт от експертите - по снимка ги определяш вече.
Що не те направят един виртуален съдия?
Както и виртуално си пасеш и оФците.
Айде пътувай-губиш ми времето с иезуитските си извъртания.
Публикувано: 08 June 2008 - 12:04 AM
Барса,
Не им оттърва, защото цялата им каракачанска кула е изградена от лъжи и ще рухне в един миг.
И плюят в собственната си паница.
Те отдавна казват на черното бяло и обратното в името на далаверата.
И в случая си вкара автогол-не намери с точните кучета с които да си излее преливащата злоба.
Оказа че същото куче - третата еднаква капка е в нейното стадо.
Прости им Господи ! Те не са виновни ! Сребърниците ги подлъгват.
Публикувано: 08 June 2008 - 12:07 AM
[quote author=dandi link=topic=3872.msg422994#msg422994 date=1212875048]
Петков ,кое им е еднакво на тия кучета освен цвета бре.Ти кьорав ли си?Косъма ли им е еднакъв,формата на главата ли,ушите ли?Аз на никаква не се правя,аз съм си аз.такава съм си.това за изрложбите къв номер е бре,то много кучета ходят с овци,ама не всички са кк.Виж теб ако питат веднага ще ги снимаш за да има с какво да се дърляш.Кви интереси,кви пет лева.Не ме познаваш не знаеш какви са ми интересите.тия дето ме познават знаят.Не печеля и стотинка от кучета,казвам го с чиста съвест.Не си изхранвам и семейството с кучета.Доволен ли си.И нещо друго не псувай ей,не ти отива
[/quoteКакто и много кучета дето ходят по изложбите на БОК но те не са б.о.кучета и защо на черното винаги викате бяло-прекалявате вече ти не виждашли че и трите кучета са като една капка вода или това неви оттърва
[/quote]Като не са БОК,що не им го каже някой на хората ,че не са БОК?За да не изгори някой развъдчик дето им го е продал за такова.А кучетата щом са еднакви за вас добре,за мен и трите са различни.На мен какво да ми оттърва,нито едно от тия кучета не е мое,нито ме интересува,а и нито едно от тия кучета не е породно
Публикувано: 08 June 2008 - 12:11 AM
Що не ми кажете от тез дето познавам,колко от вас забогатяха от кучета,щото все за някаква далавера говорите??
Публикувано: 08 June 2008 - 12:15 AM
Цитат
Що не ми кажете от тез дето познавам,колко от вас забогатяха от кучета,щото все за някаква далавера говорите??
Публикувано: 08 June 2008 - 12:19 AM
Цитат
Цитат
Аз също спирам, г-жо Данди.
Но нека да има взаимно уважение и към животните-поне те с нищо не са виновни.
И към хората.
Лека нощ на всички !
Публикувано: 08 June 2008 - 12:26 AM
Цитат
Барса,
Не им оттърва, защото цялата им каракачанска кула е изградена от лъжи и ще рухне в един миг.
И плюят в собственната си паница.
Те отдавна казват на черното бяло и обратното в името на далаверата.
И в случая си вкара автогол-не намери с точните кучета с които да си излее преливащата злоба.
Оказа че същото куче - третата еднаква капка е в нейното стадо.
Прости им Господи ! Те не са виновни ! Сребърниците ги подлъгват.
Публикувано: 08 June 2008 - 12:29 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Аз също спирам, г-жо Данди.
Но нека да има взаимно уважение и към животните-поне те с нищо не са виновни.
И към хората.
Лека нощ на всички !
Публикувано: 08 June 2008 - 12:33 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Замисли се малко. :huh: :huh:
Най скоро време като се нароят още няколко клуба БОК, ТИ към кои ще се причислиш.
До преди две години си имал КК , А ПОСЛЕ СА СТАНАЛИ БОК. ;D ;D
Хайде, вземи се спри.
Дръж се ти .
Кучетата си били винаги и ще бъдат Български.
Аз не членувам в никой клуб. Вие му мислете.
Че вашите клубове станаха повече от кучетата ви.
И събрахте изметта от предателите.
Ако не ви харесват ФАКТИТЕ, и продължавате да омаловажавате труда
на останалите колеги, защото те са решили да определят кучето си
като БЪЛГАРСКО-(защото то наистина е такова) ,просто имайте уважението към останалите.
Негативната ви енергия се отразява като в огледало и се връща при вас.
Знаете че само идеални и чисти кучета няма и в двата лагера.
Работете върху това , а не гледайте в купичката на другите.
Петков, върни се назад , и прочети във форума , че само ти повдигаш тоя глупав въпрос ; КК или БОК . Толкова години няма отговор.Кое те кара да мислиш , че сега ще се появи отговора.
Само плюеш , а не даваш никакво предложение.
Не можеш ли да разбереш, че не става дума за кучета, а за лични интереси.
Кой е казал че в БОК няма хубави кучета.
Поне от три месеца ТИ гледаш в нашата купичка.
Затова ти писах малко да се спреш.
Карамане,
Уважавам те и се учудих че пишеш така.
Разбери, не гледам във вашата купичка.Защото тази купичка е обща-кучето е едно.
От това страдат кучетата.
Напротив предлагал съм преди да се спре и се започне диалог в който двете страни да се уважават.
Първите опити бяха и още преди да се затвори форума за дълго време.
След два дни отново е същото .
Именно заради далаверата някои хора не са съгласни на добри отношения,
защото това не е в интереса на финикииските им приходи.
Факт е че тези индивиди бяха пренудени да направят компромис със съвестта си ,
и да прегърнат един ПРЕДАТЕЛ , като росен шаров титов,
който до вчера правеще филми за мелезите им китанови.
Тази прегръдка, не ти ли прилича на Юдейска-ДАЛАВЕРАТА Е ВАЖНА !!!
Петков , аз също много уважавам хора които защитават своите идеи.
Наистина прочетох за твоя призив за обединение.
Градски, нищо няма да се промени. Обединението е един мираж.В момента има два БОК ,а тия дни сигурно ще станат и повече.Те хората помежду си не могат да се разберат ,пък камоли с други.
При нас положението е малко по сложно.За предателите си много прав.Предателите осраха всичко .Наистина прегръдката се оказа юдейска.С тяхните болни амбиции за сваляне на БРФК и голямата им алчнотия стигнахме до тук. Мисля че отстранихме тумора до някъде .Яд ме само за Данди,Стартера,Абориген и др. които не знаят истината , а ги защитават.
Лично аз нямам никакви проблеми с хора които защитават идеята БОК.
Никой не печели от този спор.Имаме си достатъчно вътрешни проблеми.

ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА!!!!!!!!
Публикувано: 08 June 2008 - 12:37 AM
Публикувано: 08 June 2008 - 12:41 AM
[quote author=barsa link=topic=3872.msg423007#msg423007 date=1212875938]
[quote author=dandi link=topic=3872.msg422994#msg422994 date=1212875048]
[/quote]Като не са БОК,що не им го каже някой на хората ,че не са БОК?За да не изгори някой развъдчик дето им го е продал за такова.А кучетата щом са еднакви за вас добре,за мен и трите са различни.На мен какво да ми оттърва,нито едно от тия кучета не е мое,нито ме интересува,а и нито едно от тия кучета не е породно
[/quote]Той в България всеки втори стана развъдчик -пък и защо трябва да обиждаш хората дето са пропътували стотици км да отидат на изложби за да си ги покажаттова имат на това се радват но нито един сериозен кучкар неби си взел приплоди тях-такива има и при ваз и при нас но ситото ги отсява.И ДАНДИ за тия кучета дето пишеши разказваш легенди отдавна ги няма разбери комунистите ги избиха през 70;80г.Това дето го показваш смяташ ли че са от тия кучета а.... това в момента са мангии и запомни едно -ИЛИ ИМА КУЧЕ ИЛИ НЯМА КУЧЕ-и с тига излиза с номера работно куче и един пекинез може да се направи работен всичко зависи от кой го учи-слаб тренойр слаб отбор и обратното
Публикувано: 08 June 2008 - 12:58 AM
Цитат
Данди, не искам да влизам в спор с теб.
Попитай РОСЕНЧУ как направи изложбата в София 2007г.Фактурите от каде излязоха, парите на кого бяха приведени,фактури за расходи няма и данаците за кого останаха.И тази година дали е било същото.
Ако искаш не пиши отговора във форума.

ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА!!!!!!!!
Публикувано: 08 June 2008 - 09:13 AM