Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Карамане,на предишния семинар не бях ,защото бях на работа.Кой какво осрал и осмърдял тепърва ще се разбере.Мойто село Карамане,не си го давам за никое друго място,пък било то и най модерното,най богатото и каквото се сетиш още най.Разстоянието......за мерака разстоянието не е пречка,пречка е времето дето все не ми стига,за да ида там където ми се ще.За поканите,аз нямам такава,а и бяха поканени всички желаещи тук във форума ако си спомняш.Имаше доста хора които не са членове на никаква организация,асоциация и т.н.На тях кой ли им е пратил покани.И като не съм в час ,светни ме та да си имам хал хабер и да не се излагам поне.Карамане,аз не съм от сръдливите не бой се.
Данди, я остави смръдливите и сръдливите ами раздухай за кво става дума, щото аз ма бяха пратили на заточение и изгубях връзката.
Къв е тоз семинар, кво сте разисквали на него. дай малко информация за балъците кат меня.
Разисквали сме кучето и нищо друго. :blink:
ами анджег де.
аз за кучето питам.
кво разисквахте?
Много неща.Например цветовете ,като почнеш от почти бялото с едва забележими петна и стигнеш до катранено черно.Типове,като почнеш от Шаро Пепелян и стигнеш до Триградския Мечо.И затова дали си заслужава,кучета различни по цвят от черно белия да бъдат загубени като кръв, и поради тази и други причини да се загуби най ценното-характера и работните качества на тия кучета.Такива неща....
ами хубо де. сичко туй е много интересно, ма ти само нахвърляш за квой ставало дума.
разкажи за коментарите
например - може ли да бъде кк с бял цвят. ако може или ако пък не може, защо.
може ли да й черно и също - защо, ако може или пък не може.
колко са типовете и как са са образували.
защо са коментира въпрос за цвят различен от черно белия. нали те не са само черно бели.
и още нещо - ако приказваме за черно-бели, трябва да се каже и за бяло-черни. квай е разликата и от кво са определя.
ква й връзката мужду характер и работни качества и цвета, щом като сте правили подобен коментар.
разкажи малко, моля та :blink: