Dog.bg Форуми : Една Бяла Лейди търси дом

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Една Бяла Лейди търси дом

#1 Потребителят е офлайн   dolinda Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 December 2010 - 08:11 PM

Здравейте!
Казвам се Бяла Лейди, но хората ми казват Джесика..и аз какво да правя, обръщам се на това име. Това не е проблем за мен..както искат, така да ме наричат. Единственото, което искам е да има кой да ме гали. Много ми харесва! Дори яденето пренебрегвам за малко милувки. Като куче, израснало /и все още раста/ на улицата, не съм претенциозна на храна. Осигуриха ми и къщичка, която би трябвало да ме предпазва от вече идвашата зима, така че не се оплаквам. Единствено си мечтая да успея да си намеря дом, в който да има кой да си грижи за мен и най - вече да ми обръща внимание. Задната ми лапа е наранена и понакуцвам, но това не е пречка за мен - тичам по мой си начин и играя наравно с другите кучета. Все пак може да се каже, че съм все още малка - на около година и половина, та мнного ми се дивее - веднага съм готова за игра.
Ето ме и мен:

Прикачена снимка

Хм, какво ли има в тези голями уши?

Прикачена снимка

Надявам се, че някой ще хареса тази софийска симпатяшка и ще пожелае да си я вземе в къщи. Игрива и изключително гальовна е. Толкова е добра, че не смее да ми захапе ръката по - силно..малко е гласовита. На моменти огласява квартала, но съм сигурна, че го прави само когато има много важни неща за казване.
Прикачвам още няколко снимки, за да добиете малко по - ясна представа за кучето. Основно е бяла, но има бледи петна по торса и кафяви окраски по главата.

Прикачена снимка

Та така.. :)
User's Signature

no sign

#2 Потребителят е офлайн   mimotova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Кучета, кучета, кучета, всякакви животинки и фигурки на дакели!!!

Публикувано: 15 December 2010 - 11:27 PM

Имам удоволствието да познавам лично Бялата Лейди! Бях 3 кученца, които се появиха за една вечер пред блока, още през първата нощ 2-те изчезнаха някъде и остана само тази красавица. През септември Д-р Станкова лично я кастрира в Богров и според нея е на 8-10 месеца. Явно и е била чупена задната лапа и е зараснала накриво или има скъсани сухожилия, но наистина този дефект не и пречи. Изключително послушно момиче. Ходи на повод, вози се в кола без проблеми. Много ми се иска, вместо да живее в къщичката, която и направиха Долинда и нейна приятелка, да си има свой собствен дом и мекичко диванче!
User's Signature

Да, човекът наистина е цар на зверовете, защото многократно ги превъзхожда по жестокост. Ние живеем с цената на чужди животи. Нашите тела са истински гробници! Ще дойде време, когато хората ще гледат на убиеца на животни така, както на убиеца на човеци. Леонардо да Винчи

#3 Потребителят е офлайн   dolinda Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 04 January 2011 - 11:09 PM

Здравейте!

Реших да покажа моя снимка, а и да честитя новата година на всички :) Пожелавам много нови приятели - четириноги, двуноги и триноги..всякакви :) Нека здравето и усмивката винаги ви съпътстват :) И всички да си намерят топъл дом! Аз само това искам :)

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

no sign

#4 Потребителят е офлайн   mimotova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Кучета, кучета, кучета, всякакви животинки и фигурки на дакели!!!

Публикувано: 09 January 2011 - 08:34 PM

Бялата Лейди Джесика вече си има приятелка - Мини Бяла Лейди или Мини Джесика. Мини Лейдито е абсолютно копие на Джесика, но с черни петна. Ако Джесика не беше кастрирана можеше да минат за майка и дъщеря. Така вече са двечки и са големи приятелки, въпреки че доста се ревнуват когато става въпрос за галене и игри. Виж с деленето на храната нямат проблеми. И двете са толкова дружелюбни и така обичат хората, че повече ги вълнуват ласките, отколкото храната. Мини Лейдито скоро ще има удоволствието лично да се запознае с д-р Станкова и нейните хирургически умения, защото не е кастрирана.
Ето няколко снимки на двете хубавици:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Да, човекът наистина е цар на зверовете, защото многократно ги превъзхожда по жестокост. Ние живеем с цената на чужди животи. Нашите тела са истински гробници! Ще дойде време, когато хората ще гледат на убиеца на животни така, както на убиеца на човеци. Леонардо да Винчи

#5 Потребителят е офлайн   dolinda Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 03 February 2011 - 02:21 PM

девойката си намери билет за Германия и вече е заета :be_107:
User's Signature

no sign

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема