Каракачанското куче
Публикувано: 12 February 2009 - 07:57 PM
Ха-ха-ха,голям смях пада тук,байчо,ми нещо не мога да те взема на сериозно,не те разбирам бе пич,неграмотен си.....Мад,някъде те бяха нарекли: "лицето на лицемерието",вярно ще излезе,как може да пускаш родопски песни и да се правиш на родолюбка,след като си на дъното във всяко едно отношение,какво го целуваш кучето,първо го обичаш,после на борби,е това ако не е лицемерие,здраве му кажи.....

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "
Публикувано: 12 February 2009 - 07:58 PM
Цитат
Ха-ха-ха,голям смях пада тук,байчо,ми нещо не мога да те взема на сериозно,не те разбирам бе пич,неграмотен си.....Мад,някъде те бяха нарекли: "лицето на лицемерието",вярно ще излезе,как може да пускаш родопски песни и да се правиш на родолюбка,след като си на дъното във всяко едно отношение,какво го целуваш кучето,първо го обичаш,после на борби,е това ако не е лицемерие,здраве му кажи.....
във твойто ана..но отношение съм най до дъното.. с 'нструментя :wub:

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 12 February 2009 - 08:06 PM
Нещо обърка диалектите Мади-грешка на природата си ти и връх на лицемерието,не осквернявай родопските песни и традиции,че коментирани от теб,не са това,което са....
Яко си се сдухала пак,пуста дрога,не прощава....
Яко си се сдухала пак,пуста дрога,не прощава....

Публикувано: 12 February 2009 - 08:15 PM
Цитат
Ха-ха-ха,голям смях пада тук,байчо,ми нещо не мога да те взема на сериозно,не те разбирам бе пич,неграмотен си
мила ти и детска гатанка не би разбрала ,и не ме жземаи на сериозно ,може да пукиасаш
пп правила ли си аикщ тест .

Уилям Шекспир. ........ Призови хаоса и пусни кучетата на войната......
Публикувано: 12 February 2009 - 08:31 PM
Цитат
на теб кое и кой ли ти прощава ;D
/лай..ото/
/лай..ото/
Заповядай на гости за да го видиш с очите си-кой и какво ;D ;D Горката Мад,горкото отблъснато и наранено момиче,а между другото,не вярвах,че и ти като пича си ужасно вулгарна,още един минус към безкрайния ти списък от такива,изгубих интерес,мислех,че противника е достоен,а се оказа,че е

Публикувано: 12 February 2009 - 08:46 PM
Цитат
Цитат
Айнщайн,не е интересно,може би ще си по-полезна на боевете,иди да ръсиш там акъл.....може и да ти излезе късмета,ако се изкъпеш разбира се....
може би щех да съм ти най полезна ако бех мъжко..
опазил те МОДА!
Опазил ме ония от горе от нечистоплътни,надрусани и психически разстроени.... ;D ;D

Публикувано: 12 February 2009 - 08:46 PM
Цитат
Цитат
Айнщайн,не е интересно,може би ще си по-полезна на боевете,иди да ръсиш там акъл.....може и да ти излезе късмета,ако се изкъпеш разбира се....
може би щех да съм ти най полезна ако бех мъжко..
опазил те МОДА!

Публикувано: 12 February 2009 - 09:09 PM
Цитат
....
......,докът се сети кво искала да каже да ти го кажа съблазнява ме ама връзвам ли и се ,бела била ,ходи на ефтим да ги разправяш тя .между другото той каза че нищо не е имало между вас ,отказал ти