Dog.bg Форуми : Каракачанското куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (335 Страници) +
  • « Първа
  • 208
  • 209
  • 210
  • 211
  • 212
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Каракачанското куче

#4181 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 24 August 2008 - 07:51 PM

Цитат

Кажи Ванко кога и от кого е и ще ти кажа.
Иначе всеко пале можеш да набедиш за каракачанско и никой не може да каже нищо.
Кажи на кого е, кога е родено, от кой родители и да ти кажа.

А ти предварително ще кажеш ли защо си махна кучето, елитното?
Кучето е от Развъдник ЗА АВТЕНТИЧНИ КАРАКАЧАНСКИ КУЧЕТА ТИТО-било по костенските кучета ;D ;D ;DМойте кучета ги махнах щото имам съмнения че са мелези,нещо друго да те интересува

#4182 Потребителят е офлайн   remzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:http://www.harunyahya.com/bulgarian/

Публикувано: 24 August 2008 - 07:52 PM

Цитат

Цитат

Защо не ги оставите да се доизкажат трийте това само което е тъпо и то е относно религия и тем подобни Не смятате ли че ние тук в България имаме куче което не се знае какво е БОК Каракачанка или мелез между бернари нюфове хрътки и .... Защо го правим така  :huh:

Не могат да бъдат оставени да се доизкажат при условие, че менторите възприемат формата, но не и съдържанието.

ей sikidjiya всеки образовен може да коментира, но и най простия може да каже нещо умно
то се видя че дипломите на всички са купени ;D
а и от породи които разбират се броят на пръсти ;D

#4183 Потребителят е офлайн   Kery Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2008 - 08:13 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Защо не ги оставите да се доизкажат трийте това само което е тъпо и то е относно религия и тем подобни Не смятате ли че ние тук в България имаме куче което не се знае какво е БОК Каракачанка или мелез между бернари нюфове хрътки и .... Защо го правим така  :huh:

Не могат да бъдат оставени да се доизкажат при условие, че менторите възприемат формата, но не и съдържанието.

Абе нещо не ми излизат постовете но нейсе ...
Моите родители са от Видинско и там дядо и баба са гледали навремето над 150 овце но не са гледали каракацанки ами псета от тея дет пазят овцете Говоря за времето преди 1944г Е те не са власи дядо и баба не са и сърби ами българи и на това отгоре овчари и са нямали кучета  :o
ей sikidjiya всеки образовен може да коментира, но и най простия може да каже нещо умно
то се видя че дипломите на всички са купени ;D
а и от породи които разбират се броят на пръсти ;D

#4184 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2008 - 08:37 PM

Тази тема да  кучета ли е или за модератори ????
Кои кого наказал и колко му е наказанието - мисля ,че това не интересува аудиторията ,която пише втемите за пазачите на стада.
Модераторите оспамват темата B)

#4185 Потребителят е офлайн   sick Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 August 2008 - 08:44 PM

Цитат

Тази тема да  кучета ли е или за модератори ????
Кои кого наказал и колко му е наказанието - мисля ,че това не интересува аудиторията ,която пише втемите за пазачите на стада.
Модераторите оспамват темата B)

Модераторите не оспамват темата. Те искат да избият комплексите си, като показват силата си.
User's Signature

Качена снимка

#4186 Потребителят е офлайн   karaman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2008 - 10:58 PM

!
ЛИЧНО КРИСТИНА МАТЕВА СЛЕД КАТО Я ИЗГОНИХА ОТ ЧИФЛИКА НА СЕДЕФЧЕВИ ЗАЯВЯВЯШЕ,ЧЕ ТАМ КАРАКАЧАНСКИ ОВЦЕ НЯМА,А САМО МЕЛЕЗИ НО ЗАРАДИ СУБСИДИЙТЕ ГИ ДЪРЖАЛИ,ЧЕ ТАБУНЪТ С КОНЕТЕ НЕ ПОГЛЕЖДАН НАД ПЕТ 5 ГОДИНИ,НО СЕ ДЪРЖИ ЗАРАДИ СУБСИДИЙ,ЧЕ КОЗИТЕ РЕГИСТРИРАНИ КАТО СТАДО НА СЕДЕФЧЕВИ,СА СОБСТВЕНОСТ НА МЕСТЕН КОЗАР И СЕ ОПИТВАТ ДА МУ ГИ ПРИСВОЯТ,ЧЕ САМАТА КРИСТИНА МАТЕВА ИСКАШЕ ДА КОПИРА СЪЩАТА СХЕМА ЧРЕЗ ПАРИЧНА ИНЖЕКЦИЯ ОТ ИТАЛИЯ И ТЪРСЕШЕ ПОДОБНО МЯСТО!
ВСИЧКО ТОВА Е РАЗКАЗВАНО НЕ САМО ПРЕД МЕН А И ПРЕД ОЩЕ НЯКОЛКО ЧОВЕКА-НЯМА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ!
User's Signature

ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА!!!!!!!!

#4187 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2008 - 11:07 PM

Дрън дрън ярини..  ;D
Много ли се мъчиш да си видиш краката? Тъпо ли ти е, че няма кой да ти уважи старанието?  :'(
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#4188 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2008 - 11:11 PM

Цитат

!
ЛИЧНО КРИСТИНА МАТЕВА СЛЕД КАТО Я ИЗГОНИХА ОТ ЧИФЛИКА НА СЕДЕФЧЕВИ ЗАЯВЯВЯШЕ,ЧЕ ТАМ КАРАКАЧАНСКИ ОВЦЕ НЯМА,А САМО МЕЛЕЗИ НО ЗАРАДИ СУБСИДИЙТЕ ГИ ДЪРЖАЛИ,ЧЕ ТАБУНЪТ С КОНЕТЕ НЕ ПОГЛЕЖДАН НАД ПЕТ 5 ГОДИНИ,НО СЕ ДЪРЖИ ЗАРАДИ СУБСИДИЙ,ЧЕ КОЗИТЕ РЕГИСТРИРАНИ КАТО СТАДО НА СЕДЕФЧЕВИ,СА СОБСТВЕНОСТ НА МЕСТЕН КОЗАР И СЕ ОПИТВАТ ДА МУ ГИ ПРИСВОЯТ,ЧЕ САМАТА КРИСТИНА МАТЕВА ИСКАШЕ ДА КОПИРА СЪЩАТА СХЕМА ЧРЕЗ ПАРИЧНА ИНЖЕКЦИЯ ОТ ИТАЛИЯ И ТЪРСЕШЕ ПОДОБНО МЯСТО!
ВСИЧКО ТОВА Е РАЗКАЗВАНО НЕ САМО ПРЕД МЕН А И ПРЕД ОЩЕ НЯКОЛКО ЧОВЕКА-НЯМА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ!
Пред теб?
За животните дето ги отглеждат Седефчеви мога да ти докажа обратното.Веднага ако искаш.И то със снимки на същата тая Кристина Матева.
И тебе кой те натиска та звъниш.
Ти ходил си на чифлика на Седефчеви да знаеш кво се гледа там и как се гледа,пък и чия собственост е.

#4189 Потребителят е офлайн   Петков Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2008 - 11:17 PM

Цитат

Уважаеми ildefrance, ценя чувството за хумор, желанието и умението на хората да се забавляват. До определена граница.

Може ли аз да кажа нещо госпожице Mill .
Не мисля (и други колеги споделят това мнение ),че  в този форум вие сте коректива и можете да определяте правилно границите които се преминават.

Защото:

- за едни личности като д-р Гьобелс, Сталин, са били едни ,
- на Солженицин и Сахаров други ...
- на разни подпийнали пишещи тук...нямам думи.
- още сте много зелена за да определите границата между доброто и това което не е толкова добро.Тази граница е винаги много размита.
Не можете да бъдете коректив и защото:
- една от най-брутално държащите се тук - лудата макс - ви е лична дружка и сте близки.
Как толкова много пъти тя списвайки в **** стил , не ви е направило впечатление ?
Или е , но използвате двойни стандарти.

Така че не се вживявайте в ролята на модераторче, с факта че са ви дали една парола с която можете да влизате и да ползвате метлата.
Всичко е ильозорно и можете да си избивате  само комплексите.
Ние сме стари кучета и се познаваме (както и със вас) кой-кой е. Вие има още хиляди и хиляди разходки да навъртите десетки години с лабрадора си и пак няма да достигнете до интелектуалното ниво  и знанията в областа на кинологията
на колегата Илдефранс например. (той ще иска сега да добави и кокошите :->))
Освен това знам че сте светната, че винаги човек може да си смени Ника . (Лудата Ви макс е пример за това че е сменила над 5 Ника.
Или и това не помните.)
И който пожелае може да използва  програми, с които никога няма да разберете истинското му IP  .
Така че това със заплахите и бановете не работи и вие най-добре трябва да го знаете.
Така че докато тези на които симпатизирате се правят на тарикати и заради далаверите си искат да
заблудят и нови и стари съфорумци, така ще е. Със абсурдното : "СиЦко наше е Цисто, а сиЦко ваше е мелез няма да има
нормален диалог.

Със здраве !

User's Signature

История на Българите - http://www.youtube.c...JBu7VnjWaQ&NR=1
Изберете Българското !

#4190 Потребителят е офлайн   Петков Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2008 - 11:24 PM

Цитат

Цитат

Дрън дрън ярини..  ;D
Много ли се мъчиш да си видиш краката? Тъпо ли ти е, че няма кой да ти уважи старанието?  :'(
Много късно стана. И утре е ден.

Градски ,
Явно така няма да стане ами да взема да ти подаря една камера с чувствителен микрофон с ДВД запис-да има място бол.
Да ги записваш на място техните думи, щото те като им мине напушеното се отмятат.
Така всичко ще бъде документирано.

User's Signature

Изберете Българското !

#4191 Потребителят е офлайн   Горан Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2008 - 11:29 PM

Цитат

Цитат

Уважаеми ildefrance, ценя чувството за хумор, желанието и умението на хората да се забавляват. До определена граница.

Уважаема ГЛОБАЛ МОД, не съм най големия почитател на ИЛДЕФРАНС (имаме различни виждания за ИМЕТО НА КУЧЕТО )  но сякаш наказанието е доста строго.

Е, и аз съм разменяла "реплики" с Илдефранс, не го познавам ,но въпреки "уникално -просташкият" му диалект,четейки между редовете на постовете му ,ми се струва ,че е много компетентен в кинологията.Ето негов цитат ,на който никой не обърна внимание, а е много смислен

Цитат

Кво дилим ли?!

Дилим кой да грабни субсидиити.
Дилим да си прудадем кученцата на сяка цина, щоту те за нас са средству да пичелим.
Дилим, мойто да й по-убаво от твойто не с цината на качеството, а с цината на тва ква мръсотия щи напрая.
Дилим манията да на наричат Създатели на порода, Отговорници по Селекция, Кинолози, Хабилитирани, Президенти, Доцент-доктори и какви ли не ощи присадени титли, дет си мислим, чи кат си ги сложим и ставами точну такива.

А га са обърним и аку имами очи да са видим, кво излиза се същити посерковци сми си останали.

Превод :blink::
Какво делим ли?
Делим да си продадем кученцата на всяка цена,защото те са средство да печелим!
Дали мойто да е по-хубаво от твойто не с цената на качеството, а на това каква мръсотия ще направя!
Делим манията да ни наричат Създатели на породата,Отговрници по селекция,кинолози,Хабилитирани,Президенти,Доцент-доктори и какви ли не още присадени титли,за които си мислим ,че като си ги сложим ставаме точно такива.
И ако се обърнем, и ако имаме очи да се видим,какво излиза-все същите пос...ковци сме си остнали.

Този "уникално-просташки" пост на Илдефранс,ми подсказа,че този човек не е простак...... :blink:
User's Signature

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!

#4192 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2008 - 11:31 PM

горане,
на тебе първото ти изречение при всеки диалог е "ааа ти си интелигентен", тъй че голям критерий е мнението ти за интелигентност особено в случая. Хубаво е всички да го вземат под внимание.  ;D
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#4193 Потребителят е офлайн   Горан Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2008 - 11:35 PM

Цитат

горане,
на тебе първото ти изречение при всеки диалог е "ааа ти си интелигентен", тъй че голям критерий е мнението ти за интелигентност особено в случая. Хубаво е всички да го вземат под внимание.  ;D

Грешиш,специално за теб винаги сам казвала,че си интелигентна...и още го мисля :blink:,ако не е така цитирай ме....
User's Signature

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!

#4194 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2008 - 11:36 PM

Петков,мислех да не пиша ама хай да му се не види.
Ти да не би на Мад Мах да си и дал дрегер та твърдиш,че пише пияна.
Да не би да си продал трева та твърдиш че е напушена.
Много навътре си нещо с форума,та знаеш кой какви пароли дал и на кой.Затова ли ти не си от баннатите.
Ти от опит ли знаеш,че спокойно може да се пише от няколко ника и да се крие ай пи-то с програмки
Да не би да си участвал в далаверите за които твърдиш, та си толкова сигурен за наличието на такива.

#4195 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2008 - 11:41 PM

той гледа на кристална топка..
жмел логичния му я е пратил по ЕКОНТ..  ;D ;D ;D
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#4196 Потребителят е офлайн   Петков Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2008 - 11:43 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Уважаема ГЛОБАЛ МОД, не съм най големия почитател на ИЛДЕФРАНС (имаме различни виждания за ИМЕТО НА КУЧЕТО )  но сякаш наказанието е доста строго.

Е, и аз съм разменяла "реплики" с Илдефранс, не го познавам ,но въпреки "уникално -просташкият" му диалект,четейки между редовете на постовете му ,ми се струва ,че е много компетентен в кинологията.Ето негов цитат ,на който никой не обърна внимание, а е много смислен

Цитат

Кво дилим ли?!

Дилим да си прудадем кученцата на сяка цина, щоту те за нас са средству да пичелим.
Дилим, мойто да й по-убаво от твойто не с цината на качеството, а с цината на тва ква мръсотия щи напрая.
Дилим манията да на наричат Създатели на порода, Отговорници по Селекция, Кинолози, Хабилитирани, Президенти, Доцент-доктори и какви ли не ощи присадени титли, дет си мислим, чи кат си ги сложим и ставами точну такива.

А га са обърним и аку имами очи да са видим, кво излиза се същити посерковци сми си останали.

Какво делим ли?
Дали мойто да е по-хубаво от твойто не с цената на качеството, а на това каква мръсотия ще направя!
Делим манията да ни наричат Създатели на породата,Отговрници по селекция,кинолози,Хабилитирани,Президенти,Доцент-доктори и какви ли не още присадени титли,за които си мислим ,че като си ги сложим ставаме точно такива.
И ако се обърнем, и ако имаме очи да се видим,какво излиза-все същите пос...ковци сме си остнали.

Този "уникално-просташки" пост на Илдефранс,ми подсказа,че този човек не е простак...... :blink:

Добър вечер Горане(ке),

Имаше един филм за два върха близнаци преди години...Та там имаше една приказка : "Совите не са това което са"
Просто го имай в предвид.

Франсето, (кога не си рани кокошките де ) може да пише по тази материя на много висок научен стил със научните му термини
(за някои от които и аз се хващам за речника). И го е правил.
Но тази част от съфорумците които се заравят сутрин в барабонките и вечер се показват (нищо лошо няма в това)
явно не можеха да го разберат. И човека мина на шеговит народностен стил за да може да бъде разбран по-лесно.
И има напредък. ;) :->)

Радвам се , че си разбрала основното:

Какво делим ли?

User's Signature

Изберете Българското !

#4197 Потребителят е офлайн   Горан Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2008 - 11:52 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Кво дилим ли?!

Какво делим ли?

Добър вечер Горане(ке),

Имаше един филм за два върха близнаци преди години...Та там имаше една приказка : "Совите не са това което са"
Просто го имай в предвид.

Франсето, (кога не си рани кокошките де ) може да пише по тази материя на много висок научен стил със научните му термини
(за някои от които и аз се хващам за речника). И го е правил.
Но тази част от съфорумците които се заравят сутрин в барабонките и вечер се показват (нищо лошо няма в това)
явно не можеха да го разберат. И човека мина на шеговит народностен стил за да може да бъде разбран по-лесно.
И има напредък. ;) :->)

Радвам се , че си разбрала основното:

Какво делим ли?

Да бъде Българското! :yahoo: :yahoo: :->)
User's Signature

#4198 Потребителят е офлайн   Петков Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 August 2008 - 12:13 AM

Да бъде Българското! :yahoo: :yahoo: :->)
[/quote]

Да на първо място е България !
Някои си мислят че съм против другите синоними. Не. И друг път съм писал, че уважавам тяхното решение да си наричат Българското Овчарско Куче както решат.
Влашко-ОК.
Каракачанско-ОК.
Помашко, Горанско...Но това са синонимите (следвайки първата дума Българско) на овчарското куче което е съществувало още със идването на Аспарух по нашите земи и създаването на нашата Държава - България.
Никой да не се заблуждава ( и да се мъчи да ни баламосва) че влахите или каракачаните, или помаците са го създали и "подарили" , а нашите деди са отглеждали преди това стадата с овце и са ги пазили с минипинчери - при такава голяма популация на вълци и мечки по онези времена.

Това е.

За това се верни на 100% думите на колегата , и аз съм ги писал многократно:

Какво делим ли?
И ако се обърнем, и ако имаме очи да се видим,какво излиза-все същите пос...ковци сме си остналил
User's Signature

Изберете Българското !

#4199 Потребителят е офлайн   Горан Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 August 2008 - 12:39 AM

Цитат

Но това са синонимите (следвайки първата дума Българско) на овчарското куче което е съществувало още със идването на Аспарух по нашите земи и създаването на нашата Държава - България.
Никой да не се заблуждава ( и да се мъчи да ни баламосва) че влахите или каракачаните, или помаците са го създали и "подарили" , а нашите деди са отглеждали преди това стадата с овце и са ги пазили с минипинчери - при такава голяма популация на вълци и мечки по онези времена.

Цитат достоен за уважение :blink: :yahoo:!
User's Signature

#4200 Потребителят е офлайн   STARTER Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 August 2008 - 09:55 AM

Цитат

Цитат

Кажи Ванко кога и от кого е и ще ти кажа.
Иначе всеко пале можеш да набедиш за каракачанско и никой не може да каже нищо.
Кажи на кого е, кога е родено, от кой родители и да ти кажа.

А ти предварително ще кажеш ли защо си махна кучето, елитното?
Кучето е от Развъдник ЗА АВТЕНТИЧНИ КАРАКАЧАНСКИ КУЧЕТА ТИТО-било по костенските кучета ;D ;D ;DМойте кучета ги махнах щото имам съмнения че са мелези,нещо друго да те интересува

Там отгоре си стоят въпросите, на който чакам да ми отговориш за да ти отговоря и аз. Какво било или не било не ме интересува.
Дай точни данни и ще имаш отговор.
Иначе става... една жена каза...
А за кучетата ти, благодаря за отговора.
Поздравявам те за мъжкото признание.
Пожелавам на всеки да му стиска да си признае нещо такова и да може да постъпи правилно, като теб!

• (335 Страници) +
  • « Първа
  • 208
  • 209
  • 210
  • 211
  • 212
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни