Каракачанското куче
Публикувано: 14 September 2008 - 12:19 AM
И сега си имам.(за твое нещастие).Лично мои.Колко пъти да ти го повтарям та да го запомниш?
Много те дразни май ,че някой подарява кучета ей тъй,без нищо.
Думата приятелство знаеш ли и значението?Невярвам.
Като се пениш внимавай да не се задавиш ей.
Публикувано: 14 September 2008 - 12:27 AM
Цитат
И сега си имам.(за твое нещастие).Лично мои.Колко пъти да ти го повтарям та да го запомниш?
Никога не ми е пречело че подаряваш кучета.И няма причина за това.Това са твоите поредни ЛЪЖИ.
Жалко за хорицата на които ги подаряваш, защото си призна че подаряваш кучетата си КОИТО НЕ СТАВАТ-ТЕЗИ БЕЗ СЪРЦЕ.
А сърцето както знаеш е най ценното качеставо на овчарското куче.
Тоест ти подаряваш само своите боклуци.
А както всички разбират - боклука не е ПОДАРЪК .Това се нарича дандиево-каракаченски начин за оттърваване от него. В контекста на тези твои мисли и действия се оказва че не можеш да имаш приятели. Само далавераджий. B)

Публикувано: 14 September 2008 - 12:31 AM
Цитат
Цитат
Никога не ми е пречело че подаряваш кучета.И няма причина за това.Това са твоите поредни ЛЪЖИ.
Жалко за хорицата на които ги подаряваш, защото си призна че подаряваш кучетата си КОИТО НЕ СТАВАТ-ТЕЗИ БЕЗ СЪРЦЕ.
А както всички разбират - боклука не е ПОДАРЪК .Това се нарича дандиево-каракаченски начин за оттърваване от него.

Едно куче дето не става за стадо,не значи че не става за нищо друго.
За мен няма куче боклук,за тебе щом има,значи много ги обичаш тия животни.
Публикувано: 14 September 2008 - 12:33 AM
Публикувано: 14 September 2008 - 12:43 AM
Цитат
Това истина ли е или лъжа?
Публикувано: 14 September 2008 - 12:44 AM
Цитат
Цитат
Цитат
А както всички разбират - боклука не е ПОДАРЪК .Това се нарича дандиево-каракаченски начин за оттърваване от него.

Ти ОТНОВО ЛЪЖЕШ.
Не става въпрос за стадото. За такива отявлени лъжци като теб съм запазил точно твоите думи:
"На няколко пъти ,вече се случва да подарявам най красивите кучета, които като ги гледаш ти пълнят сърцето с външния си вид,обаче сърце нямат."
"При нас на тия четириногите им се налага почти ежедневно да се спречкват с мечката ,от ранна възраст.Вълци по малко има,но и тях ги има.Покажат ли че са мангии и нямат куража да защитават поверената им стока се отстраняват.Пекинез може да е работен "свидетел",но не и да пази."
Лъжеш като дърта циганка.
Ти ги наричаш мангии тоест боклук. Това твое куче "което няма кураж" за каква друга охрана ще става ? Ти самата казваш - но не и да пази!!! За пекинез ли ?
Гола вода си .

Публикувано: 14 September 2008 - 12:46 AM
Таро, никой не ти е крив, че нямаш поглед над нещата. Няма и откъде да имаш.. :blink:
Живи и здрави!

http://www.karakacha...forum/index.php
"All truth passes through three stages.
First, it is ridiculed.
Second, it is violently opposed.
Third, it is accepted as self-evident"
Arthur Schopenhauer /1788-1860/
Публикувано: 14 September 2008 - 12:46 AM
Цитат
За Тито към БОК е безмисленно да ти обяснявам.Интересувай се и ще разбереш.
Не мога да ти пълня непрекъснато празната кратуна.

Публикувано: 14 September 2008 - 12:53 AM
Цитат
Таро, никой не ти е крив, че нямаш поглед над нещата. Няма и откъде да имаш.. :blink:
Живи и здрави!
Жив и здрав бъди и ти Кара! :palec:Ама ще си позволя една култова реплика от един много стойнустен Български филм:
"Ела да се ударим бе келеш"
А кой е филма ,ти сам се сети! ;D
Публикувано: 14 September 2008 - 01:01 AM
Цитат
Цитат
За Тито към БОК е безмисленно да ти обяснявам.Интересувай се и ще разбереш.
Не мога да ти пълня непрекъснато празната кратуна.

Точно пък ти моята кратуна с нищо не можеш да я пълниш.
Публикувано: 14 September 2008 - 01:11 AM
Цитат
Публикувано: 14 September 2008 - 01:25 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат

Ти ОТНОВО ЛЪЖЕШ.
Не става въпрос за стадото. За такива отявлени лъжци като теб съм запазил точно твоите думи:
"На няколко пъти ,вече се случва да подарявам най красивите кучета, които като ги гледаш ти пълнят сърцето с външния си вид,обаче сърце нямат."
"При нас на тия четириногите им се налага почти ежедневно да се спречкват с мечката ,от ранна възраст.Вълци по малко има,но и тях ги има.Покажат ли че са мангии и нямат куража да защитават поверената им стока се отстраняват.Пекинез може да е работен "свидетел",но не и да пази."
Лъжеш като дърта циганка.
Ти ги наричаш мангии тоест боклук. Това твое куче "което няма кураж" за каква друга охрана ще става ? Ти самата казваш - но не и да пази!!! За пекинез ли ?
Гола вода си .

Не лъжа,ама ти няма как да разбереш.
Знаеш ли,че едно куче може да няма кураж да пази от мечка,а от вълк да пази най добре.(Поради каква причина?)
Едно куче може да няма кураж да пази от дивеч,но на хора да е много зло и да ти пази двора или имота безгрешка.(В града какъв пазач ти трябва да те пази от хора или от дивеч?)
Знаеш ли в какво точно се изразява пазенето на стадо и какво се случва при нападение от вълк?
Знаеш ли как кучетата дето са по 50-60кг прогонват мечка,която многократно ги превъзхожда физически,какво се случва?
Знаеш ли какво става ,ако едно от кучетата в работната глутница се разквичи?Какво следва от това?
Знаеш ли защо не се ценят прекалено агресивните кучета като работни?
Ако знаеш ти си?
Публикувано: 14 September 2008 - 01:26 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Публикувано: 14 September 2008 - 01:58 AM
Цитат
Дънди се знае с Рангел, та ако иска ще си го пита него, грижа не бери.
Нали Петков се прави на много умен и знаещ, нека той да обясни кога Рангел е наричал кучетата си БОК и кои свои кучета е наричал така.

Вълк вълка не хапе.