Каракачанското куче
Публикувано: 08 September 2008 - 10:46 AM
Цитат
Цитат
Toва че хората са ги излъгали не е тяхна вина. А и между другото на хората са им дали КК по техни думи :blink:
Публикувано: 08 September 2008 - 11:04 AM
Цитат
Е-е-е-е, Данди :->)
от къдя гу извади тоз уникум ;D
Ся устава и да са укажи, чи някуй гу й пуместял в западну списании да разнася слава на българска пурода, кату унуй горнуту, мойта любимка :yahoo:
Публикувано: 08 September 2008 - 11:05 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Toва че хората са ги излъгали не е тяхна вина. А и между другото на хората са им дали КК по техни думи :blink:
Обяснено и е,но това не означава че няма право да пише във форума и да иска съвет или помощ за отглеждане и възпитание. Форума не е само за "уточнения" на име и "кастова" принадлежност.
Поздрави :)
Публикувано: 08 September 2008 - 11:09 AM
Цитат
Цитат
Ся устава и да са укажи, чи някуй гу й пуместял в западну списании да разнася слава на българска пурода, кату унуй горнуту, мойта любимка :yahoo:
от тук.
Публикувало си го е момичто във фотогалерията.
Публикувано: 08 September 2008 - 11:10 AM
Цитат
Цитат
Цитат
от тук.
Публикувало си го е момичто във фотогалерията.
ся ша гу пугледна
Публикувано: 08 September 2008 - 11:11 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Обяснено и е,но това не означава че няма право да пише във форума и да иска съвет или помощ за отглеждане и възпитание. Форума не е само за "уточнения" на име и "кастова" принадлежност.
Поздрави и на теб.
Публикувано: 08 September 2008 - 11:17 AM
Публикувано: 08 September 2008 - 11:21 AM
Цитат
Ощи ни са й усетяла да гу рикламира в някуй западну списании кату типичан придставитял на пуродата, къкту й напраял оня учания с мойта любимка ;D
Мисля че "твоята любимка" е снимана точно в тоя период от своето развитие,защото като пораснала си е съвсем друга.
Като стане въпрос за заяждане,всеки може да вади кирливи ризи.
Има и нещо друго( и това на тебе ти ясно),едно много добро куче на живо,може да изглежда много лошо на зле направена снимка.
Публикувано: 08 September 2008 - 11:25 AM
Цитат
Не виновно нито това куче,нито момиченцето което го е публикувало.
На мен също не ми е приятно това "надцакване",дори не ми е приятно напоследък да посещавам тоя форум,честно.
Замислям се сериозно да спра да пиша и дори да влизам тук.
Жив и здрав.
Публикувано: 08 September 2008 - 11:26 AM
Публикувано: 08 September 2008 - 11:39 AM
Цитат
Публикувано: 08 September 2008 - 11:59 AM
Крадат и сменят името на каракачанско.

Субсидийте (и предателите) клатят феса !
Публикувано: 08 September 2008 - 12:00 PM
Цитат
Цитат
Ощи ни са й усетяла да гу рикламира в някуй западну списании кату типичан придставитял на пуродата, къкту й напраял оня учания с мойта любимка ;D
Мисля че "твоята любимка" е снимана точно в тоя период от своето развитие,защото като пораснала си е съвсем друга.
Като стане въпрос за заяждане,всеки може да вади кирливи ризи.
Има и нещо друго( и това на тебе ти ясно),едно много добро куче на живо,може да изглежда много лошо на зле направена снимка.
Дандуринко, понежи аз нямам толкоз акъл и уминии да пиша, помолях да ми гу напишат:
Данди, напълно съм съгласен с тебе, но забележи:
На снимката на "моята любимка" отдолу е написано "работещо куче".
На каква възраст трябва да е кучето, за да бъде наречено "работещо" ?!
Може ли с куче с такава конституция да не прави своеобразна реклама на представител на порода и то в случая с куче, което се ползва по предназначение ?!
Разбираш ли за какво става дума или просто така - един ще се бъзика, друг ще се вързва, вместо да се погледнат нещата обективно.
Този "еталон" на породата и поместен с обширна информация за пред западния научен свят относно стойности, себестойности, начини на отглеждане и т.н. Не ми се връща отново към тази "уникална" публикация, но при така представеното куче, на такъв висок научен форум не може да се приемат извинителни (оправдателни) коментари.
Поздрави!
Данди-и-и-и, ей туй искам да кажа, пък койту разбира, разбира :yahoo:
Публикувано: 08 September 2008 - 12:03 PM
Цитат
Крадат и сменят името на каракачанско.
Ей, Питков!
Ти ни са праи на утрепян ами кажи ша ядем ли ся кюфтаци на яхтата или няма да ядем.
Анютка вечи й гутова да идва. Ся тряа да видим де са й заиграла Свитланка да видим да я включвами ли в групата или не.
Айде, казвай пу същиство :angry: