Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Аз каквото трябваше направих.Щом си решила така
Карамане, слушая ся кво шти кажа.
Остай дандито на мира. Тя ми са види свясно момиче, само дето й малко неорентирана (данди, извинявай, не ща да та обидя).
Ти по-добре ми кажи една друга работа.
Казаха ми, че преди време една много свясна жена и един много свестен мъж, истински учени, ви напраяли предложение за нещо, дето много ша ви помогне с породата. Обаче по време на срещата, според думите им, някакав психопат от ваште скочил и започнал да ги сече постоянно и ората си тръгнали.
Кажи ми вярно лий туй нещо и кой от ваште засра тъй наистина научните неща.
не ми удобно да питам външни хора. те безтуй са ядосани, че са ви уйдисали и някакъв "луд" буквално ги отказал.
Илде ,това дето пишеш се случи в С.Загора на ОС в ТРАКИЙСКИЯ . 2004 или 2005г. след СЛИВЕНСКОТО ИЗЛОЖЕНИЕ отидохме всички в С. ЗАГОРА. На ОС имаше и гости - мъж и жена.След твоя въпрос тази вечер им научих имената.ВТОРИ път пишеш за това нещо,явно ги познаваш.
Гостите предложиха да направят ДНК тестове на синволична цена. Предложението беше много изгодно-около 30лв. на куче.Обясниха как точно ще стане това за да не плащаме цялата цена на ДНК.
В един момент ВЕНЕЛИН ДИНЧЕВ като подскочи ; НИЕ МОЖЕМ ДА СИ ПЛАТИМ , ТО НЕ МОЖЕЛО ДА СТАНЕ ТАКА и др от този род .Всички се спогледахме и не можехме да повярваме.Хората дойдоха да помогнат , а в един момент станаха врагове.И гостите останаха изумени и си тръгнаха. Тази вечер като им научих званията и имената разбрах каква услуга ни е направил нашия ВИДЕН УЧЕН.
Карамане,след тази публикация и аз останах изумена в интерес на истината.Първо нещо започна да ме гложда,абе Динчев в качеството си на какъв ще гони хора дошли да правят почти безплатни ДНК тестове.Той нито е бил в управителния съвет ,още по малко председател,та той да решава.И като е станало така,защо тогавашния председател не е изгонил него.Та реших да разпитам и други хора,които са присъствали на това събрание.Ама те друго ми казаха.Казаха,че въпросните Сотиров и Гичева(дори името и не било точно Гичева) са говорили за ДНК или по точно са разяснявали що е то ДНК,но не са предлагали,тестове,защото на онзи етап-2004,това дори е било технически невъзможно.Та Карамане сигурен ли си в това дето публикуваш? Да не се окаже клевета.
Данди, радвам се че си започнала да питаш.Пиша абсолютно сериозно.
Динчев не ги е гонил в дирекния смисъл на думата.Той просто не им даваше да се изкажат нормално.
След СЛИВЕН ..............
Светлин и АТИЛА БЯХА НА ПРЕПОДАВАТЕЛСКОТО МЯСТО като председател и зам. пред.
Пред тях до прозореца седеше Динчев . Аз бях зад него , а зад мен седеше Сидер. Гостите седяха до вратата.
Започна събранието и госта помоли да им се даде думата на тях, защото госпожата щяла да пътува и бързала.
Повреме на тяхното изказване Динчев постоянно ги прекъсваше .Когато се заговори за парите, че те ще помогнат,РЕАЛНАТА ЦЕНА БИЛА МНОГО ВИСОКА НО ТЕ ЩЕ Я НАПРАВЯТ ЗА 30-40ЛВ Динчев признесе още една култова фраза ; НИЕ СЪЩО МОЖЕМ ДА СИ ПЛАТИМ.
След тази изцепка всички изтръпнаха.Атила не знаеше какво да каже.Никой не можеше да повярва.Опитаха със СВЕТЛИН малко да го възпрът но нямаше никакъв ефект.
Спорет теб Данди защо Динчев каза; НИЕ СЪЩО МОЖЕМ ДА СИ ПЛАТИМ щом не е ставало дума за заплащане на ДНК.
Още нещо; Сидер предложи Динчев да влезе в УС но той отказа с думите;Аз мога да бъда по полезен когато съм отстрани и помагам.На Сидер не му хареса отговора и го обвини че само се дърпа и не изка да поеме отговорност.
Аз разбрах на ОС НА КОЕТО И ТИ ПРИСЪСТВА защо тогава е отказал. Помниш ли ; АЗ МОГА ДА БЪДА САМО ПРЕДСЕДАТЕЛ И НИЩО ДРУГО В ТАЗИ ОРГАНИЗАЦИЯ.
Относно истината;Провери назад в форума как др Вучков отговори на моя въпрос;КАК ГЛАСУВА ОС ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НА ДИНЧЕВ ДА СЕ ПРЕХВЪРЛЯТ ВСИЧКИ ПРАВА И СУБСИДИИ НА БФК. Ти беше там . Ти знаеш истината.
Аз имена на гостите не съм писал.