Dog.bg Форуми : Каракачанското куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (335 Страници) +
  • « Първа
  • 230
  • 231
  • 232
  • 233
  • 234
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Каракачанското куче

#4621 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 05 September 2008 - 03:33 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Субсидията ще бъде в размер на 10 000 евро за срок от 5 г. Това каза днес зам.-директорът на Държавен фонд Земеделие Ализан Яхова.
Е-е-е-е, нама начин каракаченкажиити да не намажат. щом Ализан казва, пуродата с турску ими сто пруцента ша отхапи от баницата  ;D

А ЗА КАНГАЛИ ДАЛИ ИМА НЕщУ БЕ ИЛДЕ  ;D

а-а-а-а, да ги нямами таквиз. саму аку признаиш чи кангала й българска пурода, тугава  ;D

ЕЕ аз отдавна съм го признал чи е най БЪЛГАРСКО ОВЧАРСКО КУЧЕ
"ИЗБЕРЕТЕ БЪЛГАРСКОТО, ТУРСКИЯ КАНГАЛ" ;D
ГОРДОСТА НА БЪЛГАРСКИТЕ Ч0БАНИ ;D

тук вечи я уплеска  :(
смятай, чи каракаченкаджиити са ти спретнали идно ма-а-а-лку компруматче  :angry:за утнемани на автурски права и сто пруцента ша та дадат на съд  :yahoo:
ти ни разбра ли, чи саму те имат праву да патинтоват чужди пуроди за български  :huh:

ТЯ БИЖУТО СА НАЕЛА ВЕЧЕ, ЧЕ БАЯ ДИВЕ ПО САЙТОВЕ ЗА ОБЯВИ ;D
СИГУРНО Е КАРАКАЧАНКА
и БАЛЧЕВ не ще да я укроти ;D

Балчев първу тряа да затъкни устата на свитланка, чи тя саму цилувки раздава. :-
посля кату дисерт можи да пуеми и бижуту - все пак то й с 8-9 гудини по-младу. :klati:

тя къде са й разбисувала и ква са мазгави пу другити форуми. сигур са й покаракаченила  ;D
User's Signature

Качена снимка

#4622 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2008 - 03:34 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Илдьо,не ми трябва да питам никой,разбирам английски колкото да си изкарам боя,та мога да си преведа какво пише и какъв е коментара.Ако искаш можеш да го преведеш за тия които не разбират.
Ама никаде не е споменато за вътрешнопородни типове "бордър пойнтер" и т.н.Това си е твой коментар.
Кучката си върши работата перфектно както се вижда(пазила е козата с ярето цял ден).

Виж сега ,ако тези кучета дето са в Америка(до едно работят с домашни животни) бяха помияри,каквито се опитвате да ги изкарате,американския професор,за който ти писа по рано нямаше да прелети океана 2 пъти та да стигне и до мене и цял ден да ходи с нашето стадо и кучетата за да наблюдава работата им.
Очарован е от кучета и работата им,както в Америка така и тук.
Колкото до това дали са професионалисти тия от Семпервива(братята Седефчеви) ами май те са единствени от сите кучкаре дето използват тия кучета по предназначение(професионално) и държат да съхранят работните им качества,а не да ги превърнат в плюшени черно бели слонове.
 Е това е нещо ново от всички овчари в България само братя Седефчеви ги използват по предназначение-Е ТАКАВА ПРОСТОТИЯ КАК Я ИЗМИСЛИ :huh:Значи само те са овчари и само те имат кучета,а тия дето протестират по пътищата на България какви са-пилешкари,влашките коне и тях ли ги използват по предназначение пардон не влашки а каракачански ;D ;D ;Dта сигорно са и единствените коняри ;D ;D ;D
Що четеш между редовете Ванко?Чети внимателно,писала съм КУЧКАРЕ.
Тия дето висят по пътищата нямат общо с кучкарлъка,те са стокари,или по модерному фермери,каквата съм и аз.

Дандиту меня пак ма прискочи като пръч плет  :'(
User's Signature

Качена снимка

#4623 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2008 - 03:39 PM

Цитат

Дандуринке-е-е-е, извиних ти са чи та ПУТциних за изика.  :kisel:
Чакам твоя куминтар  :blink:
Извинен си :blink:
Коментар за какво?

#4624 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2008 - 03:40 PM

Цитат

Цитат

Дандуринке-е-е-е, извиних ти са чи та ПУТциних за изика.  :kisel:
Чакам твоя куминтар  :blink:
Извинен си :blink:
Коментар за какво?

амчи помня ли вечи  :(

там нещу дет та бях путцинил за знанийта ти пу английски, за чичку фил, за работнити кучата и тъй нататък  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#4625 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2008 - 03:43 PM

Данди-и-и-и-и,
егу дей. ей туй. намерях гу  :yahoo:
Данди, извинявай чи та пудциних. Веднъж бях пуместил нещу на английски и ти тугава ма пита кво значало. И пунежи устанах с впичатлении,  чи ни знаиш езика, накарах да ми привидат кво пиши, за да ти гу напиша. Наистина многу ти са извинявам, чи та ПУТциних изиково.

Истествину, чи туй за вътрипуродния тип си й мой куминтар затуй съм сложал иконката. То уставаши някуй да земи да приказва пудобни глупусти на амириканцити и усобино не фил споненберг и тугава наистина да я уакате.

Никуй ни успорва дали кучката си върши рабутата пирфектну или не. Тя и мечката в цирка кара кулило като я научат ама туй ни я прай мечка от пуродата вилосипедиска.

Истествину чи чичку Фил ша й учарован от рабутата на работнити кучата. Някъди да съм успорвал тува ?

Въпроса й дали тез кучата са каракаченски създадини от каракаченити. И аку са такива нека някуй да гу дукажи. Чичку ти Фил му пука на филчито кви са и що са казал му някуи, чи са такива ОК, такива да са. Тъкму ша има с кво да си дувърши рабутата ду пенсия.

Данди, ти ма разучарова. Аз мислях, чи поне и ти изпулзваш кучатта пруфесиуналну и искаш да им съхраниш качиствата пък ся кво излези чи саму пруфесиуналистити дет си зарязали пруфесийти  праят туй. 
User's Signature

Качена снимка

#4626 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2008 - 03:53 PM

Че и аз не помня ;D
Ти кат не помниш какво си ме питал аз как да помня какво да отговарям.
Какво за чичко Фил?
Оказа се че чичко Фил се интересува повече от качествата на българските кучета(независимо кой как ги нарича) в работни условия,отколкото  самите БЪЛГАРИ,дето се тупат в гърдите че милеят за Българското.Ама повечета от тях не знаят,а и не искат да знаят в какво се крие уникалноста на тия кучета.С какво точно могат да те изумят в работни условия.(не с ръст и килограми,не и с красота).
Чичко Фил е работил  и с други породи кучета създадени да охраняват стада,но е приятно изненадан от качествата на българските кучета,които според него са най добри и смята занапред да работи само с такива.

#4627 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2008 - 03:57 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Субсидията ще бъде в размер на 10 000 евро за срок от 5 г. Това каза днес зам.-директорът на Държавен фонд Земеделие Ализан Яхова.
Е-е-е-е, нама начин каракаченкажиити да не намажат. щом Ализан казва, пуродата с турску ими сто пруцента ша отхапи от баницата  ;D

А ЗА КАНГАЛИ ДАЛИ ИМА НЕщУ БЕ ИЛДЕ  ;D

а-а-а-а, да ги нямами таквиз. саму аку признаиш чи кангала й българска пурода, тугава  ;D

ЕЕ аз отдавна съм го признал чи е най БЪЛГАРСКО ОВЧАРСКО КУЧЕ
"ИЗБЕРЕТЕ БЪЛГАРСКОТО, ТУРСКИЯ КАНГАЛ" ;D
ГОРДОСТА НА БЪЛГАРСКИТЕ Ч0БАНИ ;D

тук вечи я уплеска  :(
смятай, чи каракаченкаджиити са ти спретнали идно ма-а-а-лку компруматче  :angry:за утнемани на автурски права и сто пруцента ша та дадат на съд  :yahoo:
ти ни разбра ли, чи саму те имат праву да патинтоват чужди пуроди за български  :huh:

ТЯ БИЖУТО СА НАЕЛА ВЕЧЕ, ЧЕ БАЯ ДИВЕ ПО САЙТОВЕ ЗА ОБЯВИ ;D
СИГУРНО Е КАРАКАЧАНКА
и БАЛЧЕВ не ще да я укроти ;D

Балчев първу тряа да затъкни устата на свитланка, чи тя саму цилувки раздава. :-
посля кату дисерт можи да пуеми и бижуту - все пак то й с 8-9 гудини по-младу. :klati:

тя къде са й разбисувала и ква са мазгави пу другити форуми. сигур са й покаракаченила  ;D
........не питай старило,а патило...... :->)нали ще се е......е,няма да и варя кокалите я..... ;D
User's Signature

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg

#4628 Потребителят е офлайн   George2502 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2008 - 03:57 PM

Кой, кво, кога????
Ей човек реши да се поразболее малко и глей кво стааа тука!
Докога ше се карате вие?

#4629 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2008 - 04:00 PM

Цитат

Кой, кво, кога????
Ей човек реши да се поразболее малко и глей кво стааа тука!
Докога ше се карате вие?

О-о-о-о, Герге  :->)

ни та лий срам бре. в туй жешко ляту, ша са разбуляваш.
аз са чудях да ни си напраял някую финансува спикулация и да си фанал границата, пък то - болян  :'(
User's Signature

Качена снимка

#4630 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2008 - 04:03 PM

Ами Илде,питала съм те какво значи нещо на английски сигурно да разберат тия дето не знаят.
Моя английски не е добър,но разбирам.
Тия кучета Бъргарския народ ги е кръстил каракачански,а кой ги е създал и как са дошли,вие учените докайзвайте.
Кучетата Илде аз си ги използвам по предназначение,качествата те си ги съхраняват сами,предавайки опита и хъза си на по младите(кутретата) и тъй(колелото се върти).
Ако един ден се наложи да си продам овцете(стадото),ще дам и кучетата с него,колкото и да са ми мили.Съвеста не би ми дала да ги вържа и да пазят двора или мене(ако разбираш какво точно ти искам да ти кажа)

#4631 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2008 - 04:03 PM

Цитат

Че и аз не помня ;D
Ти кат не помниш какво си ме питал аз как да помня какво да отговарям.
Какво за чичко Фил?
Оказа се че чичко Фил се интересува повече от качествата на българските кучета(независимо кой как ги нарича) в работни условия,отколкото  самите БЪЛГАРИ,дето се тупат в гърдите че милеят за Българското.Ама повечета от тях не знаят,а и не искат да знаят в какво се крие уникалноста на тия кучета.С какво точно могат да те изумят в работни условия.(не с ръст и килограми,не и с красота).
Чичко Фил е работил  и с други породи кучета създадени да охраняват стада,но е приятно изненадан от качествата на българските кучета,които според него са най добри и смята занапред да работи само с такива.

Данди-и-и-и,
Пак играйш на прискучи кубила с написанту от меня.

ша ти пудчиртая в чирвену:

Истествину, чи туй за вътрипуродния тип си й мой куминтар затуй съм сложал иконката. То уставаши някуй да земи да приказва пудобни глупусти на амириканцити и усобино не фил споненберг и тугава наистина да я уакате.

Никуй ни успорва дали кучката си върши рабутата пирфектну или не. Тя и мечката в цирка кара кулило като я научат ама туй ни я прай мечка от пуродата вилосипедиска.

Истествину чи чичку Фил ша й учарован от рабутата на работнити кучата. Някъди да съм успорвал тува ?

Въпроса й дали тез кучата са каракаченски създадини от каракаченити. И аку са такива нека някуй да гу дукажи. Чичку ти Фил му пука на филчито кви са и що са казал му някуи, чи са такива ОК, такива да са. Тъкму ша има с кво да си дувърши рабутата ду пенсия.

Данди, ти ма разучарова. Аз мислях, чи поне и ти изпулзваш кучатта пруфесиуналну и искаш да им съхраниш качиствата пък ся кво излези чи саму пруфесиуналистити дет си зарязали пруфесийти   праят туй.
User's Signature

Качена снимка

#4632 Потребителят е офлайн   jolyp Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2008 - 04:04 PM

Качена снимка
Абе Илде-откъде го изкара тоя Абориген бе-Ти направо ни утрепа

#4633 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2008 - 04:05 PM

Цитат

Ами Илде,питала съм те какво значи нещо на английски сигурно да разберат тия дето не знаят.
Тия кучета Бъргарския народ ги е кръстил каракачански,а кой ги е създал и как са дошли,вие учените докайзвайте.
Кучетата Илде аз си ги използвам по предназначение,качествата те си ги съхраняват сами,предавайки опита и хъза си на по младите(кутретата) и тъй(колелото се върти).
Ако един ден се наложи да си продам овцете(стадото),ще дам и кучетата с него,колкото и да са ми мили.Съвеста не би ми дала да ги вържа и да пазят двора или мене(ако разбираш какво точно ти искам да ти кажа)

:yahoo: :yahoo: :yahoo: ехе-е-е-е Илдю учан  :yahoo: :yahoo:

затуй устаях да ми измрът кукошкити  :'(
User's Signature

Качена снимка

#4634 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2008 - 04:08 PM

Цитат

Качена снимка

Джоли, виж кво  :angry:

аз можи да ни съм напушан, пиян и усран, ама същу моя да качвам абуригенни снимки  :yahoo:

туй от силекцийта на онез дет ги изустаяла пруфесийта им и станали увчари и кучкари  ;D
User's Signature

Качена снимка

#4635 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2008 - 04:10 PM

Цитат

Истествену, чи та разбирам. Нали вечи съм учан   :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

#4636 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2008 - 04:12 PM

Цитат

Цитат

Качена снимка

аз можи да ни съм напушан, пиян и усран, ама същу моя да качвам абуригенни снимки  :yahoo:

туй от силекцийта на онез дет ги изустаяла пруфесийта им и станали увчари и кучкари  ;D
И какво не му харесваш на това куче,а Илде(освен че е селекция на хора които явно ненавиждаш)

#4637 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2008 - 04:14 PM

Цитат

Цитат

Съмнявам се,че който и да е разбира,но както и да е.

#4638 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2008 - 04:16 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Качена снимка

И какво не му харесваш на това куче,а Илде(освен че е селекция на хора които явно ненавиждаш)

Данди !
Ти ша ма накараш да ти са разсърдя  :(

Къде прочети да съм казал, чи кучито не е хубаво ??? Отговори ми директно !

И ни ми приписвай грихову, куито нямам. ни моя да нинавиждам хора, коиту не пузнавам. туй са силни думи.

едно й да приемаш с насмешка твърдения, другу й да нинавиждаш. понимайш ли или ни панимаш!
User's Signature

Качена снимка

#4639 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2008 - 04:19 PM

Извинявам се,криво съм разбрала.Явно това което си писал ме е навело тая мисъл.

#4640 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2008 - 04:19 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Съмнявам се,че който и да е разбира,но както и да е.

Данди, ти си бая паметлива.
ни помниш ли кво ти бях писал за моити кучата, за туй дали приемам кучито с сърце и любов или гледам на негу кат стока, за туй кви са ми кучатта (от миндил нагоря) ама ни ги давам за ниту идно друго ??? помниш ли или ни помниш.

щоту аку помниш, няма да са съмняваш дали съм та разбрал или ни съм та разбрал.
User's Signature

Качена снимка

• (335 Страници) +
  • « Първа
  • 230
  • 231
  • 232
  • 233
  • 234
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена