Изхвърлени новородени кученца, Карлово
Публикувано: 17 January 2011 - 08:35 PM
Всъщност, след като опита да яде от лъжичка, Линда повече не желае да я храня с биберон
Мъчих я доста време - не иска. Дъвче, плюе, вика ... От днес официално се храним и без лъжичка, направо от паницата. Само дето все още не ни държат крачката и трябва да се придържа за да не падне с носа в кашата
Айде, отчет от днеска:

Публикувано: 25 January 2011 - 09:49 AM
Днес Линда прави един месец!
Ще смятаме за рождения и ден 25 декември, когато са намерени от Svet_.
Момата е пораснала, вече може да стои на краката почти без да залита, добре се храни и се е опитвала да се качва на главата на приемната си майка :) Понеже и самата Линда вече иска внимание и постоянни ласки (ако може) и жената не може да се стърпи и да не я гушка през цялото време - зверчето започнало да пищи нон-стоп, когато я върнат в кашона. През деня ли, през нощта ли - джафкане и пищене до дупка.
Занесох на жената книги за възпитание и т.н. и обясних, че трябва да издържи на тия писъци и да не я вади, кагато диването поиска. Щото извади ли я - веднага млъква. Та след две безсънни нощи всичко се е наредило. Първо се притеснихме да не би нещо не е наред и затова пищи. Не, храни се, ходи по нужда, активна е. Само като се озове на дивана и почва едно разследване ...
Ще се старая да направя нови снимчици тези дни и да ви покажа малката терористка

Момата е пораснала, вече може да стои на краката почти без да залита, добре се храни и се е опитвала да се качва на главата на приемната си майка :) Понеже и самата Линда вече иска внимание и постоянни ласки (ако може) и жената не може да се стърпи и да не я гушка през цялото време - зверчето започнало да пищи нон-стоп, когато я върнат в кашона. През деня ли, през нощта ли - джафкане и пищене до дупка.
Занесох на жената книги за възпитание и т.н. и обясних, че трябва да издържи на тия писъци и да не я вади, кагато диването поиска. Щото извади ли я - веднага млъква. Та след две безсънни нощи всичко се е наредило. Първо се притеснихме да не би нещо не е наред и затова пищи. Не, храни се, ходи по нужда, активна е. Само като се озове на дивана и почва едно разследване ...
Ще се старая да направя нови снимчици тези дни и да ви покажа малката терористка

Публикувано: 28 January 2011 - 04:14 PM
Дано успея да пусна този пост (отново). Вчера кюфтето беше на профилактичен преглед, тежи 2,5кг, вече тича, ръмжи и се закача :))) Преселена е от кашон в оборудвана за целта клетка. Тя е отворена и Линда може да влиза и да излиза, когато иска. Само когато няма никой ще е затворена, но това рядко се случва.

П.П. Успях!

П.П. Успях!
Публикувано: 28 January 2011 - 06:47 PM
ау не мога да се въздържа и ще оспамя...страхотен бонбон,разкошна е
Малко кюфтенце,каква мишка беше,а сега вече прилича на куче 
А колко от кученцата оцеляха?

А колко от кученцата оцеляха?
Публикувано: 01 February 2011 - 08:46 PM
Линда става все по-голямо и невероятно мило меченце. Вече се храни сама, има си цял апартамент (клетка), която е отворена и тя влиза и излиза, когато си иска. Закача се, хапе, ръмжи. Неустоима е, просто не можеш да се въздържиш и да не я нагушкаш! А кажете не е ли така?
Публикувано: 09 February 2011 - 10:45 AM
Днес кюфтето ще бъде ваксинирано с първа ваксина. Иначе всичко при нея е наред, станали са най-добри приятелки с една от котките и се падат страшни игри и гоненици :)))
Обаче много сме затънали с неплащанията и имаме нужда от помощ. Храната и обезпаразитяването на Линда успявам да платя, обаче за престоя и ваксината нямам възможност. Всяка трохичка ще е от полза. Слагам и сметката ни тук, можете да ползвате или нея или форумската. За момента необходимата сума е около 130 лв.
Фондация „Шарко”
Уникредит Булбанк
BG83 UNCR7000 1519 8689 75
BIC: UNCRBGSF
Обаче много сме затънали с неплащанията и имаме нужда от помощ. Храната и обезпаразитяването на Линда успявам да платя, обаче за престоя и ваксината нямам възможност. Всяка трохичка ще е от полза. Слагам и сметката ни тук, можете да ползвате или нея или форумската. За момента необходимата сума е около 130 лв.
Фондация „Шарко”
Уникредит Булбанк
BG83 UNCR7000 1519 8689 75
BIC: UNCRBGSF
Публикувано: 15 February 2011 - 05:25 PM
За Линда получихме дарения от две потребителки във Фейсбук (не знам дали влизат и тук). Общо 42 лв. С тях платихме първата ваксина, няколко дни престой и международен паспорт на детето. Благодарим на дарителките 
В събота минах да видя как расте това жУвотно. Ами расте, да ви кажа. Всеки път отбелязвам съществена разлика :) И е невероятно сладка
Прикачвам фактурите за ваксината и паспорта и за млякото, което взехме още в края на декември. И пак да помоля за малко помощ за престоя и предстоящата втора ваксина в края на месеца. Престоя както знаете е 5 лв на ден. В момента е платено до 27 януари. Ваксината ще струва 15-20 лв.
Слагам и няколко снимчици от събота :) Има и клипчета, но тях ще ги кача по-късно.

В събота минах да видя как расте това жУвотно. Ами расте, да ви кажа. Всеки път отбелязвам съществена разлика :) И е невероятно сладка

Прикачвам фактурите за ваксината и паспорта и за млякото, което взехме още в края на декември. И пак да помоля за малко помощ за престоя и предстоящата втора ваксина в края на месеца. Престоя както знаете е 5 лв на ден. В момента е платено до 27 януари. Ваксината ще струва 15-20 лв.
Слагам и няколко снимчици от събота :) Има и клипчета, но тях ще ги кача по-късно.

Публикувано: 27 February 2011 - 10:53 PM
Здравей мила, трогна ме историята...
Аз също преди една седмица намерих до моята градина изхвърлени 4 новородени кученца, прибрах ги, даже намерих дом за едното, но все още е при мен. Днес умряха двете, спряха да се хранят и си отидоха. Водих ги на вет, но не можах да ги спася. Много плаках, но поне направих всичко по силите си. Сега остават още две, едно женско и едно мъжко. Мъжкото се казва Мо и той ще заминава за любимец, а женското се казва Дебеланка, щото много папка. Дебеланка има подуто коремче, правя и масаж, но все още не и е олекнало, коремчито и е твърдо и днес май не искат да се хранят. Така се стряхувам да не ги изтърва и тях... Все още са слепички, горките ми те, така ме е яд на тези дето са ги хвърлели, нямат ли капка жалост незнам...
ето и мойте кутрета
Аз също преди една седмица намерих до моята градина изхвърлени 4 новородени кученца, прибрах ги, даже намерих дом за едното, но все още е при мен. Днес умряха двете, спряха да се хранят и си отидоха. Водих ги на вет, но не можах да ги спася. Много плаках, но поне направих всичко по силите си. Сега остават още две, едно женско и едно мъжко. Мъжкото се казва Мо и той ще заминава за любимец, а женското се казва Дебеланка, щото много папка. Дебеланка има подуто коремче, правя и масаж, но все още не и е олекнало, коремчито и е твърдо и днес май не искат да се хранят. Така се стряхувам да не ги изтърва и тях... Все още са слепички, горките ми те, така ме е яд на тези дето са ги хвърлели, нямат ли капка жалост незнам...
ето и мойте кутрета
Публикувано: 03 March 2011 - 06:21 AM
Олеее, ако знаете за каква мечица става дума... Пухкава и гушкава плюшка е тази Линда. Имам още снимчици, но никак не ми достига времето, а малката расте с часове. Показвам 1 снимка от Неделя, очаквайте още...