Dog.bg Форуми : Каракачанското куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (335 Страници) +
  • « Първа
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Каракачанското куче

#921 Потребителят е офлайн   ТИТО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 March 2008 - 10:08 PM

Не бе не ме мрази.Обича ме и то много. ;D

#922 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2008 - 10:24 PM

...
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#923 Потребителят е офлайн   s.diamandiev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 11 March 2008 - 10:37 PM

Докато продьлжавате да делите хората а от там и кучетата им , значи имате проблем. Колко хора смениха вярата си и интересите си? Всичко в името на кучето ли бе? Гледаите самото куче дали ви харесва , следете произхода му , а пьк нека собственика му да е и дебил. Не се оценява никаде човека водещ кучето а то самото. Докога ще се разделят кучетата така безобразно ? .......Докато има пари в тях ли ? Аз не правя пари от тях , но не се правя на светец......та да казвам винаги в името МУ / на кучето/. Аиде по леко че ме разчуствах те. Две породи , едни лоши.......... СМЕШКИ......Бакиите са такива от нас си самите, но е по лесно не да ги оправяме или решаваме , а да плюем всеки и всичко.

#924 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2008 - 10:39 PM

Цитат

Докато продьлжавате да делите хората а от там и кучетата им , значи имате проблем. Колко хора смениха вярата си и интересите си? Всичко в името на кучето ли бе? Гледаите самото куче дали ви харесва , следете произхода му , а пьк нека собственика му да е и дебил. Не се оценява никаде човека водещ кучето а то самото. Докога ще се разделят кучетата така безобразно ? .......Докато има пари в тях ли ? Аз не правя пари от тях , но не се правя на светец......та да казвам винаги в името МУ / на кучето/. Аиде по леко че ме разчуствах те. Две породи , едни лоши.......... СМЕШКИ......Бакиите са такива от нас си самите, но е по лесно не да ги оправяме или решаваме , а да плюем всеки и всичко.

Диамандиев, не се пенете излишно.
Няма го поста.
И защо говорите в множествено число?
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#925 Потребителят е офлайн   s.diamandiev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2008 - 10:42 PM

Цитат

Цитат

Няма го поста.
Мила напьлно спокоен сьм, не се пеня . Ако прочетеш какво сьм написал може да ти стане ясно.

#926 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2008 - 10:51 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Няма го поста.
Мила напьлно спокоен сьм, не се пеня . Ако прочетеш какво сьм написал може да ти стане ясно.

Едно и също пишеш.. Старата песен на нов глас.. Игри, пари, кучета, делби, ала, бала..
Прощавай, направи нещо за да не е така. Приеми някаква позиция. Изправи се и кажи "моето мнение е такова и такова" с нормален човешки тон. Който не е съгласен ще те опровергае.

До сега аз изказах следното мнение:
1. По-голямата част от селекцията, която водят членовете на МАКК е на база на автентични кучета с доказан произход, които българите и останалите етноси, живеещи на територията на България /и не само/ от стотици години наричат каракачански.
2. По-голямата част от популацията на порода БОК и ентусиазираната селекция която водят е на база на кръстосване на автентичната, вече само българска порода - каракачанско куче със сходни на нея.
3. Не трябва да се умаловажава труда нито на едните, нито на другите. Тъй като целенасочено се работи по новосъздадената порода, по охарактеризиране на линии, "оеднаквяване", развитие. Обнадеждаваща е работата на настоящите селекционери, че в близките десетина години ще постигнат резултат и ще обособят твърдо тази порода.
4. На мнение съм, че всички които работят с кучета трябва да членуват в една организация и да работят колегиално и заедно. Но БРФК не позволява това. /И докато не се намери организация, в която всички да членуваме заедно - това е немислимо да се случи../

И не се намери кой да го опровергае. Приех че съвпада с действителността. И продължих.
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#927 Потребителят е офлайн   s.diamandiev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2008 - 11:07 PM

Зададох ти въпрос на които ти не ми отговори . Ако бе го направила, сега нямаше да коментираме нищо. От името на кого ги пишеш тези неща? Много ще ми е интересно след няколко дни като мине Общото събрание на МАКК. Аз съм говорил едно и също - ми това е добре, значи съм последователен.Виж си постовете , кадето и да е, и сама ще видиш смяна на виждания и позиции. Аз не кандидатсвам за субсидиики и не веднъж съм изказвал положително мнение за /ваши/ кучета. Пиша ВАШИ , да не ме съди някои  ;D. Въпреки че маи ползвате /НАШИ/.Ако МАКК остане без твоите приятели ти какво ще правиш.? Ще си направите нова порода ли? ...........Мисли моме , мисли , моята е лесна. ;)

#928 Потребителят е офлайн   rovshan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2008 - 11:13 PM

МОЖЕ ЛИ НЯКОИ ДАМИ  КАЖЕ  КОИ  КУчЕТА ПОПУЛЯРНИ  В МОМЕНТА СА  ВЗЕТИ ОТ  КАРАКАчАНИ  ????

#929 Потребителят е офлайн   s.diamandiev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2008 - 11:17 PM

Ще почакаш малко , ще измислят някое /СТАРО/.. ;D ;D ;D

#930 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2008 - 11:20 PM

Цитат

Зададох ти въпрос на които ти не ми отговори . Ако бе го направила, сега нямаше да коментираме нищо. От името на кого ги пишеш тези неща? Много ще ми е интересно след няколко дни като мине Общото събрание на МАКК. Аз съм говорил едно и също - ми това е добре, значи съм последователен.Виж си постовете , кадето и да е, и сама ще видиш смяна на виждания и позиции. Аз не кандидатсвам за субсидиики и не веднъж съм изказвал положително мнение за /ваши/ кучета. Пиша ВАШИ , да не ме съди някои  ;D. Въпреки че маи ползвате /НАШИ/.Ако МАКК остане без твоите приятели ти какво ще правиш.? Ще си направите нова порода ли? ...........Мисли моме , мисли , моята е лесна. ;)

Членувам в МАКК, Диамандиев.
Всичко пиша от свое име.
Общи събрания много - важно е да се следват принципите. Грешките на отделни лица няма да съкрушат света.
Къде съм си сменила вижданията и позицията?? Мисля, че се бъркаш.
Нормално е една държава да подпомага развитието на местните си породи. След като си избрал да поемеш по пътя на експериментатора, защо това те дразни?

Кой какво ползва ти можеш да видиш само на снимка. А твоите кучета кой ги ползва и за какво - ти си знаеш най-добре. Както всеки развъдчик би трябвало да знае.

"Ако МАКК остане без твоите приятели"..?
Какво значение има приятелството в една киноложка организация?
За мен от значение са целите които тя следва и начина по който го прави. За това и членувам в МАКК.

Не ми е трудно да мисля, Диамандиев. Даже ми се отдава. Не бери душа.  ;)
Поздрави!

Цитат

Иронията ти е неуместна.

Цитат

Публикувано на: Днес в 11:13:15 pm
Публикувана от: rovshan 

МОЖЕ ЛИ НЯКОИ ДАМИ  КАЖЕ  КОИ  КУчЕТА ПОПУЛЯРНИ   В МОМЕНТА СА  ВЗЕТИ ОТ  КАРАКАчАНИ  ?

Заповядай на 22.03. на изложбата в Търново и ще получиш отговор на въпроса си.  :palec:
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#931 Потребителят е офлайн   rovshan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2008 - 11:22 PM

Цитат

От  времето  на  хан  Крум ;D ;D ;D

#932 Потребителят е офлайн   s.diamandiev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2008 - 11:23 PM

Нали и беше интересно от кога гледаш кучета , а тя къде е била 86-87 година . ;D ;D ;D

#933 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2008 - 11:27 PM

Ефтиме, знаеш ли какво ми прави впечатление?
Когато преди година и половина отидох при Димитър Драганов, той ми показа достатъчно животни - своя селекция, снимки. Тръгнах си страшно впечатлена от видяното. Наистина ме грабнаха кучетата които видях. Особено Бистрица - една великолепна кучка.
Той ми каза, че гледа и развъжда каракачански кучета, но понеже кучетата на останалите се отличавали рязко от неговите и понеже все пак той прави селекцията и взема решения си е наумил да нарече, произведените от него кучета "Български Горан".
За откровението му се покланям.

Ти казваш, че той е взимал кучета от теб, или от едно място сте вземали на времето.. Това, което показваш на снимките се различава коренно от това, което съм виждала по снимки и на живо от общия корен на кучетата които имате, при Драганов.
Защо се различава - само ти си знаеш.
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#934 Потребителят е офлайн   rovshan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2008 - 11:31 PM

Нещо  бьркаш   ти  шаро  на  билял виждала ли си го  на  живо?????  тара на вьлчан  сестрата??? горан на  али  ляцев???/ говоря ти за   95-96г

#935 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2008 - 11:32 PM

Цитат

Нещо  бьркаш   ти  шаро  на  билял виждала ли си го  на  живо?????   горан на  али  ляцев???/ говоря ти за   95-96г

Виждала съм ги на снимки или видео записи.
Както и техни потомци.
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#936 Потребителят е офлайн   rovshan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2008 - 11:35 PM

На видео  може да гледаш  КОМЕДИИ  И ДА  РАЗПРАВЯш КОЛКО  СМЕшНО  БИЛО

#937 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2008 - 11:36 PM

Цитат

Можеш да го направиш ти. На мен възпитанието ми не ми позволява.  :blink:
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#938 Потребителят е офлайн   s.diamandiev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2008 - 11:37 PM

Отново си противоречиш.Общите събрания са едно в годината и са важни , там се решават насоки , принципи на водене на политика на организацията ако щеш.А за какви грешки говориш мила, та нали като ти споменах за такива , ти искаше факти , имена. А сега без /бои/ ги споменаваш? Сега кои се бърка? И наистина е нормално една Държава да подпомага развитието на месна порода- забележи в България- Българска порода, в Индия - индииска. За моите кучета не бери грижа а чети внимателно какво съм ти писъл не веднъж. А за приятелството, просто се радвам че не съм ти такъв. За мен то е преди кучетата които обичам много......

#939 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2008 - 11:39 PM

Цитат

Отново си противоречиш.Общите събрания са едно в годината и са важни , там се решават насоки , принципи на водене на политика на организацията ако щеш.А за какви грешки говориш мила, та нали като ти споменах за такива , ти искаше факти , имена. А сега без /бои/ ги споменаваш? Сега кои се бърка? И наистина е нормално една Държава да подпомага развитието на месна порода- забележи в България- Българска порода, в Индия - индииска. За моите кучета не бери грижа а чети внимателно какво съм ти писъл не веднъж. А за приятелството, просто се радвам че не съм ти такъв. За мен то е преди кучетата които обичам много......

Явно страдаш от някакви комплекси.
Но това си е твоя работа.
Жив и здрав!
:blink:
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#940 Потребителят е офлайн   rovshan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2008 - 11:42 PM

Цитат

Цитат

Можеш да го направиш ти. На мен възпитанието ми не ми позволява.  :blink:
КАТО  си вьзпитана кво говориш за  работи  каде  неса ти  ясни  и неси  виждала??

• (335 Страници) +
  • « Първа
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни