Каракачанското куче
Публикувано: 02 July 2008 - 11:48 AM
Цитат
Уплашихми Касеопейка и тя избяга :'(
ама тиквяници с нас тиквяници :angry:
Не бе, може да е утишла да разчита татуировката.
Публикувано: 02 July 2008 - 11:53 AM
Публикувано: 02 July 2008 - 11:56 AM
Цитат
Публикувано: 02 July 2008 - 11:57 AM
Цитат
Цитат
Публикувано: 02 July 2008 - 12:00 PM
ше минавам на цвик (откъде да го намеря???)
Публикувано: 02 July 2008 - 12:03 PM
Цитат
от мандраджиите.
те сегашните каракачани от чобани станаха мандраджии, само тука нашите "българи" искат зорлян да им внушат, че кучето каракачанско.
Публикувано: 02 July 2008 - 12:04 PM
Цитат
как бе!
то твойто куче, толкоз история има в погледа му (според Отговоринка по селекцията ;D)...
от де мислиш дошла - или от много учене или от много хапчета :yahoo:
Публикувано: 02 July 2008 - 12:06 PM
Грешки стават всякакви, мойта кучка е кавказка / поне за такава я взех/. Пък и първа пумиярка да е - моя си е. Това за номерчето го казах, понеже за първи път виждам и чувам за такова нещо /никога не съм си търсила животно с родословие, винаги съм си взимала животно, което ми харесва/
Тъй и тъй съм ви се намешала в темата, поне да покажа "стопанина" - вече е на 9г. и малката я взех заради него - да живне малко покрай нея, защото напоследък се отдава на мързел прекалено много

А ето и една с любимата играчка - котаракът Бегемот

Публикувано: 02 July 2008 - 12:09 PM
Цитат
Грешки стават всякакви, мойта кучка е кавказка / поне за такава я взех/. Пък и първа пумиярка да е - моя си е. Това за номерчето го казах, понеже за първи път виждам и чувам за такова нещо /никога не съм си търсила животно с родословие, винаги съм си взимала животно, което ми харесва/
Тъй и тъй съм ви се намешала в темата, поне да покажа "стопанина" - вече е на 9г. и малката я взех заради него - да живне малко покрай нея, защото напоследък се отдава на мързел прекалено много

Каси, пак - Да ти е жива и здрава и ако е кавказка (а и без тату явно е...) приготви се голяяяяямо чистене на косми!!!! ;)
Публикувано: 02 July 2008 - 12:12 PM
Цитат
Цитат
как бе!
то твойто куче, толкоз история има в погледа му (според Отговоринка по селекцията ;D)...
От учене Илдич само зубрене и залягане над книгите и хартиите (особено тоалетната такава)...
Исторически погледнато за нейните година и три месеца е направо полвин доцент- ДОЦ. ;)
Публикувано: 02 July 2008 - 12:12 PM
Цитат

Ха така, Звездичке !
Няма да ни се връзваш.
Наистина малко си пообъркала темата, но няма проблем.
Не съм модератор, ама ако питаш меня пиши си спокойно, питай, разказвай.
Се ша са намерят умници да ти отговарят
Да са ти живи и здрави кучовците.
Публикувано: 02 July 2008 - 12:16 PM
Публикувано: 02 July 2008 - 12:31 PM
Цитат
Цитат
как бе!
Ама вии още не знаете че вече премахват скенерите които разчитат имплантираните подкожни чипове
за номера на породата "Тарикатски Молос" (Циста каракацанка).
Сега "Отговорника по селекцията" предложил скенер на зеницата. :->)
Скенираш и направо излиза от принтера в PDF формат историята му.
Боогата история показваща на клип още през 16 век как първите каракацани минават през обезпаразителната яма на митница Кулата;D