Истинско чихи или не
Публикувано: 17 February 2012 - 10:00 AM
Не е ,ако сте прочела всичко би трябвало да сте разбрала сама отговора на въпроса .Кученцето е много сладко,но има прекалено дълга муцунка за чихи .Най-вероятно е кръстоска с мини пинчер или той териер, но в никакъв случай не е чихуахуа.Породата няма значение,обичайте си го такова каквото е и да Ви радва дълги години.
Публикувано: 17 February 2012 - 10:40 AM
Здравей kiflicka, все около това се въртим. Ако кучето ти има родословие, значи е чихи. Какво му пише в паспорта не е от много сериозно значение, както и как ще го наричаш ти. Когато искаш да си сигурна каква порода е кученцето, си го купуваш от лицензиран развъдник. Ако не те устройва като цена и тем подобни, си караш както си знаеш и не занимаваш хората по форумите с гатанки. Ти пак си пиши тук и си задавай въпроси относно отглеждането му и т.н.. Качвай снимки, за да ви се радваме всички.
Публикувано: 20 September 2014 - 01:18 PM
Има ли родословие? Не ми прилича да е от развъдник.
Публикувано: 20 September 2014 - 01:22 PM
Явно сме писали заедно и снимките ги видях после в тази тема пак. Затова си редактирах поста

Публикувано: 20 September 2014 - 07:42 PM
Обаче на всяка снимка изглежда различно. На предните е с тежка глава и масивна муцуна, а дребно тяло, а на последната муцунката изглежда по-тънка. Сега ще изсветлее и ще стане много хубав цвят

Публикувано: 23 November 2015 - 10:20 AM
Здравейте,
нова съм и ме извинете ако съм объркала темата.
Първата седмица на декември ще си взема една малка сладурка.След като изчетох няколко теми за това дали е чухуа или не реших да публикувам снимки и аз за да си кажете мнението.
Живея извън България и кученцето ще го купя от една жена.Знам че,може би не е истинска ,но все пак да не купя пинчер за чихуа както в повечето случай.Слагам снимки на майката и бащата също.
нова съм и ме извинете ако съм объркала темата.
Първата седмица на декември ще си взема една малка сладурка.След като изчетох няколко теми за това дали е чухуа или не реших да публикувам снимки и аз за да си кажете мнението.
Живея извън България и кученцето ще го купя от една жена.Знам че,може би не е истинска ,но все пак да не купя пинчер за чихуа както в повечето случай.Слагам снимки на майката и бащата също.
Публикувано: 24 November 2015 - 02:17 PM
Kaliopa, в 24 November 2015 - 12:47 PM, написа:
Нов форум ли има на друг адрес или тук в този под форум няма жива душа ? 

И какво ще стане, ако купиш пинчер за чихуахуа ???
Ще го изхвърлиш ли ???
След като е толкова важно за теб да е чихуахуа, купи си.
Знаеш, че може би не е истинска!!!
От къде знаеш ???
За повечето е важно да има документи и там да пише ЧИХУАХУА, а пък в действителност може и плъх да е.
Мисля, че трябва да си преосмислиш приоритетите и тогава да вземеш живо същество под опеката си, защото те не са играчки и имат нужда от човек, който държи на тях по всяко време, а не когато му изнася.
Между другото, по това, което се вижда от снимките, майката е съмнителна, но какво от това.