Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Аз за лов и куче не знам ... там все съм си мислел, че пише за сетери и ягдтериери, не знам дали това има толкова голямо значение. Списанията за кучета не са толкова много, че ако искаш да публикуваш нещо да подбираш. Бюлетините на Агроинститута и на Ветеринарния уни не са пък никак достъпни. Мислех си обаче, че спокойно могат да се качат в нет-а все пак е 21 век, има сайт наречен "Портал за каракачанското куче", може и на други места да се качи. Ако някой беловлас дядо, който му е интересно да чете, ама не знае как да си отвори компутера винаги ше се намери внук дето да му го принтира... Научни или научно-популярни доклади, разработки и или изследвания, трябва да са достъпни все пак не обсъждаме ракети...
Любопитно ми е като излезат от мода тия кучета, кво ли ше стане... тогава сигурно ще се появат всички разработки .... ама няма да има кой да чете ;)
оу, що си откраднала гащите на Вожда. :angry:
той затуй сигур не смей да са покажи тука ;D
те тез гащи с маскировъчен цвят ли са, че малко кафенеят или просто Вожда са й пооакал. акой второто таман по лесно ша му фанат вонята :yahoo:
а-а-а-а не е вярно !!!
кучатта свикват на лайна.
че чак и започват да ги заобичват като деликатес.