Кучанка мецанка търси ... мило, гушкаво мече
Публикувано: 04 May 2011 - 10:18 AM
Така е, няма разлика коте ли е куче ли е. Не ми се мисли кво ти е било като си изпращала Рижко.
А докога ще издържим....докато има на кого да помагаме. Може да не издържаме такива бройки като сега, ама мен ме съмнява да остана без животина и да знам, че мога да помогна, пък просто "ми е трудно".
А докога ще издържим....докато има на кого да помагаме. Може да не издържаме такива бройки като сега, ама мен ме съмнява да остана без животина и да знам, че мога да помогна, пък просто "ми е трудно".

Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните"
Махатма Ганди
Махатма Ганди
Публикувано: 05 May 2011 - 09:11 AM
Снощи Меца ми изкара акъла за час. Беше страшно! Не знам от времето ли беше от какво, но като се прибрах в нас, кучетата бяха подивели, скачане, търчане, лаене, кошмар. Изведох ги, то не беше дърпане, хапане на поводи, влачене, хаотично прескачане една друг и т.н. Довлякохме се палячовски до голямата поляна, там същата лудница - събрали се деца и кучета - има няма 15 същества. Мечката полудя. Падна страшна игра, викам айде успокоиха се. Не било! След 2 часа игра, Мечката изчезна в дън земя! 1 час я търсех заедно с още трима собственици. Реших да се прибера да оставя Арви и да заредя телефона и пред блока стопанина на една Тара стои с Мечката. Намерил я пред техния блок, който в близост до моя да лежи отпред. Момичето решило да мине през всичките си приятелчета, за да се сбогува вероятно. Не знаете как ми олекна и какво облекчение изпитах. Тотално се бях ошашкала, защото тя никога не изчезва така.

Публикувано: 05 May 2011 - 09:34 AM
Въпреки, че не разказваш за раздялата мелодраматично, почти болка усещам от думите ти...Явно много си го обикнала Мечето!
Ако новите й стопани я обикнат наполовина на теб - ще има много хубав живот.
Късмет й желая, лек път...и скоро снимка, в дом, със нейни хора!
Ако новите й стопани я обикнат наполовина на теб - ще има много хубав живот.
Късмет й желая, лек път...и скоро снимка, в дом, със нейни хора!
Публикувано: 06 May 2011 - 10:32 AM
Meчето замина вчера, мисля, че беше спокойна. Благодаря на Франческа, Ескарина, Гериат и Елена, осиновителката на Джери от Богров за даренията! Благодаря ви, момичета!
Ако не бяхте вие, нямаше да мога сама да покрия цялата сума!
На добър час, Мече! Знам, че ще бъдеш щастлива!

На добър час, Мече! Знам, че ще бъдеш щастлива!

Публикувано: 07 May 2011 - 08:46 PM
Не, тя не може да гледа лошо. Прекалено добричка е. А на последната снимка сякаш пита "Обещаваш ли, че там ще е хубаво" ...:(
Липсва ми боричкането им из нас. Сега е едно тихо. Дано да е добре вече и да се разбира със съквартирантите си. Изкушавам се да се обадя и питам, но ще се въздържа. Вчера вечер не издържах и се обадих, жената беше много любезна, каза, че разбира много добре тревогите ни тук. Ще чакаме повече инфо утре.
Липсва ми боричкането им из нас. Сега е едно тихо. Дано да е добре вече и да се разбира със съквартирантите си. Изкушавам се да се обадя и питам, но ще се въздържа. Вчера вечер не издържах и се обадих, жената беше много любезна, каза, че разбира много добре тревогите ни тук. Ще чакаме повече инфо утре.

Публикувано: 08 May 2011 - 09:36 PM
Новини и снимки. Усмихнато Мече и спокойна аз
Най-после ще отдъхна, виждайки веселия й поглед. Милото Мече! Айде дано скоро и диванче!
Meche is so sweet! Today we let her play on the grass with Dora´s two dogs (she is in a cage with Leila) and Meche had so much fun. She played ball and liked to be stroked. She is such a friendly and happy dog. I am sure we will find a good home for her soon. Attached I send you the photos that I took of her today.

Meche is so sweet! Today we let her play on the grass with Dora´s two dogs (she is in a cage with Leila) and Meche had so much fun. She played ball and liked to be stroked. She is such a friendly and happy dog. I am sure we will find a good home for her soon. Attached I send you the photos that I took of her today.
Прикачени файлове
-
ABV_Attachments.zip (804.32K)
Брой сваляния: 46

Публикувано: 30 May 2011 - 08:08 AM
Мечката е осиновена и този уикенд е прекарала в дом! Толкова е хубаво, че вече е в дом както преди :))) Ето и повече подробности:
yesterday Meche was adopted by a very nice couple! I talked to the woman, telling her Meche´s story. She was very nice, has dog experience, has a horse and will take Meche to the riding stable always with her. She said she is a very active woman. They also have a cat and two rabbits who live freely in the apartment. She promised me as soon as some time has passed and she has photos and can tell me a bit, she will send me an e-mail.
yesterday Meche was adopted by a very nice couple! I talked to the woman, telling her Meche´s story. She was very nice, has dog experience, has a horse and will take Meche to the riding stable always with her. She said she is a very active woman. They also have a cat and two rabbits who live freely in the apartment. She promised me as soon as some time has passed and she has photos and can tell me a bit, she will send me an e-mail.