Dog.bg Форуми : Продавам аквариум с рибки и разстения

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Продавам аквариум с рибки и разстения

#1 Потребителят е офлайн   TakeMeUp Икона

• Група: Потребители

Публикувано: 24 April 2006 - 03:42 PM

Здравейте на Всички !
Публикувам тук обява за продаване на аквариум с рибки и принадлежностите към него. Причината е проста защо го продавам - заминавам за лятото в провинцията и няма на кой да оставя рибките за да се грижи за тях. За кратко време успях да създам един красив аквариум и малко ме е яд, че трябва да пусна обява за продаване, но няма как !
Параметрите са следните:
Аквариум - 95 литра с кантове от огледало. Капак, 2 лампи. От вътре на дъното има стъклена преграда, за часто от пясъка, който се поставя !
Машинка за въздух и машинка за филтриране на водата с биофилтър.
4 хелерчета, 1 сомче ( големичко ) , 2 Данио , 2 принцеси , 1 Барбус, 6 скаларийки, 1 гупа...има още една рибка, но не зная името и.
Също така имам 5 стръкчета от тревичката, която е пуснала няколко по-големи издънки. Имам и още едно голяяямо разстение, но не знам и неговото име. Листата са му много дълги и дебели, а самите листа са набръчкани. Много добре се е развило и е доста големичко.
Също такана дъното има и пясък и ситни камъчета.
Това е като цяло. Желанито ми е да не продавам нещата поотделно а всичко заедно.
За цена незнам наистинар за това очаквам някакви идеи и предложения. Имайки в предвид само че за около литър цената е 1 лв, но няма да издребнявамл Просто очаквам някакви придлежения !

Мерси на всички !

П.С. Става въпрос за София !

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни